Apie eglutę: ją kieme pastatė kaimynai, ir stovi ji ant kilimų daužyklos viršaus, vakare lemputes įjungia. Tai tiek ir spalvų - baltos lempelės ir sniego patalai. Įdomi ji tokia, naktį vidury kiemo pakibusi, tai ir įamžinau. Išlaikymas 30 sekundžių, tai neprišviesinsi.
Atnešu dar vieną traukinį, mano galva anie geriau pavykę:
juos radau traukinių modelių mylėtojų klube Lince. Klubas atidaromas kartą per metus publikai. Traukiniai bei miestai yra už stiklo, patalpoje tamsoka, traukiniai važiuoja greitai, tik spėk suktis
Iš 150 nuotraukų tik šios penkios pavyko
ISO iki 1600 užkeltas, dar kiek lr pašviesinau.
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2010 12 21, 19:11)
Ir aš atnešu, buvo nuspręsta, kad tai tik šeimos albumui, bet, kad jau taip, tai - džiaugiuosi
Na nieko sau, TIK šeimos albumui
Aš tokią nuotrauką ir platesnei auditorijai skirčiau
QUOTE(paprasta @ 2010 12 21, 15:35)
O mes šiandien kepėm kalėdinius meduolius- vaikai kepė
Vėlgi gal to meno nebus, bet galite žvilgtelėti bloge arba flickr
Menas menu, bet aš tai vadinčiau dokumentika. Na, apie gyvenimą namuose prieš kalėdas. Dėl tų blikų - žinoma, skonio reikalas. Man labiausiai krenta į akis tai, kad jų spalva yra sunkesnė už švelnius sausainius, todėl visa eglutė juos iš viršaus sunkiai slegia.
QUOTE(kristukass @ 2010 12 19, 23:55)
Labuka. Mazai as cia vaidenuosi.
Bet snd. prisiverciau paimti fotika i rankas, nors laiko visai striuka buvo. Labai labai apsidziaugciau jeigu pasakytumete klaidas ir patarimus kaip geriau padaryti/pataisyti.
Man visur trūksta vaiko pilnų akyčių, kepurę reikėjo aukščiau pakelti. Juk portreto esmė - akys, o jų čia nelabai matosi. Šiaip nuotraukos šviesios, tvarkingos - tik akyčių trūksta.
Dėl torto - norėtųsi, kad jis iš toliau būtų fotografuotas, visas kadre, ir tie atspindžiai ant braškių trukdo...