Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -80-

QUOTE(Rasma @ 2011 01 08, 19:54)
Teoriškai galiu, bet praktiškai, deja, ne. Nes JAV papildai (ne ES rinkos) man nėra gerai žinomi.

Dėkoju už atsakymą 4u.gif mačiau pirkti ir be sąnariams pagerinimų, su tokiais pat kiekiais hialiurono, tai gal jie greičiau odą pasieks wink.gif
Atsakyti
Rasma, kazkada gyrei nebrangu (~20lt?) kuno krema, berods nuo celiulito g.gif ar ne NS?
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2011 01 09, 16:04)
nu va  blink.gif mano i sausuma, nors t zona su poromi. pasak kosmetologes misri, bet i sausuma.
bet mano oda siuo metu labai issausejusi, o mineraline tik dar labiau paryskina ta issausejima, deja. pasiliksiu ja vasarai.

Tada būtinai pamėgink prieš pirkdama, nes man ji dar labiau sausino negu mineralinė ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2011 01 09, 18:46)
tiek pat, kiek ir kitos borjois, bet as maciau tik 3 atspalvius ir visi jie tamsus.

Aš, jei neklystu, Kristianoj arba Kosmadoj mačiau apie 6 atspalvius, tai turbūt visur skirtingai parduotuvės turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2011 01 08, 16:32)
niekur nerandu nilens jord krempudrros sudeties  g.gif
gal kuri analizavot ? ar neta ten silikonu ar dar kokiu blogiuku ?  nes visur raso tik kad be parabenu ir sintetiniu kvapu ? bet tai dar ne viskas.
darau isavda, kad nelabai ta sedetis jos gera ? ar ne ? nes jai ji butu gera, butu liaupsinama kaip nvey ar benecos ?  smile.gif

Senokai skaitinėjau jų sudėtis,bet atsimenu,kad akių tušo ir skystų pudrų sudėtis man nepatiko.Mineralinė pudra gal ir nebloga. smile.gif
Atsakyti
Merginos, ar glicerinas gali dirginti odą?
MB parvilko gliceriną iš vaistinės, nors sakiau, kad nusipirksiu AN, tai net nepabandžius (kur buvo išėjęs mano protas??? Matyt sniegą kasė...) įlašinau du lašiukus į hidrolato buteliuką ir papurškiau veidą. Pasijautė nedidelis dilgčiojimas, veidukas paraudo... Galvoju gal sutapimas, pasitepiau rankas - tas pats, bet tas dilgčiojimas greitai praėjo, per kelias minutes, kas čia galėjo būti?

P.S. Ant rankų tai nemalonus glicerinas - lipnios ir tarsi plėvelė nat jų uždėta...
Atsakyti
tau sintetinio glicerino parnešė sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2011 01 10, 23:01)
tau sintetinio glicerino parnešė sad.gif

Nu va, galės ir susitepti pats... mad.gif
Man tik gaila, kad sugadinau gerą hidrolatą doh.gif Viena laimė, kad ten buvo likę tik apie 30ml. MB atiduosiu, galės po skutimosi sunaudot.
O natūralus kaip suprantu jokių panašių odos dirginimo reakcijų neturėtų sukelti?
Atsakyti
jeigu nepadauginsi, neturėtų smile.gif O kam tu jo nori? Drėkinimui? Nenori gelinės hialurono rūgšties palaukti AN?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2011 01 10, 23:26)
jeigu nepadauginsi, neturėtų smile.gif O kam tu jo nori? Drėkinimui? Nenori gelinės hialurono rūgšties palaukti AN?

Noriu įmaišyti į hidrolatą, kad pastarasis labiau drėkintų, nes vien tik po hidrolato man baisiausiai traukia odą, reikia greitai tepti kremą ar aliejuką, tad norėjau tą hidrolato drėkinimą "pratęsti". Na, kad oda komfortiškiau jaustųsi ir kad galėčiau bent pusvalandį išbūti su niekuo netepta oda.
Satura, jei jau užsiminei apie hialuroną tai papasakok kiek jo dėti į hidrolatą (100ml), koks jo poveikis ir kokiai odai labiausiai tinkamas ir kada atsiras AN, nes man nepavyksta Monicos pagauti nei emailais, nei per až, o AN jo aprašymas labai gražus
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2011 01 09, 23:23)

Aš, jei neklystu, Kristianoj arba Kosmadoj mačiau apie 6 atspalvius, tai turbūt visur skirtingai parduotuvės turi  smile.gif

eee, jei sausina net labiau uz mineraline, tuomet nereikia man jos ax.gif

QUOTE(Satura @ 2011 01 10, 22:26)

Saturel, o kaip tu hialurono geli istirpini skystyje? tau i gumulus, kaip klijai, nesusimeta?
Atsakyti
ERNESIN, buk gerute imesk to paakiu kremuko su arganu foto ar pavadinima, nes ziuriu Senteurs du sud ofcialiam psl, nerandu tokio, o man taip reik paakiu kremuko 4u.gif aciuuuuuuuu 4u.gif
Atsakyti
buvau radusi kazkurioje internetineje parduotuveje naturalu losjona ir krema su slapalu, dar ir gizmai ji nurodziau o dabar, uzmuskit, nerandu ax.gif gal padetumet? 4u.gif
Atsakyti