Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labuka. Mazai as cia vaidenuosi. blush2.gif Bet snd. prisiverciau paimti fotika i rankas, nors laiko visai striuka buvo. Labai labai apsidziaugciau jeigu pasakytumete klaidas ir patarimus kaip geriau padaryti/pataisyti. 000189.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Del ND. Turiu pasiulyma, kadangi visi mokinames fotografuoti, tai ar nereiketu prie ND (konkreciu atveju - vaza) sudeti keleta foto duomenu? Islaikymos, iso ir t.t.?
Juk butu naudinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneza @ 2010 12 20, 10:40)
Sveikos  4u.gif

Del ND. Turiu pasiulyma, kadangi visi mokinames fotografuoti, tai ar nereiketu prie ND (konkreciu atveju - vaza) sudeti keleta foto duomenu? Islaikymos, iso ir t.t.?
Juk butu naudinga ax.gif

cia ne namu darbai, rolleyes.gif namu darbai yra paciam pirmajam psl, privalomi 5 pirmieji, ir 2 neprivalomi smile.gif o cia tik zaidimai, nori zaidi, nori ne rolleyes.gif kiekvieno individualus darbas, jo fantazijos israiska smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 20 gruodžio 2010 - 10:30
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 20, 10:29)
cia ne namu darbai,  rolleyes.gif namu darbai yra paciam pirmajam psl, privalomi 5 pirmieji, ir 2 neprivalomi smile.gif o cia tik zaidimai, nori zaidi, nori ne rolleyes.gif kiekvieno individualus darbas, jo fantazijos israiska smile.gif

nelabai yra tikslo rasyti exif, nes niekada nezinai kiek photoshopo tas zmogus panaudojo, kokia kamera ir objektyva turi.
Atsakyti
Man tai labai patiko, kad melodi parase, kaip ta foto su vaza dare.
Tiesiog pati pamacau, kad nieko nenutuokiu apie aspvietima, del to tokia info man labai naudinga.
Dar va R_bebras galetu parasyti, fotografavimo procesa. Daugmaz nutuokiu, kaip dare, bet noretusi tai isgirsti is jo.
Atsakyti
QUOTE(Agneza @ 2010 12 20, 12:34)
Man tai labai patiko, kad melodi parase, kaip ta foto su vaza  dare.
Tiesiog pati pamacau, kad nieko nenutuokiu apie aspvietima, del to tokia info man labai naudinga.
Dar va R_bebras galetu parasyti, fotografavimo procesa. Daugmaz nutuokiu, kaip dare, bet noretusi tai isgirsti is jo.

tai technika, bet ne nuotraukos charakteristika rolleyes.gif tai du skirtingi dalykai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 20 gruodžio 2010 - 11:41
o aš vazos foto dar neturiu... nieko nesugalvoju kūrybiško doh.gif doh.gif
Atsakyti
taigi taigi, vazu dar daugiau ar maziau yra, bet va segtuku smile.gif visgi ne kiekviena banalu daikta galima kazkaip kitaip nufotografuoti smile.gif
Atsakyti
robobebrai
oi, tai atsiprašau jei ką suklaidinau blush2.gif na blykstę pridengiau aš su juo. Foto parametrai abiejų vienodi - uždengtos ir ne f-2.2 išlaikymas 1/50s iso 100

QUOTE(kristukass @ 2010 12 19, 23:55)
Labuka. Mazai as cia vaidenuosi.  blush2.gif  Bet snd. prisiverciau paimti fotika i rankas, nors laiko visai striuka buvo. Labai labai apsidziaugciau jeigu pasakytumete klaidas ir patarimus kaip geriau padaryti/pataisyti.  000189.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Man visos jos kažkokios ištemptos, keistai kadruotos, vaiko veidas atrodo milžiniškas, neišlaikytos proporcijos, panašu, kad iš per arti fotkinai. Pirma nespalvota nesižiūri, antra nespalvota gal labiau.

Aš irgi su vaza ir segtuku jau turbūt nebesudalyvausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 12 20, 11:39)
tai technika, bet ne nuotraukos charakteristika rolleyes.gif tai du skirtingi dalykai smile.gif

Mane ir domina technika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 12 19, 22:43)

Bet net flickr baisiai kokybę apkramtė doh.gif Realiai triukšmų mažiau blush2.gif

man labai tokie patinka, labai.As vakar kol viska apziurejau biggrin.gif O kur cia tokie faini?
QUOTE(kristukass @ 2010 12 19, 23:55)

Labai is arti, vaiko akiu nesimato, kadras suspaustas.Bet spalvos ir j/b labai malonios
Atsakyti
Aš irgi vazą su sagtukais pasuoju šį kartą......
Atsakyti