Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -80-

QUOTE(Etama @ 2010 12 18, 23:02)
del plauku dazu tikrai buvo kalbeta, gan neseniai, tik nebezinau kurioje temoje. gal kokios 2-3 pries? g.gif gal kuri bus issisaugojusi ar pan., pameginkit i google ivesti, Rasma tikrai atsimenu, kad rase apie plauku dazus, tai kazkur aplink jos postus ir ejo kalba. jei yra laiko, pasiieskokit, nes atkartoti visko praktiskai neimanoma, tada buvo gan nemazai apkalbeta ir is keliu nariu

as skaitinejau tuos pasisakymus ax.gif bet buvo aptariama tamsiems plaukams tik lyg.
Bet taip ir neradau atsakymo kaip del dazu sviesinanciu? rolleyes.gif ar yra kokiu naturaliu dazu, kurie nusviesintu plaukucius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2010 12 18, 23:10)
as skaitinejau tuos pasisakymus  ax.gif  bet buvo aptariama tamsiems plaukams tik lyg.
Bet taip ir neradau atsakymo kaip del dazu sviesinanciu?  rolleyes.gif  ar yra kokiu naturaliu dazu, kurie nusviesintu plaukucius?  g.gif

yra chna santes ten jei gerai pamenu, as pries 2 metus pirkau sveicarijoj, bet gal ir lietuvoj yra jau, tai jie blondinem skirti.ir sviesina, tik va is tamsiu kiek nusviesins tai nezinau
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2010 12 18, 22:10)
as skaitinejau tuos pasisakymus  ax.gif  bet buvo aptariama tamsiems plaukams tik lyg.
Bet taip ir neradau atsakymo kaip del dazu sviesinanciu?  rolleyes.gif  ar yra kokiu naturaliu dazu, kurie nusviesintu plaukucius?  g.gif

rase ir apie sviesius. isvada, kad nera geru dazu bent jau sviesinimui. pati nesidazau, tai nezinau tu subtilybiu, bet lyg sake naturaliuose dazuose jei mazesnis kiekis peroksido ar ko ten, tai automatiskai didelis kiekis kt. medziagos, galop vistiek plaukai kaip siaudai. kazkas tokio, sakau nelabai gilinausi, tik isvada pamenu g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2010 12 18, 23:10)

Šviesinau su Herbatint ( nors mano pačios plaukai taip pat šviesūs). Norėjau "naturaliai" baltesnių plaukų. Efekto didelio tikrai nebuvo, tik truputi suteikė tokią vienodesnę blond spalvą biggrin.gif

Užsikabliavau ir aš su pelargonijom. Nusipirkau KN eterinio aliejaus. Kvepia nerealiai man, viliuos kad gal ir pasimatys koks teigiamas poveikis blush2.gif
Atsakyti
merginos ka galite pakomentuot apie sias medziagas:
alumina, silica, BENZYL ALCOHOL, tocopheryl acetate,Glyceryl Laurate, LECITHIN, benzyl benzoate, Hexyl cinnamal, coumarin, limonene???
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2010 12 18, 22:57)
siaip jei plaukai standartines rudos spalvos, tai norint gauti tamsiai ruda spalva tai reikia maisyti 1d chna ir 2d basmos, tada gausis tamsiai ruda spalva

Žinau aš tuos santykius, pati irgi chna dažau... Bet kol kas nesigauna man spalva tokia, kokios noriu. schmoll.gif Sakau, gal reiktų Aubrey Organics dažus pabandyti, bet nekyla ranka už tokią kainą žoles pirkti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2010 12 19, 00:25)
alumina, silica, BENZYL ALCOHOL, tocopheryl acetate,Glyceryl Laurate,  LECITHIN, benzyl benzoate,  Hexyl cinnamal, coumarin, limonene???

Jei būtent paryškintos domina, tai esu pasižymėjusi, jog pirmoji yra antiseptikas, o antroji lecitinas naudojamas kaip emulgatorius.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 12 18, 10:48)
induku tai nera ekosalyje, o eteriniu alieju siek tiek turi, bet labai mazas pasirinkimas.. aisku to kas yra (prekes is AN) kainos daug geresnes nei KN  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif pirmiau nulėkiau iki ten, tik paskiau, ko negavau pagavau KN. Truputį susivėlinau, bučiau iš AN užsisakiusi.. Dar panoramoj nimfali toks labai jau kalbus vaikinas dirba. Sunku man nuo jo pabėgti buvo...

QUOTE(Galadrielė @ 2010 12 18, 20:15)
Vadinasi draugė kažko primaišė ten, nes dažė plaukus, gavosi tamsiai ruda, beveik juoda. Kai paklausiau kuo, sakė chna su basma g.gif Nuslėpė kažką matyt biggrin.gif

Yra net tema SM apie plaukų dažymą chna su basma. kiek ten dairiausi tai žaidžiant tikrai įmanoma išgauti labai daug įvairių atspalvių.

Bandysiu ryt lūpų balzamą daryti ir veido kremų dovanoms...
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 12 18, 22:31)
rase ir apie sviesius. isvada, kad nera geru dazu bent jau sviesinimui.

Naturalus dazai niekada tamsiu plauku nepavers sviesiais, nes sviesinant reikia "nudeginti" spalvos pigmenta.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 12 19, 01:31)
Jei būtent paryškintos domina, tai esu pasižymėjusi, jog pirmoji yra antiseptikas, o antroji lecitinas naudojamas kaip emulgatorius.

nea, klausiau apie visas ax.gif
o tai jusu pakomentuotos medziagos tai cia blogis ar nekenksminga? ax.gif
Atsakyti
kuo geriausiai tepti paakius, kad apsaugoti nuo salcio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2010 12 19, 00:25)
alumina, silica, BENZYL ALCOHOL, tocopheryl acetate,Glyceryl Laurate,  LECITHIN, benzyl benzoate,  Hexyl cinnamal, coumarin, limonene???

jei neklystu, tocopheryl acetate - tai sintetinis vitaminas E. Lecitinas - naturalios kilmes, gali buti augalines arba gyvulines. Dazniausiai isgaunamas is soju.
Benzyl benzoate - natūralus junginys, daugelio augalų rūšių skonio ir aromato sudėtinė dalis. Hexyl cinnamal - isgaunamas is ramuneliu eterinio aliejaus.
coumarin - organinis junginys, dazniausiai randamas citrusiniuose vaisiuose (kai kurie saltiniai ji priskiria prie kacerogenu, odos dirgikliu, bet cia man dar su klausimu, reikia giliau pastudijuoti).
Limonene - isgaunamas is citrusiniu vaisiu eterinio aliejaus, bet gali buti ir sintetinis.
Papildyta:
silica tai turbut siliocio dioksidas - kvarcas
Atsakyti