Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

as tai manau, kad nuotraukos formatas yra toks pats svarbus kaip ir kompozicija, kadravimas.. todel reik zinot, kas tai yra. kaip koks formatas atskleidzia gyli, ploti.. koks formatas geriausiai atskleidzia tavo minti. ir tik perpratus standartinius, galima lauzyti taisykles. ir svarbiausia zinot, del ko lauzai. o ne siaip, kad nukirpsiu, nes ten kazkas maisosi. manau formatas turi atskliest kas yra viduj foto, o ne paslept, kad buvo ne i tema.
Atsakyti
Idejau kelias i flikr, gal galit patart kuria is ju det ant kaledinio sveikinimo 4u.gif Jeigu ka su spalvom flikr'e man kaip ir sakiau, rodo viska papilkave, nezinau kaip jus matot, bet kompe taip nera. Nesutvarkau kad kitaip rodytu niekaip doh.gif

Idedu geriau jas cia

user posted image

user posted image

user posted image

Visos jos panasios, nebeissirenku kuria deti ant atvirutes, raudonu uogu reikejo, nes desiu tokios spalvos uzrasa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersė: 21 gruodžio 2010 - 15:14
Erse, lydausi wub.gif wub.gif wub.gif pasaka thumbup.gif ir as negaleciau issirinkt smile.gif
Atsakyti
nu, matyt, teks eit į fotografavimo kursus (perskaičius paskutinius porą puslapių) rolleyes.gif

Erse, dėk visas wub.gif wub.gif wub.gif
Vis dėlto dėčiau pirmą, nes vaikiuko nuotaika truputį tokia linksmesnė, gal šventėm labiau tinkanti smile.gif
sau pasidariau atvirukus (kompe), bet negaliu atsispausdint... O kaip tu juos 'materializuoji'?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 21 gruodžio 2010 - 15:30
QUOTE(Vanillla @ 2010 12 21, 15:21)
Erse, lydausi  wub.gif  wub.gif  wub.gif  pasaka  thumbup.gif  ir as negaleciau issirinkt smile.gif

aciu 4u.gif
QUOTE(mamagute @ 2010 12 21, 15:28)
nu,  matyt, teks eit į fotografavimo kursus (perskaičius paskutinius porą puslapių) rolleyes.gif
Erse, dėk visas wub.gif  wub.gif  wub.gif
Vis dėlto dėčiau pirmą, nes vaikiuko nuotaika truputį tokia linksmesnė, gal šventėm labiau tinkanti smile.gif
sau pasidariau atvirukus (kompe), bet negaliu atsispausdint... O kaip tu juos 'materializuoji'?

na va, is pradziu negalejai o pagalvojus jau sugalvojai biggrin.gif Man paciai irgi pirma gal patiktu, tik gal ta kupryte biski nelabai g.gif

Na as vyrui duodu, jis ten darbe suorganizuoja blush2.gif
Atsakyti
Erse- labai miela wub.gif Aš pasirinkčiau trečią ax.gif

O mes šiandien kepėm kalėdinius meduolius- vaikai kepė ax.gif Vėlgi gal to meno nebus, bet galite žvilgtelėti bloge arba flickr ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2010 12 21, 15:55)

traukciau burtus lotuliukas.gif nes visos wub.gif

Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 21, 15:35)
Erse- labai miela  wub.gif Aš pasirinkčiau trečią ax.gif

O mes šiandien kepėm kalėdinius meduolius- vaikai kepė  ax.gif  Vėlgi gal to meno nebus, bet galite žvilgtelėti bloge arba flickr ax.gif

bet tai kokie blikai.. man jie visa mano zvilgsni pasivagia, kitko nelabai ir matosi smile.gif o siaip pirmoj man daug tuscios vietos. tesla pradingsta. antroj va jau per aug margumo, bet cia gal man. o siaip paskutiniu metu visi kepa tuos sausainius, tai man truputi nuoboooodoka...
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 21, 15:41)
bet tai kokie blikai.. man jie visa mano zvilgsni pasivagia, kitko nelabai ir matosi smile.gif o siaip pirmoj man daug tuscios vietos. tesla pradingsta. antroj va jau per aug margumo, bet cia gal man. o siaip paskutiniu metu visi kepa tuos sausainius, tai man truputi nuoboooodoka...

dėkinga už komentarus 4u.gif 4u.gif 4u.gif dėl nuobodumo- taip, gal nuobodoka kaip fotografui, bet man, kaip mamai, tai labai miela wub.gif šeimos albumui- liuks... plius aš visada sakiau, kad mano tikslas- išmokti fotografuoti savo šeimą ax.gif ax.gif ax.gif o šeimos albume tokia serija bus viena.. tad nemanau, kad bus nuobodoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2010 12 21, 16:33)
aciu  4u.gif
  Man paciai irgi pirma gal patiktu, tik gal ta kupryte biski nelabai g.gif

Na as vyrui duodu, jis ten darbe suorganizuoja  blush2.gif

man kepurytė tvarkoj 4u.gif
matyt irgi teks vyro prašyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 21, 15:43)
dėkinga už komentarus  4u.gif  4u.gif  4u.gif  dėl nuobodumo- taip, gal nuobodoka kaip fotografui, bet man, kaip mamai, tai labai miela  wub.gif  šeimos albumui- liuks... plius aš visada sakiau, kad mano tikslas- išmokti fotografuoti savo šeimą  ax.gif  ax.gif  ax.gif  o šeimos albume tokia serija bus viena.. tad nemanau, kad bus nuobodoka smile.gif

nu tai va, suprantu sita dalyka. kad tai tavo vieninteliai kadrai, bet va ziurovui, tai jie siek tiek nusibode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 12 21, 16:41)
o siaip paskutiniu metu visi kepa tuos sausainius, tai man truputi nuoboooodoka...

toks metas, gi sventes rolleyes.gif

dar norejau paklausti, Paprasta, ar kitos, kurios fotografavo vaikus prie stalo, su maisto produktais. Nezinau net kaip sukurpti klausima teisingai biggrin.gif na noriu pasakyti, kad noriu ir as tokios fotosesijos, bet manoji virtuve zalia,(ir kas i galva sove savininkams) vienas kambarys rozinis, kitas geltonas lotuliukas.gif kur geriausia butu tai daryti, kalbu spalviniu atzvilgiu, nes i nuotraukas persimes atspalvis. g.gif o galbut geriau butu derintis prie kambario sienos spalvos?(drabuziai, detales) ar geriau jos vengti?
Atsakyti