Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2010 12 21, 20:48)
vyras šalia buvo, stebėjo  4u.gif

aaa, na tada aisku. rolleyes.gif
Atsakyti
Nu pasijuokiau nuoširdžiai biggrin.gif Nepykit, bet tokia vaikiška diskusija. Oi, manęs nepakomentavo, oi mane ne taip pakomentavo doh.gif Nėra čia etatinių komentuotojų ir neprivaloma komentuoti, jei nenori. O dėl Loretos, fotopastelės, fredericos.... Patinka, nepatinka - tai subjektyvu, bet daugumai mūsų labai daug reikia mokytis, kad tokį lygį pasiekti...
Atsakyti
Man tai klausimas iš šono toks - kodėl visad "fotopastelė", jei lengvų spalvų nuotrauką parodo? nes pastelinė ir iškart jau "fotopastelė"? mastau.gif
o kad "linčiuoja" ar mini, kaip pavyzdžius, tai liuks - idealiais šiam momentui fotografais laiko tuos žmones smile.gif
ir iš viso, kartais atrodo, kad geriausia yra tyliai stebėt ir žiūrėt iš šono į nuotraukas čia rodomas. nei galvos skauda, nei ką hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 12 21, 20:55)
ir iš viso, kartais atrodo, kad geriausia yra tyliai stebėt ir žiūrėt iš šono į nuotraukas čia rodomas. nei galvos skauda, nei ką hihihi.gif

drinks_cheers.gif nes jeigu issakysi savo nuomone, sakys kad keli surmuli rolleyes.gif

vsio, einu fotkinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 21 gruodžio 2010 - 19:57
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 21, 20:57)

Matai, tai ką aš vadinu prabanga, Tau kasdienybė.Aš retai sau leidžiu tokią prabangą kaip zirzaliojimas, dar didenė prabanga man būtų atėjus į SM išsilieti.Na, bet kiekvienam savo.
Gražių ir ramių švenčių.
Atsakyti
Merginos, dar karta nuosirdziai visu atsiprasau, kad per mane kilo barnis, kas as sugadinau nuotaika ir iskaudinau.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 12 21, 21:19)
Matai, tai ką aš vadinu prabanga, Tau kasdienybė.Aš retai sau leidžiu tokią prabangą kaip zirzaliojimas, dar didenė prabanga man būtų atėjus į SM išsilieti.Na, bet kiekvienam savo.
Gražių ir ramių švenčių.

o is ko sprendi kad as issilieju? unsure.gif tik issakiau savo nuomone keliais klausimais.

Alabama, na koks barnis, niekas cia gi nesibara, argi sveika diskusija ir nuomones isreiskimas yra barnis? g.gif nei kas cia issireke, nei izeidinejo, vienos pasake, kas yra nuobodu, kitos pasake ka kita, kur cia barnis? kur issiliejimas? g.gif
Atsakyti
vyrai ir moterys, sumąstom naują temą, ką? Nemažai pasisakė, kad nespės arba pasuos su segtukais ir vaza. Gal per aukštai šokom. Siūlykit kokią lengvesnę temą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 12 21, 11:54)
Prašom dar. Visai fainas psl. ir daug foto su kėde

O,šitas geras ,man patiko ...Noriu ir aš dabar eit ieškot įdomios kėdės ir į gamtą rolleyes.gif Ačiū už nuorodą ax.gif

QUOTE(Melodi @ 2010 12 21, 17:09)
Tiesiog, panos, fotkinkit ir jauskit malonuma 4u.gif  4u.gif

Labai pritariu drinks_cheers.gif

Paprasta,skanūs ir gražūs tavo meduoliai wink.gif eisim ir mes jų kept biggrin.gif Seku tavo blogą cool.gif Ir dar Fredericos mergaitė grožis wub.gif ..ir suknytė ir veilokiukai....
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 12 21, 21:36)
vyrai ir moterys, sumąstom naują temą, ką? Nemažai pasisakė, kad nespės arba pasuos su segtukais ir vaza. Gal per aukštai šokom. Siūlykit kokią lengvesnę temą  smile.gif

as segtuku tema vis rutulioju, vis mastau smile.gif
bet noreciau kitos temos ir as, reikia man veiksmo, maziau tauskesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Kometarų tema pasisakysiu cool.gif Manau čia verta rodyti tas nuotraukas, kur pačiam kažkas neaišku, net jei tai ir šeimos albumui, tačiau reikia žinoti, ką norima pasiekti rodant vieną ar kitą nuotrauką: išsiaiškinti, ar visi supranta mintį taip kaip pats, sužinoti, ar kompozicija nerėžia akių, galų gale ar teisingas WB ir ar ne per tamsu. O bet tačiau, kartais tikrai nebūna aišku, ką apie tą ar kitą nuotrauką pasakyti. Štai anadien fotografavau kalėdinę eglutę:

user posted image
Na eglutė kaip eglutė, ir ką čia taip labai jau komentuot? Na, ar ne per geltona, ar nekliūva centravimas (bet čia na hm... eglutės portretas), o ką dar? Ar aš čia per siaurai žiūriu?
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 12 21, 22:35)
Štai anadien fotografavau kalėdinę eglutę:
Na eglutė kaip eglutė, ir ką čia taip labai jau komentuot? Na, ar ne per geltona, ar nekliūva centravimas (bet čia na hm... eglutės portretas), o ką dar? Ar aš čia per siaurai žiūriu?

man tai tikrai sunku tokias foto komentuoti. Kadangi eglutė su lemputėm, tai kaip ir kalėdinė eglutė. Jei kalėdine, tai man truputėlį per tamsu. Na kai kambaryje eglutę fotografuoji, juk spalvota būna. Tai vat čia gal tų spalvų trūksta, šilumos. Taip pat, nesupyk tik, nuobodu vien tik eglė nufotografuota. Vat todėl nemėgstu šventinių temų, nes tarkim aš nemoku fotografuoti. Nesumąstau kaip įdomiau pateikti eglę ar žaisliukus, ar vainiką.. Rodos viskas taip gražu, bet fotografijomis to grožio perteikti nemoku.
O šiaip, lemputės gražiai šviečia. Vat. Patinka man tokie šviesuliukai.

Tiesa, Paprastos foto taip pat faini spalvoti šviesuliukai. Mano objektyvai taip neplukdo, tai pavydžiu truputuką.
Atsakyti