Ernesin,o trinat ir galvos oda ar tik galiukus?
QUOTE(Palomina @ 2011 01 06, 12:02)
as kai perejau prie natur. sampunu man isvis nebuvo nei pleiskanu, nei kad butu suprasteje plaukai nepastebejau.. tiesa pasakius nepajauciau jokiu pereinamuju laikotarpiu.. pasiseke gal
Aš irgi kažkokio labai didelio skirtumo nepajutau, netgi atvikščiai, po pirmųjų plaukų plovimų eko priemonėmis jie nerealiai išgražėjo, nors dabar pagalvojus buvo kažkas pan į pleiskanas, bet ne pleiskanos, tokie dideli atrsi odos gabaliukai, bet praėjo per kelias savaites, o vat galvos niežulys tik dabar atsirado, bet čia turbūt šampūnas kaltas, sualergizavo matyt
QUOTE(ingaul @ 2011 01 06, 12:50)
Aš pvz įtrinu plaukų šaknis, o kas ant rankų lieka sumakaluoju galams
Beje, išbandžiau Argital molio kaukę dėti ne tik ant veido bet ir ant plaukų, labai patiko Nors jausmas toks įdomus (visgi molis ant gavos) ir gal net nelabai malonus, tačiau po plovimo plaukai buvo labai gražūs ir efektas išsilaikė visą savaitę, nors kitus kartus plaukus ploviau tik su šampūnu. O kas labiausiai patiko, tai kad plaukai buvo minkšti, purūs nuo šaknų ir šaknys net ir trečią dieną po plovimo nebuvo riebios, nors visada jau antrąją atrodo baisiai. Po truputį judu link savo tikslo ir galvos plovimo ne kas dvi, o kas tris dienas
QUOTE(ingaul @ 2011 01 06, 10:50)
Tik šaknis, nes iš visų plaukų po to sunkiai išsiplauna, o aš viso plauko su šampūnais neplaunu, tik kas ištrinkus galvą šampūnu perbėga nuplaudinėjant vandeniu. Po plovimo galiukus ir nuo vidurio plauko perbraukiu Melvita aliejuku plaukams
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 06, 11:22)
Beje, išbandžiau Argital molio kaukę dėti ne tik ant veido bet ir ant plaukų, labai patiko
Argitulbo?
QUOTE(ingaul @ 2011 01 06, 11:00)
mergaites,o jus alieju tepat pries plaunant galva?Itrinat ,palaikot ir isplaunat?Turiu alieju veidui is Monikos,tai jai sgaliu ir plaukus tept?
as tepu ir saknis ir visus plaukus, man puikiai issiplauna aliejai. Vaikstau visa sekmadieni su tokia, aliejine, kauke, jei niekur neinu.
QUOTE(Satura @ 2011 01 06, 08:26)
juokingiausia, kad dabar ir sintetikos gamintojai, kurie ir prikrauna silikonų į savo priemones, paskui vartotojams siūlo ir valomąsias priemones, kurios tuos silikonus kartkartėmis išplautų iš galvos.
taip ir yra
ne tik silikonai, ir kitos chem medziagos 'nuseda'. kuo daugiau visokiu priemoniu naudoji, tuo daugiau tu apnasu per laika susidaro.
tik tiek, kad as galvodavau, kad tos apnasos pagrinde ant paciu plauku, o ne galvos odos. nu bent jau as ant galvos odos priemoniu nededavau
ir nera tai kazkoks nenuplaunamas dalykas bent as taip galvoju. nebetepk ir per kelis kartus issiplaus, jei naudosi priemones be silikonu. ar su soda lyg karta isplaut pataria?
gal iš jūsų kas kosmetiką gamina?
QUOTE(Rastika @ 2011 01 06, 12:32)
gal iš jūsų kas kosmetiką gamina?
kaip tik vakar pagalvojau, kad jau visos siuo metu naudojamos piremones 'pasigamintos'
ant kiek neidomu
QUOTE(Daddygirl @ 2011 01 06, 14:35)
kaip tik vakar pagalvojau, kad jau visos siuo metu naudojamos piremones 'pasigamintos'
ant kiek neidomu
ant kiek neidomu
Oho As tik lupu balzama ir veido krema esu susimakalavusi. Prausiuos su gasulo moliu. Bet tikiuos pamazu daug ka pati ismokt pasigamint.
Labai domintu dezodorantas. Gal receptu pasidalintumet?
sviesiaplauke_as,papasakok kaip prausikli taisaisi?
radau receptą toki Prausiklis sausai odai
50 g Molio
90 ml Rožių hidrolato
2 ml Simondsijų aliejaus
4 laš. natūralaus vitamino E
20 laš. Konservanto - greipfrutų sėklų ekstrakto
bet jis man per brangus
50 g Molio
90 ml Rožių hidrolato
2 ml Simondsijų aliejaus
bet jis man per brangus
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2011 01 06, 12:39)
Oho As tik lupu balzama ir veido krema esu susimakalavusi. Prausiuos su gasulo moliu. Bet tikiuos pamazu daug ka pati ismokt pasigamint.
dezodorantu nenaudoju kaip tik
net nezinau, ar cia gera mintis viska gamintis. kiek gi, pagalvojau, medziagu namie turi buti.. brangu juk. man kazkaip naturaliai ir per ilga laika (kokie 3 metai) gavos..
Papildyta:
QUOTE(Rastika @ 2011 01 06, 12:49)
sviesiaplauke_as,papasakok kaip prausikli taisaisi?
50 g Molio
90 ml Rožių hidrolato
2 ml Simondsijų aliejaus
bet jis man per brangus
50 g Molio
90 ml Rožių hidrolato
2 ml Simondsijų aliejaus