Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -80-

Ernesin,o trinat ir galvos oda ar tik galiukus?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 01 06, 12:02)
as kai perejau prie natur. sampunu man isvis nebuvo nei pleiskanu, nei kad butu suprasteje plaukai nepastebejau.. tiesa pasakius nepajauciau jokiu pereinamuju laikotarpiu.. pasiseke gal  biggrin.gif

Aš irgi kažkokio labai didelio skirtumo nepajutau, netgi atvikščiai, po pirmųjų plaukų plovimų eko priemonėmis jie nerealiai išgražėjo, nors dabar pagalvojus buvo kažkas pan į pleiskanas, bet ne pleiskanos, tokie dideli atrsi odos gabaliukai, bet praėjo per kelias savaites, o vat galvos niežulys tik dabar atsirado, bet čia turbūt šampūnas kaltas, sualergizavo matyt

QUOTE(ingaul @ 2011 01 06, 12:50)

Aš pvz įtrinu plaukų šaknis, o kas ant rankų lieka sumakaluoju galams

Beje, išbandžiau Argital molio kaukę dėti ne tik ant veido bet ir ant plaukų, labai patiko thumbup.gif Nors jausmas toks įdomus (visgi molis ant gavos) ir gal net nelabai malonus, tačiau po plovimo plaukai buvo labai gražūs ir efektas išsilaikė visą savaitę, nors kitus kartus plaukus ploviau tik su šampūnu. O kas labiausiai patiko, tai kad plaukai buvo minkšti, purūs nuo šaknų ir šaknys net ir trečią dieną po plovimo nebuvo riebios, nors visada jau antrąją atrodo baisiai. Po truputį judu link savo tikslo ir galvos plovimo ne kas dvi, o kas tris dienas
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2011 01 06, 10:50)

Tik šaknis, nes iš visų plaukų po to sunkiai išsiplauna, o aš viso plauko su šampūnais neplaunu, tik kas ištrinkus galvą šampūnu perbėga nuplaudinėjant vandeniu. Po plovimo galiukus ir nuo vidurio plauko perbraukiu Melvita aliejuku plaukams 4u.gif

QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 06, 11:22)
Beje, išbandžiau Argital molio kaukę dėti ne tik ant veido bet ir ant plaukų, labai patiko thumbup.gif

Argitulbo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 06 sausio 2011 - 12:05
QUOTE(ernesin @ 2011 01 06, 14:05)
Argitulbo?

Aha mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2011 01 06, 11:00)
mergaites,o jus alieju tepat pries plaunant galva?Itrinat ,palaikot ir isplaunat?Turiu alieju veidui is Monikos,tai jai sgaliu ir plaukus tept?

as tepu ir saknis ir visus plaukus, man puikiai issiplauna aliejai. Vaikstau visa sekmadieni su tokia, aliejine, kauke, jei niekur neinu.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2011 01 06, 08:26)
juokingiausia, kad dabar ir sintetikos gamintojai, kurie ir prikrauna silikonų į savo priemones, paskui vartotojams siūlo ir valomąsias priemones, kurios tuos silikonus kartkartėmis išplautų iš galvos.

taip ir yra drinks_cheers.gif
ne tik silikonai, ir kitos chem medziagos 'nuseda'. kuo daugiau visokiu priemoniu naudoji, tuo daugiau tu apnasu per laika susidaro.
tik tiek, kad as galvodavau, kad tos apnasos pagrinde ant paciu plauku, o ne galvos odos. nu bent jau as ant galvos odos priemoniu nededavau g.gif

ir nera tai kazkoks nenuplaunamas dalykas g.gif bent as taip galvoju. nebetepk ir per kelis kartus issiplaus, jei naudosi priemones be silikonu. ar su soda lyg karta isplaut pataria?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 06 sausio 2011 - 13:34
radau atsakymą, kas darosi su mano galvos oda. bigsmile.gif Reik išlaukti šį laikotarpį ax.gif
Atsakyti
gal iš jūsų kas kosmetiką gamina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 01 06, 12:32)
gal iš jūsų kas kosmetiką gamina? g.gif

kaip tik vakar pagalvojau, kad jau visos siuo metu naudojamos piremones 'pasigamintos' blink.gif
ant kiek neidomu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2011 01 06, 14:35)
kaip tik vakar pagalvojau, kad jau visos siuo metu naudojamos piremones 'pasigamintos'  blink.gif
ant kiek neidomu  doh.gif  biggrin.gif

Oho rolleyes.gif As tik lupu balzama ir veido krema esu susimakalavusi. Prausiuos su gasulo moliu. Bet tikiuos pamazu daug ka pati ismokt pasigamint.
Labai domintu dezodorantas. Gal receptu pasidalintumet? 4u.gif
Atsakyti
sviesiaplauke_as,papasakok kaip prausikli taisaisi?
radau receptą toki Prausiklis sausai odai
50 g Molio
90 ml Rožių hidrolato
2 ml Simondsijų aliejaus
4 laš. natūralaus vitamino E
20 laš. Konservanto - greipfrutų sėklų ekstrakto
bet jis man per brangus
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2011 01 06, 12:39)
Oho rolleyes.gif As tik lupu balzama ir veido krema esu susimakalavusi. Prausiuos su gasulo moliu. Bet tikiuos pamazu daug ka pati ismokt pasigamint.
Labai domintu dezodorantas. Gal receptu pasidalintumet?  4u.gif

dezodorantu nenaudoju kaip tik biggrin.gif

net nezinau, ar cia gera mintis viska gamintis. kiek gi, pagalvojau, medziagu namie turi buti.. brangu juk. man kazkaip naturaliai ir per ilga laika (kokie 3 metai) gavos..
Papildyta:
QUOTE(Rastika @ 2011 01 06, 12:49)
sviesiaplauke_as,papasakok kaip prausikli taisaisi?
radau receptą toki Prausiklis sausai odai
50 g Molio
90 ml Rožių hidrolato
2 ml Simondsijų aliejaus
4 laš. natūralaus vitamino E
20 laš. Konservanto - greipfrutų sėklų ekstrakto
bet jis man per brangus

nebent 1-2 kartams toki pasiruost
Atsakyti