Ačiū, kad patarėt dėl pastų, reiks bandyt Aloedent. Weleda Rathania ar kažkas panašaus tai man tragiškai valė, o druskinė geriau, atrodė ir gaivi, bet nuėjus pas stomatologę sakydavo, kad dantys nėra visiškai gerai nuvalyti ir akmenukus reikėdavo dažniau šalint nei su sintetinėm valant
QUOTE(ernesin @ 2011 01 05, 20:31)
Aš taip pat AloeDent rekomenduoju, man labiausiai patiko ta jautriems dantims
gal tai ir nereiksminga, bet man keista - kas, visdelto gamintojas? Nes ant pakuotes raso, kad gamintojas UK, ir Made in Italy
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 05, 21:20)
Nieko gero ten jose
dekui. nesitikejau, kad taip
QUOTE(Gladiola @ 2011 01 05, 21:54)
gal tai ir nereiksminga, bet man keista - kas, visdelto gamintojas? Nes ant pakuotes raso, kad gamintojas UK, ir Made in Italy
O man kilo įtarimai dėl šios pastos nes pirmąją(sensitive)turėjau su gamintoju Ransom ir labai patiko man ji, o dabar naudoju paprastą(Original), ir jau rašo, kad gamintojas Optima, ji man ne tokia gaivi, pakuotė prastesnės kokybės. Kažkada klausiau čia temoje ar niekas nepastebėjot skirtumo, bet taip ir nebuvo atsiliepimų. UK puslapyje jos aplamai atrodo kitaip čia
QUOTE(micefee @ 2011 01 05, 20:42)
Nu baikit baikit... Netikiu. Nebent paaiškinsit chemiškai ir pagrįsit savo teiginius. Nuo ko ta galvos oda gali valytis nelabai suprantu, kas ten ant jos "nusėdę", "įsigėrę"?
Nors moksliško pagrindimo ir negaliu pateikti, bet visai tikiu, kad taip gali būti. Pradėjusi naudoti natūralius šampūnus pas mane irgi atsirado lyg ir pleiskanų, bet jos visai kitokios nei tos, kurias kažkada turėjau...Nemoku tiksliai paaiškint, bet atrodo ne kaip sausos odos atplaišos, o kaip besinerianti oda, lyg tikrai valytųsi viršutinį sluoksnį. Kol čia nepaskaičiau apie tą "valymasį" tol nelabai supratau, kad darosi...
QUOTE(ernesin @ 2011 01 05, 20:46)
Satura gal aiškiau paaiškins
nebepamenu ką ten tau aiškinau ir kokiais šaltiniais rėmiausi
šiaip tai sintetinės mežiagos, silikonai, kiek esu skaičiusi, yra linkę kauptis audiniuose - silikonai sušvelnina, sudaro nepralaidžią plėvelę ant galvos - šiltnamio efektą. Ir kai jie atsiplauna per kurį laiką, "atsargos" nebepapildomos, plaukai atrodo negražūs, nemalonūs, galvos oda gali sudurniuoti.
juokingiausia, kad dabar ir sintetikos gamintojai, kurie ir prikrauna silikonų į savo priemones, paskui vartotojams siūlo ir valomąsias priemones, kurios tuos silikonus kartkartėmis išplautų iš galvos. Na, neatremiamas biznis "sargdink ir gydyk"
nepamenu, kad perėjusi prie ekošampūnų būčiau turėjusi pleiskanų, bet kad plaukai atrodė pobaisiai, tai taip
bet darant aliejines kaukes, atstačius normalų tiek galvos odos funkcionalumą, tiek primaitinus plaukus aliejais, kondicionieriais, kaukėmis, jie net visai kitokį žvilgesį įgavo. Ir dabar užmetus akį galiu pasakyti, ar pas žmogų yra natūralus, ar silikoninis plaukų blizgėjimas
mergaites,o jus alieju tepat pries plaunant galva?Itrinat ,palaikot ir isplaunat?Turiu alieju veidui is Monikos,tai jai sgaliu ir plaukus tept?
QUOTE(Satura @ 2011 01 06, 10:26)
nepamenu, kad perėjusi prie ekošampūnų būčiau turėjusi pleiskanų, bet kad plaukai atrodė pobaisiai, tai taip
as kai perejau prie natur. sampunu man isvis nebuvo nei pleiskanu, nei kad butu suprasteje plaukai nepastebejau.. tiesa pasakius nepajauciau jokiu pereinamuju laikotarpiu.. pasiseke gal
Gal kuri pamenat kiek kainuoja ECO prausiklis veidui Ekostudijoje?
QUOTE(micefee @ 2011 01 05, 20:42)
Nu baikit baikit... Netikiu. Nebent paaiškinsit chemiškai ir pagrįsit savo teiginius. Nuo ko ta galvos oda gali valytis nelabai suprantu, kas ten ant jos "nusėdę", "įsigėrę"?
Pagrįsti ar paaiškinti moksliškai tokio teiginio negalėčiau, bet užtat pateiksiu įrodymą .
Mano vyras dirba su skalbyklomis. Neseniai viešbučiai pradėjo skųstis neatskalbiamomis dėmėmis ant pagalvių užvalkalų. Žodžiu, ilgai ieškojo vyras priežasties, bet nei jos, nei sprendimo, kaip tas dėmes atskalbti nesurado net tarptautiniu mastu pasitelkęs pagalbą . Atsitiktinai aš papasakojau apie tai, kad silikonas ir kiti naftos aliejai randami šampūnuose ir kituose plaukų priežiūros priemonėse iš plaukų neišsiplauna. Tada jam šovė į galvą mintis, kad tai būtent TAI. Siuntė pagalvių užvalkalus į Vokietiją ir bingo, gavo atsakymą, kad taip, tos dėmės tai parabenai ir kita chemija.
Žodžiu moralas toks, chemija iš plaukų tikrai neišsiplauna, o tik nuauga arba nusitrina.
baisu Atėne, na bet ir šaunuolis tavo vyras
QUOTE(ingaul @ 2011 01 06, 10:00)
mergaites,o jus alieju tepat pries plaunant galva?Itrinat ,palaikot ir isplaunat?Turiu alieju veidui is Monikos,tai jai sgaliu ir plaukus tept?
Taip QUOTE(Palomina @ 2011 01 06, 10:19)
Gal kuri pamenat kiek kainuoja ECO prausiklis veidui Ekostudijoje?
Gelis berods 18Lt, pienelis 23Lt