Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ievukis @ 2010 12 16, 13:24)
Aciu uz tema 4u.gif

Zinok verta.As kokius 3 kartus i metus atsispausdinu nuotraukas.Zinoma gaunas tada po koki simteli,ale kaip smagu paskui albuma vartyt mirksiukas.gif va ir dabar turiu eit atsiimt ta proga didziausia kruva foto.Bet ju atrinkimas spausdinimui irgi darbas nemazas.As skiriu kokias pora savaiciu idemiai perziuret ir atrinkt foto hihihi.gif

zinau kad verta ir labai noriu turet, bet kad tu darbu tiek nedadirbtu, reik prioritetus perskirstyt smile.gif

kur spausdinate?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 16, 12:28)
zinau kad verta ir labai noriu turet, bet kad tu darbu tiek nedadirbtu, reik prioritetus perskirstyt smile.gif

kur spausdinate?

pvz, as Vilbroj spausdinau dabar. 25 cnt 10x15. nezinau ar ten skaitos kokybiskai ar ne, bet man graziai atrodo. spalvos neiskraipytos. buvo visokiu formatu, tai balti krastai graziai apkirpti. o kadangi man reikejo labai labai daug spausdint, ir tik is savo gyvenimo, tai labai dziaugiuosi rezultatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 16, 13:01)
Skaudzia tema cia palietet, reiktu ir man fotkes printintis  unsure.gif

Tema tikrai skaudi. Prieš porą metų apvogė mūsų butą. Kompą, žinoma, išsinešė, išorinį diską taip pat. Todėl nedidelė dalis tada atspausdintų nuotraukų dabar yra aukso vertės.
Kitaip sakant, pagąsdinau, kad greičiau atsispausdintum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2010 12 16, 15:23)
Tema tikrai skaudi. Prieš porą metų apvogė mūsų butą. Kompą, žinoma, išsinešė, išorinį diską taip pat. Todėl nedidelė dalis tada atspausdintų nuotraukų dabar yra aukso vertės.

unsure.gif labai suveike tavo sitas gasdinimas unsure.gif
Atsakyti
mes ir kažkaip neatsakingai laikom foto, o ir spausdinu labai mažai unsure.gif reikia pasitempti...buvo vasarą nulūžęs mano kompas su visom fotkėm, gerai, kad iškart į geras rankas pakliuvo, išsaugojom karsta.gif

nu ką, išsiunčiau mainų foto, nors taaaip abejojau ja....tikiuosi nebūsiu labai nurašyta.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2010 12 16, 14:23)

Man foto vagystė baisiausia už viską. Užtai irgi spausdiname karts nuo karto... reikėtų dar hardą išvežinėt kažkur į kitą vietą, kad jei vieną apvagia, liktų kita.. Bet tiek vis nepadarom.. Kai apvogs, graušimės nagus. unsure.gif
Baisu vien nuo minties kad gali dingt viso gyvenimo, vaikų gimimo, augimo nuotraukos, filmuota medžiaga... unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Laukine, įlindau pasicekavint į tavo blogą, galiu pagirt, man ši paskutinė sesija kol kas pati geriausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 12 16, 16:40)
Laukine, įlindau pasicekavint į tavo blogą, galiu pagirt, man ši paskutinė sesija kol kas pati geriausia 4u.gif

Taigi mokausi, stengiuosi. Ne be Jūsų pagalbos, žinoma 4u.gif Nors šita sesija man buvo sunkiausia iš visų... Mergytei dantukai pakeliui, tai arba apsiseilėjusi arba rankytė burnytėje ar išsižiojusi nefotogeniškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 16, 17:44)

Man irgi patiko:)
Atsakyti
Mes foto laikome is isoriniame diske, ir backupus darome, ir dar kai kuriu foto cd turime doh.gif

O jeigu kur is namu isvaziuojame ilgiau, tai butinai pasiimame bent jau isorini diska, cia paranoja del vagysciu doh.gif

Del foto trynimo tai pastebejau, kad senas foto lengviau trinu negu sviezias.
Bet vistiek nera maloniau tureti pacias SAU graziausias foto popieriniame variante: arba albumas, arba fotoknyga wub.gif

Atsakyti
Nius mergaitės ir berniukai leidžiu jums vėl mane "pataršyti" - įkėliau vazas, cielas dvi čia biggrin.gif
Pasakysiu tik tiek, kad nesugebėjau nieko originalaus išlaužti, bet šį bei tą išbandžiau tongue.gif

p.s. Laukine, man taip pat ši sesija geriausia, tokia naminė. 4u.gif Patiko pirma , kur mama ant pagalvės guli ir paskutinė su tėčiu ir mergyte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 12 16, 17:58)
įkėliau vazas, cielas dvi

Man žinai ko,textūros kokios nors trūksta biggrin.gif Natiurmortai ...Dabar kaip kokį pamatau iškart Alabamos žvakę su knyga prisimenu smile.gif Bet man gražu,spalviškai labai puikiai ir šiaip senienos man labai patinka .... šita man labiausiai rolleyes.gif

Ačiū visom už koliažo užskaitymą 4u.gif
Atsakyti