paprasta man ausis labai krenta i akis
QUOTE(Melodi @ 2010 12 19, 21:27)
Flirko dabar biski ner kada perziurinet, o sitoj apsvietimas ok, bet daryciau jb vistik Ir nors ir vyras, bet oda siek tiek kaktos srity patvarkyciau minimaliai, ir labai jau astriai alkunes is kadro lenda Apacia foto del tu alkuniu tokia sunki gaunas, atima demesi nuo zvilgsnio
Cia jau tvarkyta oda.Ir nemazai:(Ir man graziau spalvota-ta melsva juodam fone:)
Aciu.
QUOTE(paprasta @ 2010 12 19, 21:37)
Antra labai patinka.
Pirmoj fonas siek tiek blasko demesi
QUOTE(Forgete @ 2010 12 19, 21:43)
paprasta man ausis labai krenta i akis
ausis gal tam karštam taške?
Ačiū, Alabama
QUOTE(paprasta @ 2010 12 19, 21:46)
O man ausis kaip ausis, nieko blogo nematau
QUOTE(Alabama @ 2010 12 19, 21:47)
O man ausis kaip ausis, nieko blogo nematau
gal šiek tiek per daug šviesos jai? al va kol nepasakė ir aš dėmesio neatkreipiau
QUOTE(paprasta @ 2010 12 19, 21:37)
antra man labai patiko, tik tas blizgutis maišo, bet tikrai žiūris. o dėl pirmos abejočiau, kažkaas man netaip joje balionas už antrą
QUOTE(ypač @ 2010 12 19, 21:55)
antra man labai patiko, tik tas blizgutis maišo, bet tikrai žiūris. o dėl pirmos abejočiau, kažkaas man netaip joje balionas už antrą
ačiū blizgutis ir man pačiai užkliuvo- galvojau nuimt ar ne
Papildyta:
Dar toks variantas- bet gal erdvės žvilgsniui trūksta? ta alkūnė gal kažkaip ne taip žiūrisi?
Ir iš detalių dar toks
Ir dabar va galvoju, kad tas pagrindas man nelabai ne vyriškai... sodint reikia ant grindų... bet tada baldus išnešt reikia iš namų
QUOTE(paprasta @ 2010 12 19, 22:48)
gal šiek tiek per daug šviesos jai? al va kol nepasakė ir aš dėmesio neatkreipiau
man ta ausis tiesiog sviecia. O paskutine ikelta foto rekia - matai as vedes juokauju, nepriimk uz rimta, zinai gi kokia as komentatore
aga- vedęs nu čia pirmasis mano bandymas vyrą apskritai fotografuoti- sunkiai sekėsi... man smagiau su vaikais
QUOTE(paprasta @ 2010 12 19, 23:09)
aga- vedęs nu čia pirmasis mano bandymas vyrą apskritai fotografuoti- sunkiai sekėsi... man smagiau su vaikais
aha vaikai visada grazus, ypac tevams o su tais vyrais... As dar nebandziau, bet ziuriu cia tokia mada ateina, tai gal reiks pabandyt
QUOTE(Forgete @ 2010 12 19, 22:12)
aha vaikai visada grazus, ypac tevams o su tais vyrais... As dar nebandziau, bet ziuriu cia tokia mada ateina, tai gal reiks pabandyt
pabandyk pabandyk- vien dėl sportinio intereso
Gavau mainų nuotrauką Labai spalvos puikiai man tinka Ir smagu rasti ir šioje Europos pusėje kaimynų, pasidarė net smalsu, kur šios temos dalyviai išsibarstę
Savaitgalis labai fotografingas buvo, tiek pati daug fotografavau, tiek modeliu įdarbinta buvau (bet smagiai taip - nuo kalniuko važinėjau). Dabar laukia nuotraukų tvarkymas
Įdėsiu pradžiai seriją "žaidžiame traukiniu", laukiu komentarų, kritikos ir pagyrų
Bet net flickr baisiai kokybę apkramtė Realiai triukšmų mažiau
Savaitgalis labai fotografingas buvo, tiek pati daug fotografavau, tiek modeliu įdarbinta buvau (bet smagiai taip - nuo kalniuko važinėjau). Dabar laukia nuotraukų tvarkymas
Įdėsiu pradžiai seriją "žaidžiame traukiniu", laukiu komentarų, kritikos ir pagyrų
Bet net flickr baisiai kokybę apkramtė Realiai triukšmų mažiau