Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -80-

QUOTE(FruitSalad @ 2010 12 18, 01:01)
Aromaterapijai, nes pelargonijų eterinis reguliuoja hormonus.
Kad kas nors su soda plautų galvą, šioje temoje nemačiau dar.

Buvo buvo smile.gif Ar ne Deissy? smile.gif Bet tai nėra itin propaguojamas būdas biggrin.gif Jetus, rimtai dabar prasidės kalbos, kad plaunam soda galvą ir pažastis aliejum tepliojam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsė @ 2010 12 18, 02:48)
Buvo buvo smile.gif Ar ne Deissy? smile.gif Bet tai nėra itin propaguojamas būdas  biggrin.gif Jetus, rimtai dabar prasidės kalbos, kad plaunam soda galvą ir pažastis aliejum tepliojam  lotuliukas.gif

Kažkodėl nepamenu. Bet vis tiek dauguma čia besilankančių, kiek suprantu, šampūnus dažniausiai naudoja.
Atsakyti
Koks fainas pelargonijų EA kvapas. wub.gif Turbūt labiausiai iš visų gautų patiko. Ir labai fainas derinys pelargonijos+ylang nors ylang ylang kvapas tiek ea, tiek hidrolato nuvylė... Bet svarbiausia, žinoma, poveikis, tai žiūrėsim, koks jis bus. ax.gif Dėl cosgard sunku ką nors pasakyti... Aš jį lašinau į purškaliuką plaukams. Nelabai žinau, ką apie jį pakomentuoti. blush2.gif Pačiulių ea kvapas kažką primena... Dabar neatgaminu, bet pauosčius pirma asociacija buvo ligoninė. biggrin.gif Žinau, kad daug kas jį deda kaip kvapiklį į aliejus, bet nepasakyčiau, kad kvapas labai sužavėjo... O kedrų kvapas iš viso kačių sysiuką primena. doh.gif biggrin.gif Labai patiko sapote aliejus, būtinai nusipirksiu didesnį buteliuką, nes kvapas dieviškas ir rašo, kad jis labai plaukams tinka (skatina jų augimą, stabdo slinkimą). wub.gif Dabar sumaišiau su avokadų aliejumi, kedro ir citrinų ae, tepsiu šiuo mišinuku plaukus nakčiai nuo slinkimo.
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2010 12 15, 23:17)
mergaites, gal pagelbesit nezinau kuria kryptimi ieskoti, kremu depiliacijai g.gif siaip lankausi pas kosmetologe, bet siuo metu neturiu galimybes iseiti, tai usiukiams turejau nusipirkusi spec. krema, tai aisku sudetis ten tragiska doh.gif , gal kas zinot kur rasti ekologisku depiliaciniu kremu g.gif

Gerokai pavelavus, bet pasisakysiu del depiliacijos, kad Acorelle turi platu spektra priemoniu depiliacijai ir po jos. As pati turiu rytietiska vaska, Purskiama priemone pries plaukeliu iaugima ir dar depiliacini krema (beje pastarasis be sertifikato). Sios linijos galima nusipirkti ir Lietuvoje.
Noriu paklaust dar kur galima nusipirkti termometra, matuotis skysciu T. Gal, kuri nesenai pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Belacka @ 2010 12 18, 01:05)
Gal kuri padėtų man išrinkti dezodorantą vyrui  ax.gif Atsiliepimų bloge tik Aubrey O. buvo pagirtas, bet kaip suprantu jis purškiamas, gal koks neblogas yra rutulinis? Kažin kaip SENTEURS DU SUD  rutulinis dezodorantas? Dabar lyg ir nuolaida..... Paprotinkit....

MB naudoja pati paprasciausia aluno akmeneli (Sante) ir sake, kad patenkintas.. Aisku prakaitavimo nestabdo (nors sake, kad maziau prakaituoja), bet prakaito kvapa sake neutralizuoja.. Seip jis yra is tu labai prakaituojanciu..

QUOTE(ernesin @ 2010 12 18, 01:13)
O aš prie to pačio noriu paklausti, ar esate vyrams atradę dezodorantą tikrai vyriško kvapo, kaip visi tie sintetiniai, nes maniškis nei už ką nesutiks kokiomis citrinomis dvelkiančiu teptis/purkštis biggrin.gif

mes kiek uostinejom vyrisku deziku, tai nei vienas MB nepatiko savo kvapu doh.gif man tai buvo kai kurie visai neblogai kvepiantys, bet ir mano nosis jau pripratus prie ivairiu kvapu deriniu, o MB tai dar tik naujokas.. todel emem bekvapi aluno akmeneli..
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 12 18, 03:52)
Koks fainas pelargonijų EA kvapas.  wub.gif Turbūt labiausiai iš visų gautų patiko. Ir labai fainas derinys pelargonijos+ylang nors ylang ylang kvapas tiek ea, tiek hidrolato nuvylė... Bet svarbiausia, žinoma, poveikis, tai žiūrėsim, koks jis bus.  ax.gif Dėl cosgard sunku ką nors pasakyti... Aš jį lašinau į purškaliuką plaukams. Nelabai žinau, ką apie jį pakomentuoti.  blush2.gif Pačiulių ea kvapas kažką primena... Dabar neatgaminu, bet pauosčius pirma asociacija buvo ligoninė.  biggrin.gif Žinau, kad daug kas jį deda kaip kvapiklį į aliejus, bet nepasakyčiau, kad kvapas labai sužavėjo... O kedrų kvapas iš viso kačių sysiuką primena.  doh.gif  biggrin.gif Labai patiko sapote aliejus, būtinai nusipirksiu didesnį buteliuką, nes kvapas dieviškas ir rašo, kad jis labai plaukams tinka (skatina jų augimą, stabdo slinkimą).  wub.gif Dabar sumaišiau su avokadų aliejumi, kedro ir citrinų ae, tepsiu šiuo mišinuku plaukus nakčiai nuo slinkimo.

drinks_cheers.gif apskritai EA geri atrodo, kokybiski?
Atsakyti
Sakykit, o Eko šalis prekiauja indukais kremams, eteriniais aliejais? Nežinau važiuoti ten ar tiesiai į kvapų namus?
Atsakyti
QUOTE(Cefeidė @ 2010 12 18, 11:44)
Sakykit, o Eko šalis prekiauja indukais kremams, eteriniais aliejais? Nežinau važiuoti ten ar tiesiai į kvapų namus?

induku tai nera ekosalyje, o eteriniu alieju siek tiek turi, bet labai mazas pasirinkimas.. aisku to kas yra (prekes is AN) kainos daug geresnes nei KN mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 12 18, 11:30)
drinks_cheers.gif apskritai EA geri atrodo, kokybiski?

Na, turėtų būti, visgi sertifikuoti (taip rašo). biggrin.gif O palyginti neturiu su kuo, tai mano pirmi bandomi natūralūs ea... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 12 18, 11:40)
Na, turėtų būti, visgi sertifikuoti (taip rašo).  biggrin.gif O palyginti neturiu su kuo, tai mano pirmi bandomi natūralūs ea...  ax.gif

Aisku doh.gif matai kai pasitaiko is A-Z visoku tu prekiu, kazkaip bandau atsirinkti. ai, rizikuosiu. paciules EA sakai nepatiko biggrin.gif apsistosiu teis pelargonijom ir ylangais kogero biggrin.gif
Papildyta:
o kedru kvapas sakei sysiuka primena biggrin.gif tai matyt, kad geras, nes maniskis is AN irgi tokias asociacijas man kelia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 12 18, 12:43)

o kedru kvapas sakei sysiuka primena biggrin.gif tai matyt, kad geras, nes maniskis is AN irgi tokias asociacijas man kelia unsure.gif

As is KN turejau, tai net pardaviau, nes pati dar kazkaip buciau iskentus, bet mano kambarioke buvo pasiruosus ismesti ta buteliuka jau lotuliukas.gif nu tikrai tikrai sysiukas ten zinokit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 12 18, 12:19)
As is KN turejau, tai net pardaviau, nes pati dar kazkaip buciau iskentus, bet mano kambarioke buvo pasiruosus ismesti ta buteliuka jau lotuliukas.gif nu tikrai tikrai sysiukas ten zinokit lotuliukas.gif

biggrin.gif garinimui kokiam, tai neduokdie. bet i veido kremus lasas kitas ar i plauku saknu kaukes, tai man labai netrukdo rolleyes.gif
Atsakyti