Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2010 12 21, 16:43)
dėkinga už komentarus  4u.gif  4u.gif  4u.gif  dėl nuobodumo- taip, gal nuobodoka kaip fotografui, bet man, kaip mamai, tai labai miela  wub.gif  šeimos albumui- liuks... plius aš visada sakiau, kad mano tikslas- išmokti fotografuoti savo šeimą  ax.gif  ax.gif  ax.gif  o šeimos albume tokia serija bus viena.. tad nemanau, kad bus nuobodoka smile.gif

bet pataisius kompoziciją, dar ką, ir visai svetimiems žmonėms bus liuksiškos foto , ar ne ? 4u.gif Blikai tai puikūs bigsmile.gif O tu ,darydama šias foto (ar bent keldama čia) tikėjaisi, kad jos patrauks, tikrai sudomins žiūrovą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 21, 15:46)
nu tai va, suprantu sita dalyka. kad tai tavo vieninteliai kadrai, bet va ziurovui, tai jie siek tiek nusibode smile.gif

tikiu, kad nusibodę 4u.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 21, 15:49)
toks metas, gi sventes rolleyes.gif

dar norejau paklausti, Paprasta, ar kitos, kurios fotografavo vaikus prie stalo, su maisto produktais. Nezinau net kaip sukurpti klausima teisingai biggrin.gif  na noriu pasakyti, kad noriu ir as tokios fotosesijos, bet manoji virtuve zalia,(ir kas i galva sove savininkams) vienas kambarys rozinis, kitas geltonas lotuliukas.gif kur geriausia butu tai daryti, kalbu spalviniu atzvilgiu, nes i nuotraukas persimes atspalvis.  g.gif o galbut geriau butu derintis prie kambario sienos spalvos?(drabuziai, detales) ar geriau jos vengti?

tu pabandyk kelis kadrus vienur kitus pafotografuoti ir matyti, kur geriau atrodys 4u.gif aš rinkčiausi tą kampą, kuris šviesiausias 4u.gif

QUOTE(mamagute @ 2010 12 21, 15:51)
O tu ,darydama šias foto (ar bent keldama čia) tikėjaisi, kad jos patrauks, tikrai sudomins žiūrovą? g.gif

šias foto aš dariau sau 4u.gif pati visada norėjau fotosesijos kalėdinės su šeima, bet kadangi neišėjo nukeliauti pas fotografą, pati pabandžiau 4u.gif ir rašiau juk- meno nesiekiau- tai šeimos albumui ax.gif tiesiog norėjau papasakoti, ką veikėm šiandien ax.gif Gal nevertėjo- truputį off topic gavosi ax.gif ax.gif gal tikrai vertėjo šeimos albumo fotkes pasilikti sau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 21 gruodžio 2010 - 16:03
QUOTE(mamagute @ 2010 12 21, 15:51)
bet pataisius kompoziciją, dar ką,  ir visai svetimiems žmonėms bus liuksiškos foto , ar ne ? 4u.gif Blikai tai puikūs bigsmile.gif O tu ,darydama šias foto (ar bent keldama čia) tikėjaisi, kad jos patrauks, tikrai sudomins žiūrovą? g.gif

man ši tema aktuali ir visiskai nepabodus, tai tikrai labai pritrauke demesi smile.gif Blikai labai astrus, bet cia nikono 50mm problema tokius bumbulus gamint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 21, 16:09)
man ši tema aktuali ir visiskai nepabodus, tai tikrai labai pritrauke demesi smile.gif Blikai labai astrus, bet cia nikono 50mm problema tokius bumbulus gamint smile.gif

Kodėl problema? unsure.gif man tai gražu tie bumbulai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2010 12 21, 14:55)
Idejau kelias

Man pirma.Neklausk, kodel.

QUOTE(paprasta @ 2010 12 21, 15:35)

Man LABAI grazu ir miela.

Bet..Man dabar tiek aplink Loretos klonu.Na suprantu, kad madoj pastele ir high key.Grazu, bet kila noras priesintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 21, 16:17)
Kodėl problema? unsure.gif man tai gražu tie bumbulai  doh.gif

jie labai astrus, aisku skonio reikalas
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 21, 16:17)
ir high key.Grazu, bet kila noras priesintis smile.gif

o kas yra high key? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 21, 16:21)
o kas yra high key? ax.gif

http://en.wikipedia....gh-key_lighting
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 21, 15:35)
O mes šiandien kepėm kalėdinius meduolius- vaikai kepė  ax.gif  Vėlgi gal to meno nebus, bet galite žvilgtelėti bloge arba flickr ax.gif

kažkaip tą tešlą paskutinę pamačiau smile.gif

aš mažai komentuoju, ypač paskutiniu metu, (gydausi kažkokį virusą, jau šviesėja akyse) flickre daugiau pakomentuoju smile.gif o dažnai nekomentuoju tiesiog iš neišmanymo, nu vat nežinau kaip būtų geriau, tai ir patyliu smile.gif

patinka Yvette komentarai...džiaugiuosi, kad čia esi mirksiukas.gif
Atsakyti

Bet..Man dabar tiek aplink Loretos klonu.Na suprantu, kad madoj pastele ir high key.Grazu, bet kila noras priesintis smile.gif

Jau buvo nuskabėjusi mintis, kad kol žmogus mokosi, normalu, kad kažkas kažką kopijuoja... Jei aš čia įdėčiau nuotraukas ir sakyčiau- va menas, tada pilnai sutikčiau su jūsų kritika 4u.gif Ir šį kartą nei pastelinta, nei high key- tiesiog tai, ką fiksavo mano akis ir mano fotoaparatas 4u.gif
Atsakyti
Man pirma.Neklausk, kodel.
Man LABAI grazu ir miela.

priesinkis smile.gif nors sako viskas jau nufografuota, kad ir ka benufotkintum visada rasi panasu kadra. As tai dar kopinu, ner taip paprasta tas kopinikas kaip atrodo.
Atsakyti
na nesupykit, del to ka parasysiu, bet jeigu ikeli kitokia nuotrauka, ne Loretos /fotopasteles tipo kaip raso Alabama, tai tada jos pasidaro niekam neidomios, niekas nekomentuoja, niekas negiria lotuliukas.gif o va kai jau idedama nuotraukos, kurios tikrai man tolygios fotopasteles pastelinimui, tai jau tada viskas gerai, nesvarbu, kad kai kurios net labai persviestos buna, bet irnesakyk.gif vis tiek visi giria. rolleyes.gif va kad ir sausainiai, esu isitikinusi, idetu Loretoidas ar Frederica sausainius, visi girtu, o va Paprasta idejo sausainius, jau nuobodu nebeidomu, cia jums neitiksi hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 21 gruodžio 2010 - 16:32