Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -80-

Merginos, HELP... Skubiai reikia plaukus dažyti, žili sidabrai jau akis bado... sad.gif Pasidalinkite patirtimi, kurie natūralūs dažai yra veiksmingi. Paprastai dažau rudai - tamsiai rudai.
Atsakyti
Pačiulių kvapas labai kartus... Kaip kokie vaistai/tabletės sutrinti. g.gif

"Skleidžia salsvą ir kartų balzamo kvapą su dūmų ir naktinio miško kvapų priemaiša. Rytietiškas, naktinis, paslaptingas aromatas. Galima sušvelninti įlašinant imbiero eterinio aliejaus."

Baido kandis. doh.gif biggrin.gif

Apie kedrą: "Skleidžia balzamuojamą, švelnų, lengvą ir gaivų medžio kvapą su karčių dūmų prieskoniu. Pirmas šio aromato pojūtis dažnai būna apgaulingas dėl stipriai neišreikšto tono. Puikiai kedrą „pažadina“ greipfruto eterinis aliejus."

Nu va, gal ir man čia pirmas pojūtis apgaulingas buvo, gaila, greipfruto nenusipirkau. biggrin.gif Bet jis gerai plaukams, apsaugo nuo slinkimo ir pleiskanų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 18 gruodžio 2010 - 16:35
QUOTE(Belacka @ 2010 12 18, 01:05)
Kažin kaip SENTEURS DU SUD  rutulinis dezodorantas? Dabar lyg ir nuolaida..... Paprotinkit....

MB gana stiprokai paprakaituojantis, tai jam visiškai šis neefektyvus buvo, greitai prakaito kvapas permušdavo.
Atsakyti
QUOTE(LoretaC @ 2010 12 18, 17:42)
Merginos, HELP... Skubiai reikia plaukus dažyti, žili sidabrai jau akis bado... sad.gif Pasidalinkite patirtimi, kurie natūralūs dažai yra veiksmingi. Paprastai dažau rudai - tamsiai rudai.

Pabandyk chna, basma, jos nudažo tamsiai rudai, juodai ir merginos gyrė Naturigin plaukų dažus. Aš mamai nupirkau Kalėdoms, bet dar nebandėm
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 12 18, 19:51)
Pabandyk chna, basma, jos nudažo tamsiai rudai, juodai ir merginos gyrė Naturigin plaukų dažus. Aš mamai nupirkau Kalėdoms, bet dar nebandėm

zilus plaukus gerai nenudazo, dazydavau as kelis metus, bet visgi skirdavosi spalvyte kur zilas plaukutis, tai va ir mane domina ar yra tokiu, kurie nudazo kaip cheminiai dazai
Atsakyti
Chna nedažo nei tamsiai rudai, nei tuo labiau juodai. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 12 18, 01:29)
O kokiu tikslu norite tepti, harmoninei sistemai sureguliuoti? rolleyes.gif

taip, butent ax.gif

QUOTE(FruitSalad @ 2010 12 18, 02:01)
Aromaterapijai, nes pelargonijų eterinis reguliuoja hormonus.
Kad kas nors su soda plautų galvą, šioje temoje nemačiau dar.

QUOTE(Mitsė @ 2010 12 18, 02:48)
Buvo buvo smile.gif Ar ne Deissy? smile.gif Bet tai nėra itin propaguojamas būdas  biggrin.gif Jetus, rimtai dabar prasidės kalbos, kad plaunam soda galvą ir pažastis aliejum tepliojam  lotuliukas.gif

as ploviau 3 savaites plaukus soda smile.gif isploviau visa nafta lotuliukas.gif ir pradejau jau naudoti ekoloiska sampuna ax.gif

Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2010 12 18, 04:52)
Koks fainas pelargonijų EA kvapas.  wub.gif Turbūt labiausiai iš visų gautų patiko. Ir labai fainas derinys pelargonijos+ylang ylang

o man tai sio kvapo derinys nelabai is pradziu pasitepus, bet kvapui nublesus, jis pasikeicia ir tada ir man visai nieko bigsmile.gif

tepliojuos siuo misinuku krutine ir kazkaip sove man i galva pasitept siektiek alkunes ir koju kulnus ir tuos atsikisusius kauliukus, jie man siaubingai sausi ir serpetojantis. nesitikejau, bet rezultatas nustebino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 12 18, 21:06)
Chna nedažo nei tamsiai rudai, nei tuo labiau juodai.  schmoll.gif

Gryna chna nedažo, ją reikia maišyti su kitais komponentais
Atsakyti
Vis tiek nei juoda, nei ruda nesigauna, nes išlenda raudonas chna atspalvis.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 12 18, 17:01)
MB gana stiprokai paprakaituojantis, tai jam visiškai šis neefektyvus buvo, greitai prakaito kvapas permušdavo.

Ačiū už atsakymą 4u.gif O tai ką naudoja jūsų vyras? Kas jam padeda sustabdyti prakaito kvapą?
Atsakyti
Ar sviestmedis ir sviestmedžio aliejus skirtingi dalykai? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 12 18, 20:57)
Ar sviestmedis ir sviestmedžio aliejus skirtingi dalykai? blush2.gif

Taip, tai, savaime suprantama, skirtingi dalykai, nes sviestmedis yra medis, o aliejus - iš jo vaisių išgaunamas produktas. biggrin.gif
Atsakyti