Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(frederica @ 2010 12 21, 20:11)
Ir aš atnešu, buvo nuspręsta, kad tai tik šeimos albumui, bet, kad jau taip, tai - džiaugiuosi

wub.gif

Green_tea labai faini traukinukai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 12 22, 01:12)
Smagu, kad patiko 4u.gif

parodyki, kokią siuntei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 12 22, 01:18)

Atnešu dar vieną traukinį, mano galva anie geriau pavykę:

o is pradziau galvojau, kad namie toki turit biggrin.gif dar norejau paklausti, ar cia kokia tekstura uzdejusi, ar nuo sukelto ISO? rolleyes.gif

labas rytas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 22 gruodžio 2010 - 09:06
QUOTE(frederica @ 2010 12 21, 19:11)
Ir aš atnešu, buvo nuspręsta, kad tai tik šeimos albumui, bet, kad jau taip, tai - džiaugiuosi

labai labai faina, bet labai truksta kokybes sad.gif
Atsakyti
Gal kas norit pasipraktikuoti su portretais? Temos pasiūlymas - pristatyti kažkokį žmogų. Nesvarbu giminaitį, nepažįstamą ar netgi save... Ar tai būtų serija nuotraukų, ar tik viena. Svarbu, kad ji mums kažką papasakotų apie fotografuojamąjį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 22 gruodžio 2010 - 09:47
Yvette, sutinku su viskuo ka parasei. drinks_cheers.gif Nepriestarausiu, nesiginsiu, nes tikrai tos nuotraukos dar labai "zalios". Mokysiuos toliau. 4u.gif

green_tea, nu paglostei sirdute parasydama del sviesos ir tvarkingumo tikrai. blush2.gif

Labai, merginos, Jums didelis Aciuuuuuuu, kad netingit brukstelt ka nors. Tikrai. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2010 12 22, 10:46)
Gal kas norit pasipraktikuoti su portretais? Temos pasiūlymas - pristatyti kažkokį žmogų. Nesvarbu giminaitį, nepažįstamą ar netgi save... Ar tai būtų serija nuotraukų, ar tik viena. Svarbu, kad ji mums kažką papasakotų apie fotografuojamąjį  smile.gif

Labai labai puiki mintis, Yvette. good.gif As jauciu vel pasuosiu del ziauraus laiko trukumo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2010 12 21, 15:55)

Idedu geriau jas cia

Visos jos panasios, nebeissirenku kuria deti ant atvirutes, raudonu uogu reikejo, nes  desiu tokios spalvos uzrasa.

Jau grozis grozis mazosios ir akiu ispudingumas thumbup.gif
Man graziai, o gal graziausia yra antroji mirksiukas.gif nors jos visos man superines mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 22, 10:33)
labai labai faina, bet labai truksta kokybes sad.gif

dėkui, sunekokybinta specialiai, originalas ne tobulas, bet pakankamai kokybiškas, čia dėta textūra. Negaliu pakęsti net menkiausios užuomionos, kad fotkinta su blykste, nors čia su išorine, aš ją vistiek matau, tai man labiau patinka taip , paslėpta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 12 22, 11:42)
dėkui, sunekokybinta specialiai, originalas ne tobulas, bet pakankamai kokybiškas, čia dėta textūra. Negaliu pakęsti net menkiausios užuomionos, kad fotkinta su blykste, nors čia su išorine, aš ją vistiek matau, tai man labiau patinka taip , paslėpta biggrin.gif

as vakar ziuredama irgi galvojau - ar su blykste ar ne, exif neradau, bet seselius maciau. Galvojau gal nuo kokio vietinio apsvietimo smile.gif Dabar pati issidavei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 22, 08:59)
parodyki, kokią siuntei ax.gif

Specialiai mainams fotografavau. medis kelyje į Kauną. Kiekvieną kartą jį matau, man jis toks susimąstęs atrodo, vienas bet nevienišas...
user posted image

QUOTE(Yvette @ 2010 12 22, 09:46)
Gal kas norit pasipraktikuoti su portretais? Temos pasiūlymas - pristatyti kažkokį žmogų. Nesvarbu giminaitį, nepažįstamą ar netgi save... Ar tai būtų serija nuotraukų, ar tik viena. Svarbu, kad ji mums kažką papasakotų apie fotografuojamąjį  smile.gif

Liuks mintis. Dalyvauju 4u.gif
Atsakyti
laba...

necusitavau, bandysiu atgaminti...
Frederikos foto istrigo ir pirmiausia akys pakrypo i nuostabiai grazia pusta suknele...ir viskas, ties ten zvilgsnis ir sustojo, paskui zvilgsnis pakrypo i laiptukus, ir man asmeniskai per daug to raudonumo, tiksliau per daug raudonu daikciuku, berete, dovanu maiseliai, dezutes...virsuje lyg arkliukas supuoklis..., o desines puse man kazkaip neatsveria suknutes pustumas viso to...tekstura nepatinka ant mazyles kojyciu, sukelia nesvarumo-purvinumo jausma...nesiderina kazkaip su vel paminesiu nuostabiai grazia pusta suknute...
Frederika, man tavo foto, nuo tos akimirkos,kai jas pamaciau, pacios isimintinaisuios, graziausios,mieliausios...Darbai pasakiskai siluma dvelkiantys, aciu tau uz tai,kad rodai mums toki grozi, kad kuri...
Pasisakiau ax.gif

Eglute tamsoje nezavi...jei matytusi,kad ji tarsi kabo ore, gal butu visai idomu..., bet dabar ne...

paprasta, grazu,silta, gera...yra jausmas,emocija...

As paimsiu aparata tik per sventes, ryt i darzeli eisiu, jau stresuoju, nes zinau ,kad teks naudot blykste, isorine sneturiu, bandysiu pasigamint,kaip kad ideta buvo, su popieriumi arba su merliuko gabalu...kitaip neismanau...Nejau tikrai ta blykste toks didelis didelis blogis doh.gif
Atsakyti
as irgi norejau parasyt, kad fredericos nuotrauka ir ideja man patiko, bet kazkokios keistos spalvos ir man nuotrauka atrodo lyg ispurvinta.

airv, medis wub.gif
Atsakyti