Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 21, 18:14)
sveika prisijungusi, mars namu darbus daryt rolleyes.gif  o gal turi jau ka nors parodyt?

Pasistengsiu kuo greiciau kazka parodyt, bet jau bandziausi tuos ND , tik ziuriu toss nuotraukos kur trys daiktai vienas paskui kita kazkaip idomiai gaunasi, pirmas ir paskutinis gerai iseina, o va vidurini padaryt rysku, o kitus islietus, nesigauna g.gif ka blogai darau?

QUOTE(Forgete @ 2010 12 21, 18:16)
Sveika, o kas cia sake kad uzteks auto rezimo ? biggrin.gif

Tai, kad tiek ispeikiai ta auto ir blykste, kad ranka nebekyla naudot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rulete: 21 gruodžio 2010 - 18:36
QUOTE(Rulete @ 2010 12 21, 18:35)
Pasistengsiu kuo greiciau kazka parodyt, bet jau bandziausi tuos ND , tik ziuriu toss nuotraukos kur trys daiktai vienas paskui kita kazkaip idomiai gaunasi, pirmas ir paskutinis gerai iseina, o va vidurini padaryt rysku, o kitus islietus, nesigauna  g.gif ka blogai darau?
Tai, kad tiek ispeikiai ta auto ir blykste, kad ranka nebekyla naudot  biggrin.gif

dek didesnius tarpus tap visu daiktu
Atsakyti
Panos, o nejaučiat, kad pilnatis biggrin.gif vat skaitinėju diskusijas ir mąstau apie pilnaties įtaką žmonėms...ir svarbiausiai kaip žiauriai veikia blink.gif visur forumuose, net darbe tą jausdavom, kai skambindavo kas nors biggrin.gif

Aš ryt išsiųsiu savo foto-siurpriziuką. Pagal planą - siunčiu per kurjerius, paskutinę darbo dieną žmogutis gauna - prieš pat šventes žodžiu bigsmile.gif tikiuosi, kad nebus nesklandumų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 21, 18:37)
dek didesnius tarpus tap visu daiktu

Aciukas, bandysiu 4u.gif ryt jei pavyks ikelsiu kazka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 12 21, 18:09)
. Ir nereik is saves ir kitu reikalaut aukstojo pilotazo nei komentuojant, nei fotografuojant. Tiesiog, panos, fotkinkit ir jauskit malonuma 4u.gif  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pritariu 4u.gif

ačiū, merginos 4u.gif viskas gerai 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 21, 18:16)
Man apskritai kuo arčiau šventės, tuo ta visa jų atributika kelia vėmulį, nes per anksti pradedama tą skleist nuotaiką/priemones ir per visur viskas raudona, blizga, mirga...

aš taip ir supratau 4u.gif tiesiog mano nuotaika tokia, kad man taip gera, tokia laiminga jaučiuosi, begalinė pilnatvė širdyje, namuose wub.gif ir atėjau pasidžiaugt... o gavau, kad neįdomu, nuobodu, bloga darosi... dėl to nusiminiau- nenorėjau, kad kažkam dar sukelčiau erzulį su savo aplinka blush2.gif bet iš kitos pusės suprantu ir jus 4u.gif todėl viskas gerai- kaip ir sakiau kažkada, jei visi būtume vienodi, būtų pasaulis neįdomus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 21 gruodžio 2010 - 19:00
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 21, 17:30)
na nesupykit, del to ka parasysiu, bet jeigu ikeli kitokia nuotrauka, ne Loretos /fotopasteles tipo kaip raso Alabama, tai tada jos pasidaro niekam neidomios, niekas nekomentuoja, niekas negiria lotuliukas.gif o va kai jau idedama nuotraukos, kurios tikrai man tolygios fotopasteles pastelinimui, tai jau tada viskas gerai, nesvarbu, kad kai kurios net labai persviestos buna, bet  irnesakyk.gif vis tiek visi giria.  rolleyes.gif va kad ir sausainiai, esu isitikinusi, idetu Loretoidas ar Frederica sausainius, visi girtu, o va Paprasta idejo sausainius, jau nuobodu nebeidomu, cia jums neitiksi hihihi.gif  hihihi.gif

Nu kur Zirzilija ten ir zirzalynė lotuliukas.gif Ko aš užkliuvau? Dar nespėjau sausainių prikept, bet jei tik prisiruošiu būtinai pasirodysiu. Zirzilija, prabangi moteris esi, aš sau tiek daug neleidžiu...
QUOTE(paprasta @ 2010 12 21, 18:13)
neįtiksi visiems- man tai buvo pamoka, daugiau tokio pobūdžio foto nebedėsiu  4u.gif ta prasme šeimos albumo foto 4u.gif

Nesamonė. Aš gydausi nuo SM, bet nesusilaikiau pamačius tokius komentarus. Nieko neberašysiu Yvette labai gražiai parašė.

QUOTE(Yvette @ 2010 12 21, 18:23)
greitai perlėkiau ką šnekėjot, brūkštelsiu tik Paprastai. Flickr dar nepažiūrėjau kitų foto, bet man tarkim faina, kai įkeliamos ne tik foto kritikai, o pasidžiaugimui. Ne visada tų komentarų reikia. Užtenka kartais žinoti, kad M E S  dar F O T O G R A F U O J A M savo malonumui. Fotografuojam savo gyvenimą, kasdieną, nes juk tai nuostabiausias prisiminimas. Man tokie vat įrašai, pasidžiaugimai primena tuos projektėlius flickr, tarkim foto į savaitę ar panašūs. Būtinai nueisiu apsižiūrėti  smile.gif

drinks_cheers.gif su kiekvienu žodeliu.

QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 21, 19:16)
Aš labai pritariu Yvetei- smagu kad nepamirštam pasidžiaugt ir buitinėmis, bet mums mielomis nuotraukomis. Dzin tos taisyklės ir menai kartais. Ne visada ir ne visas menas gražu. O atsidarai pradžiamoksly, matai kaip žmogus su šeima ruošiasi šventei, kad pasidalina su mumis ta nuotaika ir gera ant širdies.. Nu faina. Ir ačiū, paprasta, kad pasidalinai. Ir nepyk.. Numok ranka. Gražios ir foto ir jausmas geras.

drinks_cheers.gif
Ir aš atnešu, buvo nuspręsta, kad tai tik šeimos albumui, bet, kad jau taip, tai - džiaugiuosiuser posted image
Nepacitavau Melodi, labai teisingas postaS thumbup.gif
p.s šiaip jau Kalėdos puikus idikatorius, labai pasimato, blikų, raudonų kepurių ir kito blizgesio kiekis hihihi.gif
Gražių akimirkų švenčių belaukiant. Gražių ir mielų kadrų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 21 gruodžio 2010 - 19:12
Frederica, labai nuostabus kadras wub.gif jau įdėjusi esu į mėgstamas.. dvelkia šiluma ir laukimu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 12 21, 20:11)
Nu kur Zirzilija ten ir zirzalynė lotuliukas.gif  Ko aš užkliuvau? Dar nespėjau sausainių prikept, bet jei tik prisiruošiu būtinai pasirodysiu. Zirzilija, prabangi moteris esi, aš sau tiek daug neleidžiu...

o kodel mano nuomones isreiskima vadini zirzalyne ir prabanga? argi cia jau ir tokios nebegalima issakyti? rolleyes.gif tu neuzkliuvai, tave ir Loretoida kaip pavyzdi paemiau dvigubiems standartams cia, sutik, jau anksciau apie tokius kalbejo mirksiukas.gif va kad ir pas Loreta, matau nuotrauka, siaip man ji labai grazi, bet as tokia bijociau deti i viesuma, nes kaip pasakytumet "langas griuva, nuo lango apsisviecia foto" ir t.t ir pan rolleyes.gif ka tik noriu patvirtinti, dvigubi standartai cia egzistuoja, ir galit neigti, jie vis tiek yra mirksiukas.gif

Paprasta, dar norejau paklausti, kokio amziaus tavo mergyte 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 21 gruodžio 2010 - 19:43
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 21, 19:41)

Paprasta, dar norejau paklausti, kokio amziaus tavo mergyte 4u.gif

metai ir du mėnesiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 21, 20:44)
metai ir du mėnesiai 4u.gif

nuotraukose atrodo vyresne, 2 duociau rolleyes.gif kaip ramiai sedi, paziurejau, kad ant kedes kedute uzdejot smile.gif blyn, as tai bijociau doh.gif as tokia paranojike, kas liecia vaikus, man visur atrodo, kad gali nutikti nelaimes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 21, 19:47)
nuotraukose atrodo vyresne, 2 duociau rolleyes.gif  kaip ramiai sedi, paziurejau, kad ant kedes kedute uzdejot smile.gif blyn, as tai bijociau doh.gif as tokia paranojike, kas liecia vaikus, man visur atrodo, kad gali nutikti nelaimes doh.gif

vyras šalia buvo, stebėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 21, 19:41)
o kodel mano nuomones isreiskima vadini zirzalyne ir prabanga? argi cia jau ir tokios nebegalima issakyti? rolleyes.gif tu neuzkliuvai, tave ir Loretoida kaip pavyzdi paemiau dvigubiems standartams cia, sutik, jau anksciau apie tokius kalbejo mirksiukas.gif  va kad ir pas Loreta, matau nuotrauka, siaip man ji labai grazi, bet as tokia bijociau deti i viesuma, nes kaip pasakytumet "langas griuva, nuo lango apsisviecia foto" ir t.t ir pan  rolleyes.gif ka tik noriu patvirtinti, dvigubi standartai cia egzistuoja, ir galit neigti, jie vis tiek yra  mirksiukas.gif

gal tu geriau eik fotkint?
Atsakyti