Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -80-

gal paguosit doh.gif uzsifiksave, kad buvo l. gerai atsiliepusiu apie benecos mineraline pudra. gal pasikartotumet, dar butu geriau, jei palygintumet su LilyLolo, kuri bandziuusi abi 4u.gif (naudoju dabar LL, blondie sp.). Kolkas turiu viena neigiama atsiliepima doh.gif kaip laikosi, ar sausina, maskuoja? veidas svyti ar matinis? idomu viskas, tikiuosi nuomone pasikeis:))
Noriu pasiimti ta benecos mineralke kaip pigesni pakaitala kada ne kada pasiteplioti, taip pat ir tamsesnes spalvos, nes naudoju savaiminio idegio pieneli, tai su LL blondie nelabai graziai man ziurisi, toks betikslis savaiminio tepimas atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 01 10, 23:28)
ERNESIN,  buk gerute imesk to paakiu kremuko su arganu foto ar pavadinima, nes ziuriu Senteurs du sud ofcialiam psl, nerandu tokio, o man taip reik paakiu kremuko 4u.gif aciuuuuuuuu 4u.gif

Pavadinimas: GEL CONTOUR DES YEUX eyes contour gel, buteliukas atrodo kaip šis tik 20ml talpa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 01 11, 01:27)
Pavadinimas: GEL CONTOUR DES YEUX eyes contour gel, buteliukas atrodo kaip šis tik 20ml talpa 4u.gif

kAIP KEISTA BET NETURI JIE TOKIO KREMUKO g.gif NA SIAM PSL TOKIO NERA verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 01 11, 01:26)
kAIP KEISTA BET NETURI JIE TOKIO KREMUKO g.gif NA SIAM PSL TOKIO  NERA verysad.gif

Turi tik puslapyje įkelta nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiesa, turiu dar vieną klausimą. Nusipirkau AN varnalėšos šaknų miltelių ir dabar galvoju kaip juos panaudoti? Galvoju gal prausti veidą gasulu su šitais milteliais (mano oda dehidratuota, jautri, kankina spuogai), tačiau juos į gasulą berti miltukų pavidalu ir tada maišyti su vandeniu ar dar kažką jiems padaryti prieš tai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 11, 12:20)
Tiesa, turiu dar vieną klausimą. Nusipirkau AN varnalėšos šaknų miltelių ir dabar galvoju kaip juos panaudoti? Galvoju gal prausti veidą gasulu su šitais milteliais (mano oda dehidratuota, jautri, kankina spuogai), tačiau juos į gasulą berti miltukų pavidalu ir tada maišyti su vandeniu ar dar kažką jiems padaryti prieš tai? g.gif

As su varnalesu saknu milteliais pasidariau istrauka aliejinems plauku kaukems smile.gif o kad butu galima su tais milteliais veida prausti - kazkaip negirdejau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky_diver: 11 sausio 2011 - 11:34
QUOTE(Sky_diver @ 2011 01 11, 13:33)
As su varnalesu saknu milteliais pasidariau istrauka aliejinems plauku kaukems  smile.gif o kad butu galima su tais milteliais veida prausti - kazkaip negirdejau  g.gif

Čia ta garsioji ištrauka, kuri laikoma ant radiatoriaus ir vartoma?
Įmeskit kas receptuką, jei nesunku 4u.gif
O dėl veido prausimo tai veinoje AN temoje rašė kažkas, kad taip prausia veidą, bet nebuvo parašyta kokiu pavidalu tie milteliai

Beje, senoje AN temoje radau tokį Monikos receptą nuo cistito - 3 lašus arbatmedžio EA ištirpinti stiklinėje vandens ir gerti tokį mišinį kas 30min (4-5 kartus per dieną). Simptomų nebelieka, o jei lieka, vadinasi, kad tai nėra paprastas cistitas. Tačiau kiek dienų gerti tokį mišinuką?

Dabar gi skaitau senas AN, KN, Natūralios kosmetikos gamintojų temas - naudingos informacijos begalė - užrašų vis daugėja, tačiau kuo tolyn į mišką - tuo daugiau medžių, tai man vis kuo toliau, tuo daugiau įvairių klausimų kyla. Dar koks mėnesiukas ir manau bandysiu bent lūpų balzamą susimakaluoti, tik reikia dar pasiskaityti senas temas, nes žinių dar nepakanka kai kuriais klausimais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 11 sausio 2011 - 11:53
QUOTE(Etama @ 2011 01 11, 01:19)
gal paguosit doh.gif uzsifiksave, kad buvo l. gerai atsiliepusiu apie benecos mineraline pudra. gal pasikartotumet, dar butu geriau, jei palygintumet su LilyLolo, kuri bandziuusi abi 4u.gif  (naudoju dabar LL, blondie sp.). Kolkas turiu viena neigiama atsiliepima doh.gif kaip laikosi, ar sausina, maskuoja? veidas svyti ar matinis? idomu viskas, tikiuosi nuomone pasikeis:))
Noriu pasiimti ta benecos mineralke kaip pigesni pakaitala kada ne kada pasiteplioti, taip pat ir tamsesnes spalvos, nes naudoju savaiminio idegio pieneli, tai su LL blondie nelabai graziai man ziurisi, toks betikslis savaiminio tepimas atrodo g.gif

Naudoju Benecos mineraline, mano kai oda misri, tai pats tas nesausina odos ir dienos pabaigoj nepradeda blizget veidas, tai kol kas viskas ok. Maskuoja siek tiek, o veidas pasipudravus buna matinis. Nepasakyciau, kad tobulas produktas, bet kaip uz tokia kaina, tai visai neblogai..

Tik man del to TALKO sudetyje neramu sad.gif
Atsakyti
[quote=Galadrielė,2011 01 11, 12:51]
Čia ta garsioji ištrauka, kuri laikoma ant radiatoriaus ir vartoma?
Įmeskit kas receptuką, jei nesunku 4u.gif
O dėl veido prausimo tai veinoje AN temoje rašė kažkas, kad taip prausia veidą, bet nebuvo parašyta kokiu pavidalu tie milteliai

Varnalesu miltelius uzpilame issirinktu aliejumi ir bent 2 savaites laikome ant radiatoriaus (siltai) kasdien po kelis kartus paimame ta buteli ir gerai supurtome, statome atgal, siltai.

Skaičiau, kad 10 gr varnalėšų su 100 ml aliejaus.
Gal aš netiksli, patikslinkit jei ką 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Turiu klausima apie Weledos Laukinių rožių dienini krema, kokie apie ji atsiliepimai butu ? skaiciau kad jis toks atkuriamasis yra, ar nera jis skirtas brandesniai odai ?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 01 11, 13:39)
Sveikos 4u.gif 
Turiu klausima apie Weledos  Laukinių rožių dienini krema, kokie apie ji atsiliepimai butu ? skaiciau kad jis toks atkuriamasis yra, ar nera jis skirtas brandesniai odai ?

Kaip tik visa Weleda roziu serija pas mane laukia eiles naudojimui ir tureciau pradet greitu metu. Oda mano nera brandi, bet sausa ir jautri, o kiek susidariau nuomone skaitydama, tai brnadziai odai skirti produktai (jei nera kazko jau tokio baisiai svarbaus, Weledoj nera atrodo) puikiai tinka ir sausai, nes senstanti oda praranda dregme, tai velgi labai panasi i sausa oda.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 01 11, 14:10)
Kaip tik visa Weleda roziu serija pas mane laukia eiles naudojimui ir tureciau pradet greitu metu. Oda mano nera brandi, bet sausa ir jautri, o kiek susidariau nuomone skaitydama, tai brnadziai odai skirti produktai (jei nera kazko jau tokio baisiai svarbaus, Weledoj nera atrodo) puikiai tinka ir sausai, nes senstanti oda praranda dregme, tai velgi labai panasi i sausa oda.

Aciu uz atsakyma , tada tikrai reikes nusipirkti serija kaip tik maciau nuolaidas neblogas jas 4u.gif

Gal kas pasakys kokios kainos LT kremuku ir toniko ?
Atsakyti