Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rarity @ 2010 12 20, 20:10)

Ir dar tie tavo pasakojimai  wub.gif

va, va, Laukine25 ,ir man juos miela skaityt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 12 20, 19:19)
Kokios yra standartines?  blush2.gif

Jei planuoji spausdinti, tai geriausia 2x3 (3x2).
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 20, 19:10)

Laukine
, labai šiltos ir mielos tavo sesijos.

Ačiū už gražų žodį, moterys, smagu labai.
Bet baisiai norisi dar ir kažkokių techninių pastebėjimų...
pastebėjau, kad kai fotkinu šeimą, dažnai darau klaidą kažkokią ir vienas ar keli šeimos nariai pasilieja. Ta prasme fokusuoju vaikučiui į akis, o va tėtis ar mama paplaukia... f kokia 2,2-2,5 būna, bet vistiek mažumėlę plaukia... Kas netaip? kaip Jūs fotkinat pvz trijų asmenų šeimą, kurių veidai yra ne visiškai vienoje tiesėje? Kelt dar f? Sesijų metu taip pasimetu, kad nebesigalvoja man apie visus parametrus. Kažkaip reguliuoju, bet tarsi skubu, neįsigilinu.. Be to, ant fotiko atrodo vaizdas vienoks,ant kompo, po sesijos pasirodo kitoks vaizdzialis blink.gif ... Tai sesijos metu belieka pasikliaut savo žiniom, o jos dažnai paveda...
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 20, 19:26)
Ačiū už gražų žodį, moterys, smagu labai.
Bet baisiai norisi dar ir kažkokių techninių pastebėjimų...
pastebėjau, kad kai fotkinu šeimą, dažnai darau klaidą kažkokią ir vienas ar keli šeimos nariai pasilieja. Ta prasme fokusuoju vaikučiui į akis, o va tėtis ar mama paplaukia... f kokia 2,2-2,5 būna, bet vistiek mažumėlę plaukia... Kas netaip? kaip Jūs fotkinat pvz trijų asmenų šeimą, kurių veidai yra ne visiškai vienoje tiesėje? Kelt dar f?

Su tokiu mažu f, tai ryškiai gali nufotkinti žmones, kurie yra vienodu atstumu nuo fotoaparato. Jei vieni arčiau, kiti toliau, tai nieko nebus - teks priverti diafragmą. Buvo kažkada tokia lentelė, koks yra ryškumo gylis, priklausomai nuo diafragmos ir atstumo iki fotografuojamo objekto.
Atsakyti
pati nepastebejau, kad nesufokusuota normaliai doh.gif verysad.gif nuotraukos paciai patinka, tai isvis nieko nebematau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 20, 19:21)
O klaidos? Visgi, turbūt neįmanoma išvengt techninių klaidų fotografuojant ne visiškai supozuotą foto jei nori pagaut emociją, nu niekaip nesigauna... unsure.gif

As dar per zalia, kad matyciau klaidas ir galeciau daugiau pakomentuot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 12 20, 18:10)
Mustachio,

labai labai Tau ačiūūūūūūū  ir už nuotraukytę, ir už dovanytę. Labai labai miela  wub.gif  wub.gif  wub.gif   

Uoj,jau gavai bigsmile.gif Nu va,labai laiku smile.gif Paukščiuką siuvau pati ... tiksliau visą krūvą jų,mūsiškei Kalėdų eglutei biggrin.gif Dukros paprašiau išrinkt jos manymu gražiausią smile.gif Enjoy 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 12 20, 20:11)
Uoj,jau gavai  bigsmile.gif Nu va,labai laiku  smile.gif Paukščiuką siuvau pati ... tiksliau visą krūvą jų,mūsiškei Kalėdų eglutei biggrin.gif Dukros paprašiau išrinkt jos manymu gražiausią  smile.gif Enjoy  4u.gif

Labai labai miela gauti tokią šiltą dovanėlę bigsmile.gif Ir dukrytei ačiūūūūū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vladislo @ 2010 12 17, 03:39)
Jusu kritikai - suvalkietiskas kamstukas wink.gif

man patiko. abidvi. ir jb labai grazhus.
QUOTE(Yvette @ 2010 12 17, 12:21)
na gi gera į tokius darbus žiūrėti. Sėdint šiltai namuose  smile.gif

biggrin.gif
QUOTE(Alexso @ 2010 12 19, 20:21)
Mažai čia veiksmo kaip matau, tad keliu šį tą biggrin.gif

laaaabai faina foto. man tokio tipo labai patinka. ir dar tie blikiai. nu liux.
QUOTE(Alabama @ 2010 12 19, 22:47)
O man ausis kaip ausis, nieko blogo nematau

drinks_cheers.gif
QUOTE(Agneza @ 2010 12 20, 12:34)
Man tai labai patiko, kad melodi parase, kaip ta foto su vaza  dare.
Tiesiog pati pamacau, kad nieko nenutuokiu apie aspvietima, del to tokia info man labai naudinga.

drinks_cheers.gif man irgi idomu kaip kas ka fotkino. kartais foto atrodo tokia complicated, ir ishgirsti kaip lengvai nufotkino zmogus, tai gyvent norisi, ir atvirksciai, atrodo tokia lengva foto, cia viens du trys, o kai papasakoja, kaip ka tai - blink.gif
QUOTE(green_tea @ 2010 12 19, 23:43)
Įdėsiu pradžiai seriją "žaidžiame traukiniu", laukiu komentarų, kritikos ir pagyrų 4u.gif
Bet net flickr baisiai kokybę apkramtė doh.gif Realiai triukšmų mažiau blush2.gif

man patiko. bet is tiesu nemazhai grudo, nors gal man jis ir nekliuna. isivaizdavau tos foto, kad traukiniai butu realybej. gelezinkeli noreciau as pafotkint kazhkada. vezha.
Atsakyti
pamiršau vakar parašyti, kad man ir patiko ciklas su traukinukais- pirmąkart kai užmečiau akį, pagalvojau, kad realūs traukiniai lotuliukas.gif paskui žiūriu žiūriu- ne žaisliniai lotuliukas.gif man grūdas nemaišė šį kartą ax.gif

Laukine, šaunuolė esi- nuotraukas tikrai papildo tavo tekstai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 12 20, 20:11)
Uoj,jau gavai

Su kokia programa darai ta efekta pasendintu remeliu?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 12 20, 20:30)

drinks_cheers.gif man irgi idomu kaip kas ka fotkino. kartais foto atrodo tokia complicated, ir ishgirsti kaip lengvai nufotkino zmogus, tai gyvent noris

ja ja, pritariu ir aš tam...

QUOTE(paprasta @ 2010 12 20, 20:33)
pamiršau vakar parašyti, kad man ir patiko ciklas su traukinukais

drinks_cheers.gif
Atsakyti