Sveikos, -i
Trumpam uzbegau........... Tik pasigirti, kad gavau Kalediniu mainu nuotrauka Aciu dar karteli, emigrante, esu labai laiminga, gavusi butent sia nuotraukyte
vanillla, paprasta, zirzilja, kristukasss, ACIU uz komentarus!
Zirzilja sveikinu su dovana!
Mane jau irgi nykstukai is Nikono aplanke
ir pas frederica ir as nooooriuuu....
Zirzilja sveikinu su dovana!
Mane jau irgi nykstukai is Nikono aplanke
ir pas frederica ir as nooooriuuu....
Airv, tavo medis nerealus!
Labai svajoju kazka panasaus nufotkint. Aplamai man patinka nuotraukuose rukas
isivaizduoju kelnes pilnos kelnes
Jau perskaiciau
Papildyta:
Jatau kaip jum smagu kad tokius turtingus nykstukus sutinkat
O kur frederica gyvena? gal ir as prisijungciau
Labai svajoju kazka panasaus nufotkint. Aplamai man patinka nuotraukuose rukas
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 22, 19:38)
o as va noriu pasigirti man Kaledu senelis dovanu atnese fotika jezus, as is tos laimes vos nenugriuvau
isivaizduoju kelnes pilnos kelnes
Jau perskaiciau
Papildyta:
QUOTE(Cheles @ 2010 12 22, 20:23)
Jatau kaip jum smagu kad tokius turtingus nykstukus sutinkat
O kur frederica gyvena? gal ir as prisijungciau
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 22, 19:38)
o as va noriu pasigirti man Kaledu senelis dovanu atnese fotika jezus, as is tos laimes vos nenugriuvau
Vau kaip faina Sveikinu!
QUOTE(frederica @ 2010 12 22, 19:42)
Va, va, teks pas mane jums atvažiuot organizuojam metą po švenčių
Oi kaip noreciau ir as! Bet Lietuvoj busiu tik iki sausio 12d, tai tikriausiai vel nepavyks sudalyvaut
Sveiki, noriu užvesti diskusiją : kodėl reikia/reiktų žavėtis/naudoti juostą? Vis dažniau susiduriu su jos savotišku garbinimu. Su juosta gali būt net ir ne tokia gera fotkė padaryta, bet jau labai liuks, nes tai juk JUOSTA (tipo, mol nesuprantat ar ką )
Aš pati pasisakau už juostą kaip kad mokymosi priemonę, labai pravestų naujokams, nes tada labiau pamąstai prieš darydamas kadrą, tiek reguliuojant fotiką, tiek stebint, ar gerai "paimsi". O ne pleškini belen kiek ir belen kaip, o tada iš 1000 foto atrenki 5 duok dieve geresnes.
Be to, ko verta ta pati juosta, jei pats nenaudoji ryškalų, lempų ir viso kito ryškinimui ir pats nedarai foto, tą ką darė mūsų tėčiai pvz.?
Kuom dar juosta yra gėris? Ar čia kaip nauja mada - būsi kietas, jei fotkini į juostą ir dar su kokiu senu fotiku?
Aš pati pasisakau už juostą kaip kad mokymosi priemonę, labai pravestų naujokams, nes tada labiau pamąstai prieš darydamas kadrą, tiek reguliuojant fotiką, tiek stebint, ar gerai "paimsi". O ne pleškini belen kiek ir belen kaip, o tada iš 1000 foto atrenki 5 duok dieve geresnes.
Be to, ko verta ta pati juosta, jei pats nenaudoji ryškalų, lempų ir viso kito ryškinimui ir pats nedarai foto, tą ką darė mūsų tėčiai pvz.?
Kuom dar juosta yra gėris? Ar čia kaip nauja mada - būsi kietas, jei fotkini į juostą ir dar su kokiu senu fotiku?
QUOTE(Yvette @ 2010 12 22, 20:44)
pas Frederiką į svečius ir aš norėčiau. vasario mėn. organiozuojat?kaip tik po visų švenčių prisijungčiau.
Frederika, mojuoju. Skyyyyyype kažko neveikia
Perskaiciau kad skype neveikia, paziuriu akurat
O visos tilpsim pas Federika?
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2010 12 22, 21:04)
manau, tai prasideda nauja banga, naujos mados
QUOTE(Dalyja @ 2010 12 22, 20:38)
maniskis tai nelabai turtingas, bet matyt atsibodo klausyt mano zyyyyzesio
QUOTE(gizzy @ 2010 12 22, 20:59)
Vau kaip faina Sveikinu!
aciu
visgi, koks skirtumas tarp geros ir blogos technikos dar nelabai moku naujaja naudotis, bet visai kitos nuotraukos, ir ijungus WB prie lemputes paprasta akimi ziurint idealus atitikimas tikroves spalvoms, ko nepasakyciau apie auto WB
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2010 12 22, 21:04)
Sveiki, noriu užvesti diskusiją : kodėl reikia/reiktų žavėtis/naudoti juostą? Vis dažniau susiduriu su jos savotišku garbinimu. Su juosta gali būt net ir ne tokia gera fotkė padaryta, bet jau labai liuks, nes tai juk JUOSTA (tipo, mol nesuprantat ar ką )
Mano manymu, juosta turi savo zavesio, manau tooks malonumas yra ja padaryt/isryskint. Juk kaip rasei, nepadarysi bet kiek kadru, viska gerai apgalvosi, kiekviena smulkmena, ir tik nesutikciau su tuom, kad naujokams butu gerai juosta...manau atvirksciai, juosta galetu i rankas imti tik tas, kuris jau mato viska pries iamzinant juostoje. Tarkim as, visas smulkmenas pamatau jau nuotraukoje, realiai fotografuojant nemoku dar visko uzfiksuoti Kaime yra juostinis su blykste, va ta kaip kala, tai apakina kelioms sekundems bet imsiuosi jos tik tada, kai mokesiu gerai matyti kadra ir ji isivaizduoti kaip atrodytu nuotraukoje.
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 22, 21:07)
maniskis tai nelabai turtingas, bet matyt atsibodo klausyt mano zyyyyzesio :geda2:
aciu
aciu
oi
sveikinu
0 čia visos besiruošiančios pas mane apie blykstes išmanot, ar šiaip į svečius
pasiplanuosim po švenčių jei gyva būsiu , nors esu nereali šaunuolė - visus suplanuotus darbus įveikiau ir dar šį bei tą kas nebuvo planuota, daug dirbau...tai galiu šventę užšvęst, o tada jau žiūrėk koks kovas ir vėl šventės
Yvette, prie skypo? Ką tik brūkštelėjau
Gotte, turi pliusų tiek skaitmeninė tiek juostinė fotografija. Aš tarkim myliu juostą, jei finansai leistų, nefotografuočiau su skaitmeniniu, bet... Fotografavimas į juostą man asm. prabanga. Ypač spalvota juosta. Juostinė fotografija man gyva. Savo skaitmeninių foto taip nevertinu kaip juostinių.
Tas tiesa, kad nemažai dabar fotografuojančių į juostą. Vieni taip daro, nes žino, ką daro. Kiti fotografuoja į juostą, arba sakykim gadina juostą, nes galvoja prastumti foto kaip geras, vien tik todėl, kad jos į juostą fotografuotos. Taip pat negalim sakyti, kad jei jau juostelinė foto mums atrodo be ryšio, reiškias ji ir yra be ryšio. Gali būti, kad dar nesuaugom iki to lygio, kad suprastume tokias ar kitokias foto. Viskam savas laikas.
Manau nereikia uždavinėti sau perdaug klausimų. Kiekvienas pasirenka sau tinkančias priemones ir fotografuoja.
Frederika, kad skype vis dar neveikia
Tas tiesa, kad nemažai dabar fotografuojančių į juostą. Vieni taip daro, nes žino, ką daro. Kiti fotografuoja į juostą, arba sakykim gadina juostą, nes galvoja prastumti foto kaip geras, vien tik todėl, kad jos į juostą fotografuotos. Taip pat negalim sakyti, kad jei jau juostelinė foto mums atrodo be ryšio, reiškias ji ir yra be ryšio. Gali būti, kad dar nesuaugom iki to lygio, kad suprastume tokias ar kitokias foto. Viskam savas laikas.
Manau nereikia uždavinėti sau perdaug klausimų. Kiekvienas pasirenka sau tinkančias priemones ir fotografuoja.
Frederika, kad skype vis dar neveikia
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 22, 18:49)
Ech, sveikinu.Kada nors ir as tokios sventes sulauksiu.
QUOTE(Yvette @ 2010 12 22, 19:44)
pas Frederiką į svečius ir aš norėčiau. vasario mėn. organiozuojat?kaip tik po visų švenčių prisijungčiau.
Skype is naujo parsisiunciau, dabar atseit veikia.
QUOTE(gotte @ 2010 12 22, 20:04)
Sveiki, noriu užvesti diskusiją : kodėl reikia/reiktų žavėtis/naudoti juostą?
Va juosta-
http://fotokudra.lt/...0&nav=aut&page=
http://www.flickr.co...N06/5246834830/
http://www.flickr.co...N08/5249142642/
http://www.flickr.co...kis/5114763005/
Manau, klausimai nebereikalingi.
QUOTE(frederica @ 2010 12 22, 21:15)
0 čia visos besiruošiančios pas mane apie blykstes išmanot, ar šiaip į svečius
pasiplanuosim po švenčių jei gyva būsiu , nors esu nereali šaunuolė - visus suplanuotus darbus įveikiau ir dar šį bei tą kas nebuvo planuota, daug dirbau...tai galiu šventę užšvęst, o tada jau žiūrėk koks kovas ir vėl šventės
Apie blykstes nieko neismanau Tai lieka, kad siaip