Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -80-

Noriu pirkti krema firmos Hortus Fratris ( mano issiplete kapiliarai , raso, kad ta kosmetika butent tokiai odai) ir bandau rasti komponentus ( bet visur tik raso : nekvepinta, be dazykliu , pagaminta naturaliu zaliavu pagrindu ). Sertifikato jokio nesimano ..... g.gif Ar naudojat tokia kosmetika , ar ji ekologiska ?
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 01 08, 19:39)
Noriu pirkti krema firmos Hortus Fratris ( mano issiplete kapiliarai , raso, kad ta kosmetika butent tokiai odai) ir bandau rasti komponentus ( bet visur tik raso : nekvepinta, be dazykliu , pagaminta naturaliu zaliavu pagrindu ). Sertifikato jokio  nesimano .....  g.gif Ar naudojat tokia kosmetika , ar ji ekologiska ?

Na, jie deklaruoja natūralumą. Bent jau aš nemačiau jokių sertifikavimų ir teiginių apie ekologiškumą, man atrodo, kad tai tiesiog natūrali kosmetika. Ir kiek mačiau reklamose nurodo tik gerąsias veikliąsias medžiagas ('active substances'), reiktų prieš perkant atidžiai pasižiūrėti pilną sudėtį...
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 01 08, 20:39)
Noriu pirkti krema firmos Hortus Fratris ( mano issiplete kapiliarai , raso, kad ta kosmetika butent tokiai odai) ir bandau rasti komponentus ( bet visur tik raso : nekvepinta, be dazykliu , pagaminta naturaliu zaliavu pagrindu ). Sertifikato jokio  nesimano .....  g.gif Ar naudojat tokia kosmetika , ar ji ekologiska ?

Ne, nera ši firma ekologiška. Juaroj, pamenu, net pardaveja sake, kad si kosmetika su blogiukais schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Redgrape: 08 sausio 2011 - 22:52
QUOTE(Rasma @ 2011 01 08, 18:54)
Teoriškai galiu, bet praktiškai, deja, ne. Nes JAV papildai (ne ES rinkos) man nėra gerai žinomi. Svarbiausia, kad nebūtų FDA pranešimų apie juos ir kiek paskubom žvilgtelėjau, tai tokių faktų neužtikau, tad galim daryti prielaidą, kad jie saugūs vartoti.
O teorija tokia, vertinant etiketę ir joje surašytą sudėtį  - hialurono r. kiekis nurodytas tikrai geras-pakankamas, bet kadangi ji derinyje su chondrotoinu ir kolagenu, tai visų pirma pasieks sąnarius. Aišku, kad tiek kolageno su hialurono r. duos naudos ir odos jungiamajam audiniui. Na, už "Biocell" tikrai geriau.

Aš tai Nilens Jord kosmetikos nė negirdėjus blush2.gif

ai tiek to, aciu uz reakcija 4u.gif nueisiu i via naturalis, paziuresiu etikete gyvai smile.gif
bet dabar paskaitinejau ir lyg persimeciau i borjois bio detox, nes kelios sm nares isgyre, be to turi sertifikata. pabandysiu gyvai, pasidalinsiu ir as patirtim
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 01 08, 19:39)

Joje yra parabenų..
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2011 01 08, 23:57)
ai tiek to, aciu uz reakcija  4u.gif  nueisiu i via naturalis, paziuresiu etikete gyvai smile.gif
bet dabar paskaitinejau ir lyg persimeciau i borjois bio detox, nes kelios sm nares isgyre, be to turi sertifikata. pabandysiu gyvai, pasidalinsiu ir as patirtim

O kokia tavo oda? Nes sausesnei bourjois visai netinkama schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 08 sausio 2011 - 23:57
QUOTE(bituteba @ 2011 01 08, 16:32)
niekur nerandu nilens jord krempudrros sudeties  g.gif
gal kuri analizavot ? ar neta ten silikonu ar dar kokiu blogiuku ?  nes visur raso tik kad be parabenu ir sintetiniu kvapu ? bet tai dar ne viskas.
darau isavda, kad nelabai ta sedetis jos gera ? ar ne ? nes jai ji butu gera, butu liaupsinama kaip nvey ar benecos ?  smile.gif

gal turi omeny Neal's Yard ?
Atsakyti
Nilens Jord turbut tik Kaune ir yra todel ne visos ir girdejusios sia kosmetika. As turiu ju mineraline presuota pudra tai sudetis gera, bet kazkokiu stebuklu apie ja negaliu pasakyt, o kaina tai ohoho...
Atsakyti
QUOTE(ingridzi @ 2011 01 09, 14:20)
Nilens Jord turbut tik Kaune ir yra todel ne visos ir girdejusios sia kosmetika. As turiu ju mineraline presuota pudra tai sudetis gera, bet kazkokiu stebuklu apie ja negaliu pasakyt, o kaina tai ohoho...

keli tusai, bronzine pudra ir seseliukai dar yra like Ekobangoje, bet kiek zinau, kai isparduos sias prekes, nebeprekiaus daugiau Nilens Jord 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2011 01 08, 23:57)
O kokia tavo oda? Nes sausesnei bourjois visai netinkama schmoll.gif

aciu 4u.gif
nu va blink.gif mano i sausuma, nors t zona su poromi. pasak kosmetologes misri, bet i sausuma.
bet mano oda siuo metu labai issausejusi, o mineraline tik dar labiau paryskina ta issausejima, deja. pasiliksiu ja vasarai.
o kas zino kiek ~ borjois bio detox kainuoja ?
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2011 01 09, 16:04)
aciu  4u.gif
nu va  blink.gif mano i sausuma, nors t zona su poromi. pasak kosmetologes misri, bet i sausuma.
bet mano oda siuo metu labai issausejusi, o mineraline tik dar labiau paryskina ta issausejima, deja. pasiliksiu ja vasarai.
o kas zino kiek ~ borjois bio detox kainuoja ?

tiek pat, kiek ir kitos borjois, bet as maciau tik 3 atspalvius ir visi jie tamsus.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Klausiau kažkada seniau, tai nebuvo atsiliepimų, gal dabar kas galite pasakyti apie EMAMI firmą, dažnai minima prie Ajurvedinių produktų.
Rasma, aš į AZ žinutę parašiau, ar gavot (pastos tema) ?
Atsakyti