Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2010 12 21, 18:32)
ištryniau iš flickr... bloge palikau, nes ten dedu tai, kas miela man pačiai 4u.gif

ir kodel taip stipriai sureagavai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 21, 17:56)
ir kodel taip stipriai sureagavai? unsure.gif

jei būčiau stipriai sureagavusi, būčiau iš visur ištrynusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 21, 18:57)
jei būčiau stipriai sureagavusi, būčiau iš visur ištrynusi  4u.gif

tai kad taip ir padarei, i tavo bloga mazai kada uzeinu, bet teks, nes ta nuotraukele kur ant kedziu vaikuciu kojytes tai man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 21, 18:00)
tai kad taip ir padarei, i tavo bloga mazai kada uzeinu, bet teks, nes ta nuotraukele kur ant kedziu vaikuciu kojytes tai man wub.gif

ačiū- baigiam šią diskusiją 4u.gif
Atsakyti
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 21, 17:13)
neįtiksi visiems- man tai buvo pamoka, daugiau tokio pobūdžio foto nebedėsiu  4u.gif ta prasme šeimos albumo foto 4u.gif

Nesamone, dek tik daugiau, tavo foto puikus pavyzdys daugumai visai zaliu, kurios cia ateina mokytis pradmenu 4u.gif

Isvis man ta jusu diskusija, nepykit, bet siek tiek juokinga. Ka reiskia fotopastelinimai, kopijavimai, seimos albumai ir miaaanas? Klausimas pirmas, ko jus siekiat fotografijoj? Jei jau labai pretenduojat i taip pavadinkim "rimtaja" fotografija, tai ne supermamoj to ieskot reikia, ypac pradziamoksliuose. Jetus, kiek as rimtu, pasauliniu fotografu portfolio perziurejus doh.gif Nu tai kas? As taip niekada nenufotkinsiu ir net nebandysiu, nes tie zmones gyvena fotografijoj, jie atiduoda visa save tam, ir pabreziu, ne seimai, ne draugams, ne vaikams, o butent MENUI! Tuo tarpu daugumos cia atejusiu tikslas: 1. Ismokti pradmenis; 2. Turet kokybiskas, sau patinkancias foto seimos/draugu/gal kai kurios su laiku uzsakovu albumams. Tai koks skirtumas pastelinimas tai ar nepastelinimas, jei tai kazkam grazu, kazkas to nori? Cia dedamos ir komentuojamos tikrai ne aukstojo pilotazo foto, na cia net ne vieta tam, tiesiog cia susirinko burys mamu (tevu), bendraminciu. Ir nereik is saves ir kitu reikalaut aukstojo pilotazo nei komentuojant, nei fotografuojant. Tiesiog, panos, fotkinkit ir jauskit malonuma 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melodi: 21 gruodžio 2010 - 18:09
Sveikos,

Na kagii jungiuosi ir as I pradziamoksliu gretas su canon 500 d ir 18-55 is objektyvu. Bandysiu kazka ismokti, kad savo seimyna graziai iamzint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rulete: 21 gruodžio 2010 - 18:13
QUOTE(Rulete @ 2010 12 21, 19:12)
Sveikos,

Na kagii jungiuosi ir as I pradziamoksliu gretas su canon 500 d ir 18-55 is objektyvu. Bandysiu kazka ismokti, kad savo seimyna graziai iamzint  smile.gif

sveika prisijungusi, mars namu darbus daryt rolleyes.gif o gal turi jau ka nors parodyt?
Atsakyti
QUOTE(Rulete @ 2010 12 21, 18:12)
Sveikos,

Na kagii jungiuosi ir as I pradziamoksliu gretas su canon 500 d ir 18-55 is objektyvu. Bandysiu kazka ismokti, kad savo seimyna graziai iamzint  smile.gif

Sveika, o kas cia sake kad uzteks auto rezimo ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 21, 17:23)
Dek.
Ainu galva padauzyt i siena ir ismokt patylet ph34r.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 12 21, 18:06)

baik. Aš labai suprantu ką tu norėjei pasakyt. Ir labai pritariu ką norėjei pasakyti, bet ne tam, kaip tą kai kas suprato...
paprasta biškį jautriai sureagavo, bet dar plius nevisai suprato ką tu pasakei. Tą tavo pasakymą galima buvo interpretuot.
Man nuo sausainių irgi bloga, visas feisbukas vien sausainių foto... Bet. Jei kepčiau aš- būtinai pafotografuočiau ir Jums parodyčiau. Ir akivaizdžia jais pasidžiaugčiau smile.gif Jei daryčiau sesiją ir idėja būtų panaudot ir sausainius, būtinai dėčiau ir naudočiau. Man apskritai kuo arčiau šventės, tuo ta visa jų atributika kelia vėmulį, nes per anksti pradedama tą skleist nuotaiką/priemones ir per visur viskas raudona, blizga, mirga...
Bet čia yra ne kopijavimo, ne idėjos, ne spalvų, ne prasto ar gero nufotografavimo esmė, o manau, tai, kad jau tų sausainių kaip ir eglių ir visa ko yra žiauriai daug. Tik dėl to.
Aš labai pritariu Yvetei- smagu kad nepamirštam pasidžiaugt ir buitinėmis, bet mums mielomis nuotraukomis. Dzin tos taisyklės ir menai kartais. Ne visada ir ne visas menas gražu. O atsidarai pradžiamoksly, matai kaip žmogus su šeima ruošiasi šventei, kad pasidalina su mumis ta nuotaika ir gera ant širdies.. Nu faina. Ir ačiū, paprasta, kad pasidalinai. Ir nepyk.. Numok ranka. Gražios ir foto ir jausmas geras.
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2010 12 21, 15:55)
Idejau kelias i flikr, gal galit patart kuria is ju det ant kaledinio sveikinimo  4u.gif  Jeigu ka su spalvom flikr'e man kaip ir sakiau, rodo viska papilkave, nezinau kaip jus matot, bet kompe taip nera. Nesutvarkau kad kitaip rodytu niekaip  doh.gif

Idedu geriau jas cia
Visos jos panasios, nebeissirenku kuria deti ant atvirutes, raudonu uogu reikejo, nes  desiu tokios spalvos uzrasa.

Tikrai visos labai grazios wub.gif Deciau antra arba trecia ax.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 12 21, 16:35)
O mes šiandien kepėm kalėdinius meduolius- vaikai kepė  ax.gif  Vėlgi gal to meno nebus, bet galite žvilgtelėti bloge arba flickr ax.gif

Labai grazu, labai miela wub.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 12 21, 18:13)
neįtiksi visiems- man tai buvo pamoka, daugiau tokio pobūdžio foto nebedėsiu  4u.gif ta prasme šeimos albumo foto 4u.gif

Dek, man labai patinka ziuret tokias nuotraukas wub.gif Pati labiausiai noriu ismokt fotografuot, kad kai turesiu vaiku galeciau tokias akimirkas uzfiksuot ir taip graziai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rulete @ 2010 12 21, 18:12)

Sveika:)

QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 21, 18:16)
Man apskritai kuo arčiau šventės, tuo ta visa jų atributika kelia vėmulį, nes per anksti pradedama tą skleist nuotaiką/priemones ir per visur viskas raudona, blizga, mirga...

jau tų sausainių kaip ir eglių ir visa ko yra žiauriai daug. Tik dėl to.

Ir ačiū, paprasta, kad pasidalinai. Ir nepyk.. Numok ranka. Gražios ir foto ir jausmas geras.

Taip

taip

Ir taip.Jokiu budu nenorejau iskaudint.
Atsakyti