Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Alabama, man ši labiausiai patiko 4u.gif Šiandien ir aš vyrą fotografavau smile.gif
Atsakyti
LABAI prasau-negailekit kritikos.Kas negerai, kas ne taip-nes jei jus visi/visos tylesit as neismoksiu.Kadravimas?Sviesa?Prasau!
Atsakyti
Alabama ir Maggie abi jus pakomentavau Flikcre 4u.gif

Refresh manau, tau reiktų pabandyti po vieną nuotrauką, antroji nuotrauka tikrai nieko nesako mirksiukas.gif

Mažai čia veiksmo kaip matau, tad keliu šį tą biggrin.gif

user posted image

Lauksiu nuomonės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 12 19, 19:21)

Mažai čia veiksmo kaip matau, tad keliu šį tą biggrin.gif

Lauksiu nuomonės ax.gif

Labai jau syksciai pakomentavai unsure.gif

Tavo-labai noriu pamatyt, kad iliustracijoj, balerinos?Ziurejau-ziurejau:)Gal reiketu vos labiau is virsaus imt ir labiau atsitraukt, kad daugiau puslapio matytusi?Man labai grazus blikiukai ir j/b labai:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 19, 19:31)

Tavo-labai noriu pamatyt, kad iliustracijoj, balerinos?Ziurejau-ziurejau:)Gal reiketu vos labiau is virsaus imt ir labiau atsitraukt, kad daugiau puslapio matytusi?Man labai grazus blikiukai ir j/b labai:)

pritariu 4u.gif
Atsakyti
Diedų fotografavimo diena? biggrin.gif Nabagai.... biggrin.gif Paprasta,Alabama,aš kadangi apie šviesą visai nieko neišmanau,man jūsų foto - aukštasis pilotažas smile.gif Man labai vykę abiejų portetavimai.... Labai gražu:)
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 12 19, 20:17)
Diedų fotografavimo diena? biggrin.gif Nabagai.... biggrin.gif Paprasta,Alabama,aš kadangi apie šviesą visai nieko neišmanau,man jūsų foto - aukštasis pilotažas  smile.gif Man labai vykę abiejų portetavimai.... Labai gražu:)

Ačiū 4u.gif Kad ir aš ten nelabai žinau- pasodinau prie lango- šoninė šviesa kad kristų ir tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 12 19, 20:17)
Diedų fotografavimo diena? biggrin.gif Nabagai.... biggrin.gif Paprasta,Alabama,aš kadangi apie šviesą visai nieko neišmanau,man jūsų foto - aukštasis pilotažas  smile.gif Man labai vykę abiejų portetavimai.... Labai gražu:)

QUOTE(paprasta @ 2010 12 19, 20:19)
Ačiū 4u.gif  Kad ir aš ten nelabai žinau- pasodinau prie lango- šoninė šviesa kad kristų ir tiek 4u.gif

Aciu:D Jetau, as ta pati norejau rasyt-pasodinau prie lango ir t.t biggrin.gif
Mustachio-maniskis PATS paprase cool.gif Kiba varlem snigs
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 12 19, 19:21)

Refresh manau, tau reiktų pabandyti po vieną nuotrauką, antroji nuotrauka tikrai nieko nesako mirksiukas.gif

Mažai čia veiksmo kaip matau, tad keliu šį thttp://farm6.static.flickr.com/5043/5274120172_f4872f2097_z.jpg

Lauksiu nuomonės ax.gif

perdaug tiesus vaizdas, norėtųsi labiau iš viršaus, nes kaip ir centru foto tampa tie lapai (gink dieve aš nežinau, gal čia jūsų idėja tokia), kadravimas irgi man nelabai tinkamas atrodo - per sunki kairioji pusė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ypač: 19 gruodžio 2010 - 21:02
QUOTE(Alabama @ 2010 12 19, 19:46)
maniskis PATS paprase cool.gif Kiba varlem snigs

biggrin.gif
Aj,dar Alexso knyga... norėčiau ir aš pamatyt kas tam puslapy,ką daro ta mergina(?) ten,kiek iš aukščiau galėtų nuotrauka būt .... Bet šiaip man patinka... ir blikai irgi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 12 19, 17:50)
Kritikai.

Daugiau flikre smile.gif

Flirko dabar biski ner kada perziurinet, o sitoj apsvietimas ok, bet daryciau jb vistik g.gif Ir nors ir vyras, bet oda siek tiek kaktos srity patvarkyciau minimaliai, ir labai jau astriai alkunes is kadro lenda 4u.gif Apacia foto del tu alkuniu tokia sunki gaunas, atima demesi nuo zvilgsnio smile.gif
Atsakyti
Ir aš įmetu kritikai ax.gif Portretas ir detalės...

user posted image

user posted image

Atsakyti