Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -80-

QUOTE(Palomina @ 2011 01 06, 10:19)
Gal kuri pamenat kiek kainuoja ECO prausiklis veidui Ekostudijoje?

23 nedaugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 06, 18:57)
Dėkui, čia aš kažkada klausinėjau apie juos smile.gif
Po to karto kalbėjau su Ekopirk savininke, nes jie vieninteliai, man regis, Lietuvoje jais prekiauja, klausiau ar kada turės kitokių balzamų, nes būtent tų kur noriu jie neturi, tai sakė, kad planuoja plėsti asortimentą, tik, kaip supratau, tas bus negreitai

Vitacost.com ir iherb.com siuncia ir i LT ir turi tu balzamu (tik ne visu rusiu). Iherb, tai dar pirmam kartui $5 nuolaida duoda. Ir irgi ne visu, bet yra ir mazomis talpomis siu balzamu, tai visai apsimoka pabandymui siustis - pigiau nei LT gaunasi.
Atsakyti
merginos o iš kur jūs užsisakote priemones aš galvoju is love-eco.lt gal zinote jus kitokiu pigesniu ar irgi iš čia užsisakote?
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2011 01 05, 15:32)
Sveikos, ką galėtumėte pasakyti apie Jyva Ayurveda gaminius? Gal turite tokių? norėčiau atsiliepimų  ax.gif  4u.gif

Naudoju jų kremą, neturiu jokių nusiskundimų smile.gif

QUOTE(Ayaan @ 2011 01 05, 21:28)
Tik blogai, kad sudėčių neviešina savo puslapyje. Kažkada jau buvo kalba apie šį gamintoją, ar galima pasitikėti, tik nepamenu, koks buvo verdiktas. Nesertifikuota ta kosmetika, jei gerai pamenu? Jei nesertifikuota, visada šioks toks įtarimas lieka, net jei sudėtis iš pirmo žvilgsnio gera. Gal tos, kurios turite namie jų priemonių, galite peržiūrėt, ar nėra pagrindinių blogiukų iš pirmo temos psl? Būtų aiškiau pradžiai.

Kreme nėra (pavadinimą rytoj parašysiu, jei reikia) mirksiukas.gif
Atsakyti

sveikos,

norejau paklausti ar kas naudojate Nilens Jord krempudra ? kaip supratau ji nera ekologiska, bet pardaveja aiskino (via naturalis), kad ji naturali.
svarstau arba nvey arba Nilens Jord krempudra pirkti, nes baisiai issausejusi oda nuo mineralines blink.gif
ir dar pasigirsiu: buvau pas kirpeja sia savaite, tai labai pagyre mano plaukus. nors po gimdymo labai slinko, bet patys plaukai sveikut sveikuteliai !!! o aliejines kaikes , fitokeratinus naudoju nuo pavasario. ir nebenaudojau jokio silikoniniu ale nenuplaunamu serumuku
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pirmoj temos žinutėje rašoma, kad Cyclomethicone (-cone = silikonai) yra viena iš kenksmingiausių medžiagų g.gif ar čia tas pats su Cyclopentasiloxane? mane ta galūnė -siloxane neramina g.gif
Papildyta:
dar vienam veido kreme radau Dimethicone. Mest kremą lauk, ar dar galima naudoti?
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 01 06, 23:55)
dar vienam veido kreme radau Dimethicone. Mest kremą lauk, ar dar galima naudoti?

Čia silikonas. Apie pirmąjį gal kuri labiau išmananti parašys.
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 01 07, 00:55)
Sveikos  4u.gif
Pirmoj temos žinutėje rašoma, kad Cyclomethicone (-cone = silikonai) yra viena iš kenksmingiausių medžiagų  g.gif  ar čia tas pats su Cyclopentasiloxane? mane ta galūnė -siloxane neramina  g.gif
Papildyta:

Apie pirmąjį kaip suprantu, kenksmingas
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 01 06, 23:55)
Cyclopentasiloxane?

Mest kremą lauk, ar dar galima naudoti?

irgi silikonas sad.gif

jei myli savo odą, mesk lauk wink.gif
Atsakyti
Buvo kalbėta apie Haliurono rūgštį. O ką manot apie tas Biocell kapsules? Sudėtis štai tokia:

Ryziu selenu aliejus, kapsules apvalkalas zelatina, hialurono rugsties kompleksas, dregme islaikanti medziaga glicerolis, isgrynintas vanduo, glajine medziaga geltonasis biciu vaskas, daziklis titano dioksidas. Vienoje kapsuleje yra 70 mg mazos molekulines mases hialurono rugsties komplekso.

Maistine verte - dvejose kapsulese (1,132 g) yra baltymu - 0,3 g, angliavandeniu - 0, 232 g, riebalu - 0,536 g, energine verte - 29,06 kJ/6,94 kcal.

Ai, jau radau, kad iš 70mg haliurono r. komplekso grynos haliurono r. yra tik 9%, t.y. tik 6,3mg.

Dar yra kažkokios "Vivania" tabletės, bet mėnesio dozė 90lt. doh.gif

Rasma, kaip tu tą haliurono r. geri? Kiek atmatuoji, kaip dažnai? Iš AN perki?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 07 sausio 2011 - 16:05
Buvo besidominčių Jiva šampūnų sudėtimi. Šampūnas su amla:
Purified water, Eclipta alba, Emblica officinalis, cocos nucifera, Sapindus trifoliatus, Acacia concina, Nordotachyns jatammansi, Glycerine, Trigonella foenume ...(negaliu perskaityt šito ingridiento iki galo, nes galiojimo data užspausta ant viršaus), Styrax benzoin, Fragrances.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 01 07, 17:59)
Buvo kalbėta apie Haliurono rūgštį. O ką manot apie tas Biocell kapsules? Sudėtis štai tokia:

Ryziu selenu aliejus, kapsules apvalkalas zelatina, hialurono rugsties kompleksas, dregme islaikanti medziaga glicerolis, isgrynintas vanduo, glajine medziaga geltonasis biciu vaskas, daziklis titano dioksidas. Vienoje kapsuleje yra 70 mg mazos molekulines mases hialurono rugsties komplekso.

Maistine verte - dvejose kapsulese (1,132 g) yra baltymu - 0,3 g, angliavandeniu - 0, 232 g, riebalu - 0,536 g, energine verte - 29,06 kJ/6,94 kcal.

Ai, jau radau, kad iš 70mg haliurono r. komplekso grynos haliurono r. yra tik 9%, t.y. tik 6,3mg.

Dar yra kažkokios "Vivania" tabletės, bet mėnesio dozė 90lt.  doh.gif

Rasma, kaip tu tą haliurono r. geri? Kiek atmatuoji, kaip dažnai? Iš AN perki?

Atsimenu Rasma sakė, kad tose Biocell hialurono yra be galo mažai, lašas jūroj, kai tuo tarpu Vivania- net keliskart daugiau (atrodo Rasma juos ir gėrė)
Atsakyti