Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

paprasta man ausis labai krenta i akis
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 12 19, 21:27)
Flirko dabar biski ner kada perziurinet, o sitoj apsvietimas ok, bet daryciau jb vistik g.gif Ir nors ir vyras, bet oda siek tiek kaktos srity patvarkyciau minimaliai, ir labai jau astriai alkunes is kadro lenda 4u.gif Apacia foto del tu alkuniu tokia sunki gaunas, atima demesi nuo zvilgsnio smile.gif

Cia jau tvarkyta oda.Ir nemazai:(Ir man graziau spalvota-ta melsva juodam fone:)
Aciu.

QUOTE(paprasta @ 2010 12 19, 21:37)
Ir aš įmetu kritikai  ax.gif Portretas ir detalės...

[

Antra labai patinka.
Pirmoj fonas siek tiek blasko demesi
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 19, 21:43)
paprasta man ausis labai krenta i akis

ausis gal tam karštam taške? g.gif

Ačiū, Alabama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 19, 21:46)
ausis gal tam karštam taške? g.gif

Ačiū, Alabama 4u.gif

O man ausis kaip ausis, nieko blogo nematau
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 19, 21:47)
O man ausis kaip ausis, nieko blogo nematau

gal šiek tiek per daug šviesos jai? al va kol nepasakė ir aš dėmesio neatkreipiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 19, 21:37)
Ir aš įmetu kritikai  ax.gif Portretas ir detalės...

antra man labai patiko, tik tas blizgutis maišo, bet tikrai žiūris. o dėl pirmos abejočiau, kažkaas man netaip joje 4u.gif balionas už antrą
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2010 12 19, 21:55)
antra man labai patiko, tik tas blizgutis maišo, bet tikrai žiūris. o dėl pirmos abejočiau, kažkaas man netaip joje  4u.gif balionas už antrą

ačiū 4u.gif blizgutis ir man pačiai užkliuvo- galvojau nuimt ar ne ax.gif
Papildyta:
Dar toks variantas- bet gal erdvės žvilgsniui trūksta? ta alkūnė gal kažkaip ne taip žiūrisi?

user posted image

Ir iš detalių dar toks g.gif

user posted image

Ir dabar va galvoju, kad tas pagrindas man nelabai doh.gif ne vyriškai... sodint reikia ant grindų... bet tada baldus išnešt reikia iš namų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 19 gruodžio 2010 - 22:02
QUOTE(paprasta @ 2010 12 19, 22:48)
gal  šiek tiek per daug šviesos jai? al va kol nepasakė ir aš dėmesio neatkreipiau smile.gif

man ta ausis tiesiog sviecia. O paskutine ikelta foto rekia - matai as vedes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif juokauju, nepriimk uz rimta, zinai gi kokia as komentatore lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aga- vedęs lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu čia pirmasis mano bandymas vyrą apskritai fotografuoti- sunkiai sekėsi... man smagiau su vaikais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 12 19, 23:09)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aga- vedęs  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu čia pirmasis mano bandymas vyrą apskritai fotografuoti- sunkiai sekėsi... man smagiau su vaikais smile.gif

aha vaikai visada grazus, ypac tevams biggrin.gif o su tais vyrais... As dar nebandziau, bet ziuriu cia tokia mada ateina, tai gal reiks pabandyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 19, 22:12)
aha vaikai visada grazus, ypac tevams biggrin.gif o su tais vyrais... As dar nebandziau, bet ziuriu cia tokia mada ateina, tai gal reiks pabandyt  lotuliukas.gif

pabandyk pabandyk- vien dėl sportinio intereso lotuliukas.gif
Atsakyti
Gavau mainų nuotrauką thumbup.gif Labai spalvos puikiai man tinka thumbup.gif Ir smagu rasti ir šioje Europos pusėje kaimynų, pasidarė net smalsu, kur šios temos dalyviai išsibarstę blush2.gif

Savaitgalis labai fotografingas buvo, tiek pati daug fotografavau, tiek modeliu įdarbinta buvau (bet smagiai taip - nuo kalniuko važinėjau). Dabar laukia nuotraukų tvarkymas lotuliukas.gif

Įdėsiu pradžiai seriją "žaidžiame traukiniu", laukiu komentarų, kritikos ir pagyrų 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Bet net flickr baisiai kokybę apkramtė doh.gif Realiai triukšmų mažiau blush2.gif
Atsakyti