Gree Tea, faini tie tavo traukinukai. Kažkodėl apie Kalėdas pagalvoju žiūrėdama. Tai taip visai į temą
Paprasta, man fainas tavo vertimas į jb. Toks švarus, sakyčiau. Toje foto kur ant lovos rodos sėdi, man norisi žvilgsnio į fotoaparatą, nes dabar veiksmas įdomus už kadro liko.
Toje pirmoje foto, horizontalioje, labai keista kompozicija. Aš matyt būčiau vertikalią fotografavus. Detalių foto man kažkaip nelabai. Mažų vaikučių kojytės, rankutės mielai žiūrisi, fotografuojant suaugusių, norisi kažko daugiau, ne tik rankų.
Alexso, man tavo foto spalvotos norisi.
Refresh, man tavo koliažiukas nelabai. Galbūt net todėl, kad viena ant kitos horizontalios foto sudėtos. Ir nesiriša jos tarpusavyje. Bet apie koliažus jau buvo daug parašyta,. tai nebesikartosiu. Nes išties juk ir patys pabandėm, nėra lengva juos daryti.
Maggie, pirma foto rašai, kad norėjai jb varianto, nes gelbėjai. Man tai jau perdaug išbalinta viskas. Antra foto pilka labai, bet šypseniukas mielas. Kompozicija kiek perdaug į kairę paslinkta. Vos vos daugiau erdvės ten trūksta.
Trečia tai bardakėlis. Matosi įdomus vaiko užsiėmimas, bet ir suaugusio atspindys lange.. Nea. Tonavimas irgi nea.
Alabama, kairės veido pusės šviesesnės norisi. Baltinukų spalva liuksinė fotografavimui. Kėdė, deja, nefotogeniškai atrodo. O šiaip, galiu pridurti, kad sukontroliavus šitas mažas smulkmenas, man tokie portretai patinka. Tokie paprasti.
Vienintelė, tavo zuikio foto faina būtų, bet tos kojos įsibrovusios į foto.
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2010 12 21, 12:33)
Yvette, o kur tavo foto galima pamatyti?
flickr aš Juodraštis. Mažai foto rodau, bet labai mielai žiūriu į kitų