Praeita mano sesija buvo nevykus ir sulaukiau nemazai kritikos bei pastabu Idomu ir db butu isgirsti Jusu nuomone. Keliu kelias nuotraukytes.
Kristuk, jei idomi mano, kaip naujokes nuomone, tai pirmoj nuotraukytej noretusi, kad vaikutis butu siek tiek labiau atsisukes, nes db kepure uzdengia zvilgsni. Bet siaip faina emocija bandei pagaut ir si foto spalvota ziurisi graziau. Antroj irgi prastai, kad vaiko akytes uzdengtos ir biski persviestas veidas, nuotrauka atrodo lb suspausta ir dar tie keisti dryziai virsuj ir apacioj. Sunku mum naujokem
QUOTE(Vanillla @ 2010 12 20, 12:36)
Praeita
Pirmoj patiko veidas, bet keistai atrodo tas pasvirimas i kaire.Paskutinei jausmas, kad mergina laiko krentanti ant jos medi.Nezinau, ar gerai, kad mergina visur centruota?
Labai grazus modelis:)
QUOTE(Alabama @ 2010 12 20, 12:46)
Pirmoj patiko veidas, bet keistai atrodo tas pasvirimas i kaire.Paskutinei jausmas, kad mergina laiko krentanti ant jos medi.Nezinau, ar gerai, kad mergina visur centruota?
Aciu uz pastabas lb idomu isgirsti kaip atrodo is salies nes as pvz zinau, kad tas medis yra keistai islinkes ir net i galva nesove, kad kitam, jis gali pasirodyt virstantis
as su segtuku pasuoju irgi, ideja galvoj guli jau senokai, padarysiu gal veliau, nes vat laiko truksta. Ryt disertacija ginu, tai ne tas galvoj biski, net nepakomentuoju nieko.
o su vaza viskas labai paprasta mano atveju - gitara, vaza, siaudelis, o uz visko didelis softboxas, uz kokia 20cm. Fotkinau tamsiam kambary uzgesines visas kitas sviesas.
o su vaza viskas labai paprasta mano atveju - gitara, vaza, siaudelis, o uz visko didelis softboxas, uz kokia 20cm. Fotkinau tamsiam kambary uzgesines visas kitas sviesas.
Nu, laba diena Aprimę ane?
Aš į blogą vienos sesijos kelias foto įdėjau, gal kas ką?...
Dar kitą šeimą fotkinau, irgi nuostabiai gražią, jau moteris tai pasakiška, bet deja.. dar nori leliuką pasiaugint, tada tik viešumon išlysti.. tai tenka gerbt ta jų norą ir saugot sau. Nors baisiai norėčiau parodyt, labai gražios nuotraukos gavosi, net man pačiai miela pažiūrėt
Dar kitą šeimą fotkinau, irgi nuostabiai gražią, jau moteris tai pasakiška, bet deja.. dar nori leliuką pasiaugint, tada tik viešumon išlysti.. tai tenka gerbt ta jų norą ir saugot sau. Nors baisiai norėčiau parodyt, labai gražios nuotraukos gavosi, net man pačiai miela pažiūrėt
QUOTE(Laukine25 @ 2010 12 20, 18:39)
Nu, laba diena Aprimę ane?
Labai labai grazu, miela
Ikeliau ir as savo vaza
QUOTE(gizzy @ 2010 12 20, 18:01)
Labai labai grazu, miela
O klaidos? Visgi, turbūt neįmanoma išvengt techninių klaidų fotografuojant ne visiškai supozuotą foto jei nori pagaut emociją, nu niekaip nesigauna...
nieliuke, alabama, Vanilla, labai aciu, kad neprametet pro akis.
Aha tikriausiai, kad labai suspaudus. Akyciu ir man truksta, bet labai sunku isvis ja prikalbint paziuret i mane.
Vanilla, man kliuna centravimas visose nuotraukose, ir nepatinka juodi rubeliai. (Cia gal nelabai svarbu, bet net "sunku " ziureti kazkaip.) Oi komentatore is manes ne kokia.
Aha tikriausiai, kad labai suspaudus. Akyciu ir man truksta, bet labai sunku isvis ja prikalbint paziuret i mane.
Vanilla, man kliuna centravimas visose nuotraukose, ir nepatinka juodi rubeliai. (Cia gal nelabai svarbu, bet net "sunku " ziureti kazkaip.) Oi komentatore is manes ne kokia.
Mustachio,
labai labai Tau ačiūūūūūūū ir už nuotraukytę, ir už dovanytę. Labai labai miela
Laukine, labai šiltos ir mielos tavo sesijos. Net klaidų jose nesimato - tiesiog įtraukia į savo jaukų ir mielą pasaulį. Turi talentą pamatyti ir perteikti tą paprastą ir nepakartojamą šilumą. Šaunuolė. Vis planavau tave pagirti ir vis neprisiruošiau.
Ir dar tie tavo pasakojimai
Laukiu kiekvienos naujos sesijos, kad galėčiau pasimėgauti
Vanilla, pabėgęs fokusas tavo foto. Nuotraukų formatas keistas. Reikėtų pratintis prie standartinių. Mergina graži
robobebrai, sėkmės gynime
labai labai Tau ačiūūūūūūū ir už nuotraukytę, ir už dovanytę. Labai labai miela
Laukine, labai šiltos ir mielos tavo sesijos. Net klaidų jose nesimato - tiesiog įtraukia į savo jaukų ir mielą pasaulį. Turi talentą pamatyti ir perteikti tą paprastą ir nepakartojamą šilumą. Šaunuolė. Vis planavau tave pagirti ir vis neprisiruošiau.
Ir dar tie tavo pasakojimai
Laukiu kiekvienos naujos sesijos, kad galėčiau pasimėgauti
Vanilla, pabėgęs fokusas tavo foto. Nuotraukų formatas keistas. Reikėtų pratintis prie standartinių. Mergina graži
robobebrai, sėkmės gynime
QUOTE(rarity @ 2010 12 20, 20:10)
Kokios yra standartines?