Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -80-

QUOTE(Mitsė @ 2010 12 17, 11:09)
Neatsimenu, kažkuri rašė, jog prakaitavimą sumažina juodosios arbatos maišelių kompresai pažastims. Berods shopingasrolleyes.gif

As as rasiau - neatradau namuose dar to lapelio su visu tiksliu receptu, bet labai panasu radau internete (tik maniskiam kiek pamenu pakeli arbatos det, o ne suvilgyta ranksluosteli):
Put 2 tea bags in 3 cups of warm or boiling water. Once the solution cools pour it over a wash cloth and place the compress under each armpit for five minutes and let the liquid dry for a good 5 minutes, wash it with tap water after. Bathe as usual in the morning. Do this process every night for at least two weeks and the tannic acid will permanently decrease your sweat production.
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2010 12 16, 20:41)
na tuo tikslu kur mes tepam, tai ne nuo prakaitavimo  ax.gif

o kokiu tikslu? ax.gif

QUOTE(Mitsė @ 2010 12 17, 11:09)
Labiausiai išgirti - Acorelle su rožių vandeniu ir Madaros dezodorantai. Kaip merginos rašė - antiperspirantų nerasite ekologiškų.

Acorelle nusipirkau, pirmasis nekenksmingas dezodorantas, visai nieko toks. Jei labiausiai isgirtas, tai tada liuks, gerai pataikiau kaip pirmam kartui bigsmile.gif

bet su aliejumi tepti pazastis, su soda galva plauti - man jau per daug naturalu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakuros @ 2010 12 17, 20:16)
Acorelle nusipirkau, pirmasis nekenksmingas dezodorantas, visai nieko toks. Jei labiausiai isgirtas, tai tada liuks, gerai pataikiau kaip pirmam kartui  bigsmile.gif

bet su aliejumi tepti pazastis, su soda galva plauti - man jau per daug naturalu  biggrin.gif

Aš naudojau Madara, dabar laukiu kol gausiu Acorelle smile.gif Tada galėsiu palyginti smile.gif

Čia iš kažkieno bajerio apie pažastų tepimą aliejumi gausis pletkas doh.gif Nesitepam mes aliejum pažastų biggrin.gif Ir nebūtina taip drastiškai keisti įpročius - galima įprastines prirmones (šampūnas, kondicionierius, dušo gelis, kūno losjonas ar blakstienų tušas) pakeisti ekologiškomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsė: 17 gruodžio 2010 - 21:00
QUOTE(micefee @ 2010 12 17, 17:55)
Atsiėmiau aroma-zone siuntinį (pasirodo, jis pašte gulėjo jau 10 dienų tik aš negavau pranešimo lapuko), tai gražinsiuosi.  bigsmile.gif Labai patiko hidrolatų buteliukai.  wub.gif Ir MB buvo nustebęs dėl kukurūzų, kol neparagavo, nepatikėjo.  biggrin.gif
ka pirkai? smile.gif
QUOTE(Mitsė @ 2010 12 17, 20:43)
Čia iš kažkieno bajerio apie pažastų tepimą aliejumi gausis pletkas  doh.gif Nesitepam mes aliejum pažastų  biggrin.gif Ir nebūtina taip drastiškai keisti įpročius - galima įprastines prirmones (šapūnas, kondicionierius, dušo gelis, kūno losjonas ar blakstienų tušas) pakeisti ekologiškomis.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 12 17, 19:55)
Atsiėmiau aroma-zone siuntinį (pasirodo, jis pašte gulėjo jau 10 dienų tik aš negavau pranešimo lapuko), tai gražinsiuosi.  bigsmile.gif Labai patiko hidrolatų buteliukai.  wub.gif Ir MB buvo nustebęs dėl kukurūzų, kol neparagavo, nepatikėjo.  biggrin.gif

Kai namie aiškinau apie tuos valgomus kukurūzus, visi pirštus prie smilkinių sukiojo, o aš demonstratyviai valgiau, bandydama įrodyti savo tiesą. Deja, niekam nepatikėjus, teko išmesti biggrin.gif

Beje, pirmą kartą išbandžiau jūrų šilką. Į nedidelę saujelę šampūno įlašinau 5 lašus, bet plaukai atrodo lygiai taip pat kaip be jo- nei minkštesnis, nei labiau blizga. Kadangi tikėjausi ryškaus efekto, tai klausiu- per mažai ar per daug jo prilašinau? Rašoma, kad naudojamas 2-5proc koncentracijos, bet gal galima ir daugiau, nieko nebus?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 12 17, 21:48)
ka pirkai? smile.gif

Oi... Daug. bigsmile.gif Ylang ylang ir nerolio hidrolatus, gliceriną, dozuojamus šaukštelius, sapotos al. pabandymui 10ml, cosgard konservantą, sojų proteiną, rasulio molį, rudą chna, riešutų miltelių, shikakai miltelių, ir daaaug eterinių aliejų (ylang, arbatmedžio, bazilikų, citrinų, pelargonijų, kedro, rožių krūmo, levandų ir pačiulių)... Va. ax.gif Ir dar daug ko noriu. biggrin.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 12 17, 21:32)
Oi... Daug.  bigsmile.gif Ylang ylang ir nerolio hidrolatus, gliceriną, dozuojamus šaukštelius, sapotos al. pabandymui 10ml, cosgard konservantą, sojų proteiną, rasulio molį, rudą chna, riešutų miltelių, shikakai miltelių, ir daaaug eterinių aliejų (ylang, arbatmedžio, bazilikų, citrinų, pelargonijų, kedro, rožių krūmo, levandų ir pačiulių)... Va.  ax.gif Ir dar daug ko noriu.  biggrin.gif  doh.gif

iskart domina atsiliepimai apie:
cosgard
ylang (kuri emei?)
pelargoniju
paciuliu EA drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 12 17, 22:48)
iskart domina atsiliepimai apie:
cosgard
ylang (kuri emei?)
pelargoniju
paciuliu EA drinks_cheers.gif

Ėmiau ylang complet. Parašysiu, kai išbandysiu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kuri padėtų man išrinkti dezodorantą vyrui ax.gif Atsiliepimų bloge tik Aubrey O. buvo pagirtas, bet kaip suprantu jis purškiamas, gal koks neblogas yra rutulinis? Kažin kaip SENTEURS DU SUD rutulinis dezodorantas? Dabar lyg ir nuolaida..... Paprotinkit....
Atsakyti
O aš prie to pačio noriu paklausti, ar esate vyrams atradę dezodorantą tikrai vyriško kvapo, kaip visi tie sintetiniai, nes maniškis nei už ką nesutiks kokiomis citrinomis dvelkiančiu teptis/purkštis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2010 12 16, 16:12)
tai kaip manote del pelarganiju eterinio pazastyse tept, as galvoju sezamo aliejaus ir 10 lasu?  smile.gif  ar bus veiksminga?

O kokiu tikslu norite tepti, harmoninei sistemai sureguliuoti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakuros @ 2010 12 17, 21:16)
o kokiu tikslu?  ax.gif
bet su aliejumi tepti pazastis, su soda galva plauti - man jau per daug naturalu  biggrin.gif

Aromaterapijai, nes pelargonijų eterinis reguliuoja hormonus.
Kad kas nors su soda plautų galvą, šioje temoje nemačiau dar.
Atsakyti