Merginos, HELP... Skubiai reikia plaukus dažyti, žili sidabrai jau akis bado... Pasidalinkite patirtimi, kurie natūralūs dažai yra veiksmingi. Paprastai dažau rudai - tamsiai rudai.
Pačiulių kvapas labai kartus... Kaip kokie vaistai/tabletės sutrinti.
"Skleidžia salsvą ir kartų balzamo kvapą su dūmų ir naktinio miško kvapų priemaiša. Rytietiškas, naktinis, paslaptingas aromatas. Galima sušvelninti įlašinant imbiero eterinio aliejaus."
Baido kandis.
Apie kedrą: "Skleidžia balzamuojamą, švelnų, lengvą ir gaivų medžio kvapą su karčių dūmų prieskoniu. Pirmas šio aromato pojūtis dažnai būna apgaulingas dėl stipriai neišreikšto tono. Puikiai kedrą pažadina greipfruto eterinis aliejus."
Nu va, gal ir man čia pirmas pojūtis apgaulingas buvo, gaila, greipfruto nenusipirkau. Bet jis gerai plaukams, apsaugo nuo slinkimo ir pleiskanų.
"Skleidžia salsvą ir kartų balzamo kvapą su dūmų ir naktinio miško kvapų priemaiša. Rytietiškas, naktinis, paslaptingas aromatas. Galima sušvelninti įlašinant imbiero eterinio aliejaus."
Baido kandis.
Apie kedrą: "Skleidžia balzamuojamą, švelnų, lengvą ir gaivų medžio kvapą su karčių dūmų prieskoniu. Pirmas šio aromato pojūtis dažnai būna apgaulingas dėl stipriai neišreikšto tono. Puikiai kedrą pažadina greipfruto eterinis aliejus."
Nu va, gal ir man čia pirmas pojūtis apgaulingas buvo, gaila, greipfruto nenusipirkau. Bet jis gerai plaukams, apsaugo nuo slinkimo ir pleiskanų.
QUOTE(Belacka @ 2010 12 18, 01:05)
Kažin kaip SENTEURS DU SUD rutulinis dezodorantas? Dabar lyg ir nuolaida..... Paprotinkit....
MB gana stiprokai paprakaituojantis, tai jam visiškai šis neefektyvus buvo, greitai prakaito kvapas permušdavo.
QUOTE(LoretaC @ 2010 12 18, 17:42)
Merginos, HELP... Skubiai reikia plaukus dažyti, žili sidabrai jau akis bado... Pasidalinkite patirtimi, kurie natūralūs dažai yra veiksmingi. Paprastai dažau rudai - tamsiai rudai.
Pabandyk chna, basma, jos nudažo tamsiai rudai, juodai ir merginos gyrė Naturigin plaukų dažus. Aš mamai nupirkau Kalėdoms, bet dar nebandėm
QUOTE(Galadrielė @ 2010 12 18, 19:51)
Pabandyk chna, basma, jos nudažo tamsiai rudai, juodai ir merginos gyrė Naturigin plaukų dažus. Aš mamai nupirkau Kalėdoms, bet dar nebandėm
zilus plaukus gerai nenudazo, dazydavau as kelis metus, bet visgi skirdavosi spalvyte kur zilas plaukutis, tai va ir mane domina ar yra tokiu, kurie nudazo kaip cheminiai dazai
Chna nedažo nei tamsiai rudai, nei tuo labiau juodai.
QUOTE(ernesin @ 2010 12 18, 01:29)
O kokiu tikslu norite tepti, harmoninei sistemai sureguliuoti?
taip, butent
QUOTE(FruitSalad @ 2010 12 18, 02:01)
Aromaterapijai, nes pelargonijų eterinis reguliuoja hormonus.
Kad kas nors su soda plautų galvą, šioje temoje nemačiau dar.
Kad kas nors su soda plautų galvą, šioje temoje nemačiau dar.
QUOTE(Mitsė @ 2010 12 18, 02:48)
Buvo buvo Ar ne Deissy? Bet tai nėra itin propaguojamas būdas Jetus, rimtai dabar prasidės kalbos, kad plaunam soda galvą ir pažastis aliejum tepliojam
as ploviau 3 savaites plaukus soda isploviau visa nafta ir pradejau jau naudoti ekoloiska sampuna
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2010 12 18, 04:52)
Koks fainas pelargonijų EA kvapas. Turbūt labiausiai iš visų gautų patiko. Ir labai fainas derinys pelargonijos+ylang ylang
o man tai sio kvapo derinys nelabai is pradziu pasitepus, bet kvapui nublesus, jis pasikeicia ir tada ir man visai nieko
tepliojuos siuo misinuku krutine ir kazkaip sove man i galva pasitept siektiek alkunes ir koju kulnus ir tuos atsikisusius kauliukus, jie man siaubingai sausi ir serpetojantis. nesitikejau, bet rezultatas nustebino
QUOTE(micefee @ 2010 12 18, 21:06)
Chna nedažo nei tamsiai rudai, nei tuo labiau juodai.
Gryna chna nedažo, ją reikia maišyti su kitais komponentais
Vis tiek nei juoda, nei ruda nesigauna, nes išlenda raudonas chna atspalvis.
QUOTE(agnuta @ 2010 12 18, 17:01)
MB gana stiprokai paprakaituojantis, tai jam visiškai šis neefektyvus buvo, greitai prakaito kvapas permušdavo.
Ačiū už atsakymą O tai ką naudoja jūsų vyras? Kas jam padeda sustabdyti prakaito kvapą?
QUOTE(Babi* @ 2010 12 18, 20:57)
Ar sviestmedis ir sviestmedžio aliejus skirtingi dalykai?
Taip, tai, savaime suprantama, skirtingi dalykai, nes sviestmedis yra medis, o aliejus - iš jo vaisių išgaunamas produktas.