Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 21, 16:30)
na nesupykit, del to ka parasysiu, bet jeigu ikeli kitokia nuotrauka, ne Loretos /fotopasteles tipo kaip raso Alabama, tai tada jos pasidaro niekam neidomios, niekas nekomentuoja, niekas negiria lotuliukas.gif o va kai jau idedama nuotraukos, kurios tikrai man tolygios fotopasteles pastelinimui, tai jau tada viskas gerai, nesvarbu, kad kai kurios net labai persviestos buna, bet  irnesakyk.gif vis tiek visi giria.  rolleyes.gif

o gal galima sukonkretint apie kurias foto tu kalbi, kurios cia persviestos supastelintos, o kurios cia nepakomentuotos liko?
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 21, 16:25)
Jau buvo nuskabėjusi mintis, kad kol žmogus mokosi, normalu, kad kažkas kažką kopijuoja... Jei aš čia įdėčiau nuotraukas ir sakyčiau- va menas, tada pilnai sutikčiau su jūsų kritika  4u.gif  Ir šį kartą nei pastelinta, nei high key- tiesiog tai, ką fiksavo mano akis ir mano fotoaparatas 4u.gif

Ne-ne, as nenorejau pasakyt, kad blogai, o kad eeee..na daug panasiu fotografiju tam tikram stiliumi.
O sitoj nepastelinta, bet sausainiai, blikiukai, sirdute-na panasu.
As tesiog esu didele ozka, zinokit.Jei madoj balta-as nesiosiu juoda, taip ir cia.

QUOTE(Forgete @ 2010 12 21, 16:27)
priesinkis smile.gif nors sako viskas jau nufografuota, kad ir ka benufotkintum visada rasi panasu kadra. As tai dar kopinu, ner taip paprasta tas kopinikas kaip atrodo.

Tai ir as kopinu, o ka tu galvoji cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 21, 17:32)
o gal galima sukonkretint apie kurias foto tu kalbi, kurios cia persviestos supastelintos, o kurios cia nepakomentuotos liko?

Yvete ir Meggie daugmaz visas stengiasi pakomentuoti, dabar neprisiminsiu, bet ne as viena prasiau ne karta komentaru, vienintele mama kazkuri atsake, kad nemoka dar komentuoti, o apie persvietimus, nenoriu cia garsiai kalbeti, nenoriu izeisti ar pan. tik klausimas, ar gerai taip nusviesinti nuotrauka, kad net veido bruozu normaliai nebesimato? toks jausmas, kad kartais nejauciama saiko rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif na tiek, issakiau isskirtinai savo nuomone smile.gif

atsiprasau uz OT rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2010 12 21, 17:32)
Ne-ne, as nenorejau pasakyt, kad blogai, o kad eeee..na daug panasiu fotografiju tam tikram stiliumi.
As tesiog esu didele ozka, zinokit.Jei madoj balta-as nesiosiu juoda, taip ir cia.

na o dabar noreciau paklausti, kuo pakeistum tuos blikiuks, sausainius ar sirdeles smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 21, 16:32)

Sausainiai- kepam su šeima, artėja Kalėdos- kas jų nekepa? tai mano šeimos pasiruošimas šventėms... širdelė- net atgaminau- sąmoningai apie tai negalvojau, kad va paimsiu širdelę- pirma papuolė formelė po ranka ( kas fotografuoja metinukus, tikriausiai supranta, kad labai nepafilosofuosi... viskas turi vykti greit ), blikai- eglė, Kalėdos... kaip be jų? ax.gif žinoma, panašu, bet tokių panašių foto pilnas internetas- kažkas už tokias irpanašias foto ir pinigus iš žmonių ima ir menu vadina 4u.gif ir dar už prastesnes... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 21 gruodžio 2010 - 16:56
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 21, 16:49)
Yvete ir Meggie daugmaz visas stengiasi pakomentuoti, dabar neprisiminsiu, bet ne as viena prasiau ne karta komentaru, vienintele mama kazkuri atsake, kad nemoka dar komentuoti, o apie persvietimus, nenoriu cia garsiai kalbeti, nenoriu izeisti ar pan. tik klausimas, ar gerai taip nusviesinti nuotrauka, kad net veido bruozu normaliai nebesimato? toks jausmas, kad kartais nejauciama saiko  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif  na tiek, issakiau isskirtinai savo nuomone smile.gif

atsiprasau uz OT rolleyes.gif
Papildyta:
na o dabar noreciau paklausti, kuo pakeistum tuos blikiuks, sausainius ar sirdeles smile.gif

na va, o galetum pasakyt, gal tikrai ir kiti praregetu, o ir tas kieno foto neuzmigtu ant lauru.
Man asmeniskai labai sunku komentuot visokias meniskas foto - alabamiskas, airv ir pan.
Atsakyti

QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 21, 16:49)

As dieda su laikrodziu pasodinau, jis mano sirdele su blikuciu cool.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 12 21, 16:50)
Sausainiai

Viskas cia gerai ir grazu, as gi nesakau, kad blogai.Paziuri ir silta darosi.Sventiska, ramu, grazu.
As kalbu, kad kai vienas sausaini graziai nufotografavo, kitas, penkioliktas-jau sausainiu darosi per daug.Na bet as ozka cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2010 12 21, 17:06)
t visokias meniskas foto - alabamiskas, airv ir pan.

Jetau, is kur pas Alabama mena suradai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 21, 18:10)
As dieda su laikrodziu pasodinau, jis mano sirdele su blikuciu cool.gif

lotuliukas.gif geras cia lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 21, 17:09)
As kalbu, kad kai vienas sausaini graziai nufotografavo, kitas, penkioliktas-jau sausainiu darosi per daug.Na bet as ozka cool.gif

neįtiksi visiems- man tai buvo pamoka, daugiau tokio pobūdžio foto nebedėsiu 4u.gif ta prasme šeimos albumo foto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 21 gruodžio 2010 - 17:15
QUOTE(paprasta @ 2010 12 21, 17:13)
neįtiksi visiems- man tai buvo pamoka, daugiau tokio pobūdžio foto nebedėsiu  4u.gif ta prasme šeimos albumo foto 4u.gif

dek, mes cia susirinkom kad ismokti fotkinti, mano tikslas perkant fotika buvo ismokt graziai fotkint savo vaikus. Kad ir 15tas tas sausainis bet jis mano seimos ir man jis nuostabus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 21, 17:13)
neįtiksi visiems- man tai buvo pamoka, daugiau tokio pobūdžio foto nebedėsiu  4u.gif ta prasme šeimos albumo foto 4u.gif

Dek.
Ainu galva padauzyt i siena ir ismokt patylet ph34r.gif
Atsakyti
greitai perlėkiau ką šnekėjot, brūkštelsiu tik Paprastai. Flickr dar nepažiūrėjau kitų foto, bet man tarkim faina, kai įkeliamos ne tik foto kritikai, o pasidžiaugimui. Ne visada tų komentarų reikia. Užtenka kartais žinoti, kad M E S dar F O T O G R A F U O J A M savo malonumui. Fotografuojam savo gyvenimą, kasdieną, nes juk tai nuostabiausias prisiminimas. Man tokie vat įrašai, pasidžiaugimai primena tuos projektėlius flickr, tarkim foto į savaitę ar panašūs. Būtinai nueisiu apsižiūrėti smile.gif

O dar kas rašėt apie sausainukų fotografavimą, kad kaip ten juos įdomiau nufotografuosi. Nu aš esu įsimylėjusi Loretos rodos praeitų ar užpraeitų metų foto. Indas su imbieriniais rodos sausainukais, juostele. Vat tą foto tai myliu, išties. Ta pati foto, kur Frederica darė antrą foto. Mūsų žaidimo bandomajame etape smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 12 21, 17:23)
greitai perlėkiau ką šnekėjot, brūkštelsiu tik Paprastai. Flickr dar nepažiūrėjau kitų foto, bet man tarkim faina, kai įkeliamos ne tik foto kritikai, o pasidžiaugimui. Ne visada tų komentarų reikia. Užtenka kartais žinoti, kad M E S  dar F O T O G R A F U O J A M savo malonumui. Fotografuojam savo gyvenimą, kasdieną, nes juk tai nuostabiausias prisiminimas. Man tokie vat įrašai, pasidžiaugimai primena tuos projektėlius flickr, tarkim foto į savaitę ar panašūs. Būtinai nueisiu apsižiūrėti  smile.gif

aš tikrai fotografuoju savo malonumui- ir dėl nieko daugiau 4u.gif aišku, džiaugiuosi, jei kam patinka mano užfiksuotos akimirkos... ir savimi džiaugiuosi, nes taip, kaip nufotografavau šįmet savo vaikus, praeitais metais tikrai nebūčiau nufotografavusi- pažangą tikrai padariau ax.gif ir dar labiau džiaugsiuosi, jei per kitas Kalėdas, kai fotografuosiu vaikus, kepančius sausainius, pavyks dar geriau nufotografuoti wub.gif ir žinau tikrai, kad mano vaikai džiaugsis savo albumais- vyresnėlis jau dabar džiaugiasi smile.gif mano namuose gyvena šiluma ir džiaugsmas, ką ir norėjau parodyti smile.gif
ištryniau iš flickr... bloge palikau, nes ten dedu tai, kas miela man pačiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 21 gruodžio 2010 - 17:52