Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Paprasta ir visos kitos, rodykite kuo daugiau nuotraukų iš savo šeimyninio albumo! Tai taip tikra ir nuoširdu. Juk čia fotografijos pradžiamokslis, o ne konkursų skyrelis!
Papildyta:
QUOTE(Melodi @ 2010 12 21, 19:09)
Klausimas pirmas, ko jus siekiat fotografijoj? Jei jau labai pretenduojat i taip pavadinkim "rimtaja" fotografija, tai ne supermamoj to ieskot reikia, ypac pradziamoksliuose.
Tuo tarpu daugumos cia atejusiu tikslas: 1. Ismokti pradmenis; 2. Turet kokybiskas, sau patinkancias foto seimos/draugu/gal kai kurios su laiku uzsakovu albumams. Tai koks skirtumas pastelinimas tai ar nepastelinimas, jei tai kazkam grazu, kazkas to nori? Cia dedamos ir komentuojamos tikrai ne aukstojo pilotazo foto, na cia net ne vieta tam, tiesiog cia susirinko burys mamu (tevu), bendraminciu. Ir nereik is saves ir kitu reikalaut aukstojo pilotazo nei komentuojant, nei fotografuojant. Tiesiog, panos, fotkinkit ir jauskit malonuma 4u.gif  4u.gif

Melodi, labai patiko tavo rašinėlis drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2010 12 22, 10:46)
Gal kas norit pasipraktikuoti su portretais? Temos pasiūlymas - pristatyti kažkokį žmogų. Nesvarbu giminaitį, nepažįstamą ar netgi save... Ar tai būtų serija nuotraukų, ar tik viena. Svarbu, kad ji mums kažką papasakotų apie fotografuojamąjį  smile.gif

Norėčiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2010 12 22, 13:34)
Specialiai mainams fotografavau. medis kelyje į Kauną. Kiekvieną kartą jį matau, man jis toks susimąstęs atrodo, vienas bet nevienišas...
user posted image

Patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi.Kri.: 22 gruodžio 2010 - 13:18
Ačiū, merginos 4u.gif

Airv, man šis medis labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labuka.

QUOTE(juratike13 @ 2010 12 22, 12:48)
As paimsiu aparata tik per sventes, ryt i darzeli eisiu, jau stresuoju, nes zinau ,kad teks naudot blykste, isorine sneturiu, bandysiu pasigamint,kaip kad ideta buvo, su popieriumi arba su merliuko gabalu...kitaip neismanau...Nejau tikrai ta blykste toks didelis didelis blogis doh.gif

Aš šiandien einu pas savo boružytę į Kalėdinį karnavalą, tai irgi ko gero be blykstės neapsieisiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 22, 09:04)
o is pradziau galvojau, kad namie toki turit biggrin.gif  dar norejau paklausti, ar cia kokia tekstura uzdejusi, ar nuo sukelto ISO? rolleyes.gif

labas rytas

Noreciau namie toki turet, bet labai jau brangus cia malonumas... Teksturos nedejau, nezinau nei kaip nei kas tai per daiktas, ISO cia pasidarbavo.
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 12 22, 16:54)
Noreciau namie toki turet, bet labai jau brangus cia malonumas... Teksturos nedejau, nezinau nei kaip nei kas tai per daiktas, ISO cia pasidarbavo.

tas ISO sukeltas triuksmas gan gerai ziurisi, jis irgi kartais turi savo zavesio smile.gif
ech, siandien visa diena siuvinejau karoliukais dovanu maiselius, jau net pirstus nuo adatos skauda karsta.gif reikia atsipusti, gal kas ka grazaus turi parodyti? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 22 gruodžio 2010 - 16:21
na kad jau pradejom cia ir vyrus kelti tai jungiuosi ir as hihihi.gif

bet kokie patarimai ir komentarai laukiami!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 12 22, 16:50)
na kad jau pradejom cia ir vyrus kelti tai jungiuosi ir as hihihi.gif

bet kokie patarimai ir komentarai laukiami!

Man po vakar labai baisu prasiziot, bet pabandysiu.jei ka, is anksto atsiprasau.

Patiko pati poza-susimastes, laikantis puodeli.Trukdo isdeginimai ant megstinio, tas kazkas, kas megstini uzstoja ir fonas uz vyro.Pasukciau ji siek tiek i save, kad matyciau akis.
mellow.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 22, 18:12)
Man po vakar labai baisu prasiziot, bet pabandysiu.jei ka, is anksto atsiprasau.

Patiko pati poza-susimastes, laikantis puodeli.Trukdo isdeginimai ant megstinio, tas kazkas, kas megstini uzstoja ir fonas uz vyro.Pasukciau ji siek tiek i save, kad matyciau akis.
mellow.gif

aciu Alabama! fotografuota is uz eglutes, tai dabar tik pamaciau, kad ta eglute kaip voratinklis atrodo, kai pati zinau kas tai ir nepastebejau, kad kazkaip be rysio smile.gif
Atsakyti
Cheles, mano manymu, geriau butu maziau pilvuko, o va galva visa smile.gif o siaip, kaip ir alabamai patiko ta vos palinkusi i prieki poza ir, kad atrodo toks susimastes wink.gif
Atsakyti
Man tas voratinklis visai patinka, tik čiut pasukčiau į save, kad daugiau matytųsi veido- žvilgsnio 4u.gif
Atsakyti
Panos, (kvailas klausimas, bet tongue.gif ) ar jus naudojate autofokusa? ar dazniausiai tik rankiniu budu fokusuojat?
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2010 12 22, 18:06)
Panos, (kvailas klausimas, bet tongue.gif ) ar jus naudojate autofokusa? ar dazniausiai tik rankiniu budu fokusuojat?

praktiskai visada tik autofokusas.

O blykste geris jei yra jai tinkamos salygos, ir jei moki naudotis smile.gif
Atsakyti