Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -80-

QUOTE(giedrulia77 @ 2011 01 04, 21:42)
Ar yra bandziusiu J.A.S.O.N firmos kosmetika? Pvz. sampnus, pastas, kuno kremus?

Draugė turi bekvapį šampūną, sakė mamai labai tinka, o jai tarsi neišplauti plaukai lieka. Beje, sudėtis žiūrėkit atidžiai, turi blogiukų.
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2011 01 04, 19:42)
Ar yra bandziusiu J.A.S.O.N firmos kosmetika? Pvz. sampnus, pastas, kuno kremus?

Kiek zinau sampunuose yra blogiuku, pati kazkada buvau nusipirkusi. Pastu ir kuno kremu nenaudojau.
Atsakyti
gal kuri turi kokios info ar bent zino kur ieskoti informacijos apie tai kokie eteriniai aliejai galima ir negalima naudoti nescajai. noriu susimakaluoti aliejuka kuriuo galeciau teptis pilva ir slaunis nestumo metu pradedant nuo pirmuju nestumo menesiu. namie turiu kokosu, avokadu, alyvu, kvieciu gemalu, linu semenu aliejus, taip pat rozmarinu, citrinu, kedru, pusu,santalmedzio, ylang ylang, bei bergamociu eterinius. gal kuri kanors patartu?
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 04, 23:00)
gal kuri turi kokios info ar bent zino kur ieskoti informacijos apie tai kokie eteriniai aliejai galima ir negalima naudoti nescajai. noriu susimakaluoti aliejuka kuriuo galeciau teptis pilva ir slaunis nestumo metu pradedant nuo pirmuju nestumo menesiu. namie turiu  kokosu, avokadu, alyvu, kvieciu gemalu, linu semenu aliejus, taip pat rozmarinu, citrinu, kedru, pusu,santalmedzio, ylang ylang, bei bergamociu eterinius. gal kuri kanors patartu?

As buvau irgi ta sumasciusi bet galiausiai nutariau nerizikuoti ir tiesiog ivairiais aliejais, bet be ea tepliojuos
Atsakyti
Mitse, Audrulle 4u.gif Yra gale dimetikono ir cyclopentasiloxano matau levandu sampune blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 04, 23:00)
gal kuri turi kokios info ar bent zino kur ieskoti informacijos apie tai kokie eteriniai aliejai galima ir negalima naudoti nescajai. noriu susimakaluoti aliejuka kuriuo galeciau teptis pilva ir slaunis nestumo metu pradedant nuo pirmuju nestumo menesiu. namie turiu  kokosu, avokadu, alyvu, kvieciu gemalu, linu semenu aliejus, taip pat rozmarinu, citrinu, kedru, pusu,santalmedzio, ylang ylang, bei bergamociu eterinius. gal kuri kanors patartu?

Uzeik i Kvapu namu tinklalapi, ten yra parasyta apie ea ir nestuma. Bet ir as sakyciau pakentet ir be jokiu ea naudot aliejus, niekas iki galo nezino kaip konkrciai tave paveiks.
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2011 01 04, 22:07)
Mitse, Audrulle  4u.gif  Yra gale dimetikono ir cyclopentasiloxano matau  levandu sampune blush2.gif

Tame Fragrance free šampūne yra Sodium Myreth Sulfate, jis artimas SLS.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 01 03, 23:26)
Man kaip tik reikia paakių kremo, gundai.  biggrin.gif O kaip tu tepi kremą paakiams? Tik aplink akis, t.y. akiduobių kaulą, o ne pačią paakių odą?
Ir paakius ir virs akies smile.gif

QUOTE(blueberry_nights @ 2011 01 04, 11:54)
As vel su klausimu del prausikliu arba prausimosi geliu veidui. Gal galit ka rekomenduot?
Gal yra atsiliepimu apie Madara giliai valancias ziedu putas arba Lavera prausiklius?
Galiu pagirti tiek Madaros valančias putas, tiek Laveros prausiklius(Basis, Aloe), tik šaltuoju metų laiku rinkčiausi Laverą, nes putos gali šiek tiek sausinti odelę smile.gif

Dar kažkuri klausėte apie intymios higienos prausiklius, tai esu naudojusi Organyx ir Argital, neturiu priekaištų, smile.gif abi labai švelnios
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2011 01 04, 22:42)

Turejau dantu pasta - labai gaivi, gerai vale ir super taupi buvo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 01 04, 20:44)
Gal yra bandziusiu siuos blakstienu tusus?

Abiejuose yra blogiukų.
Atsakyti
Sveikos,
Gal galėtumėte patarti kokią gerai valančią dantų pastą, nes kiek esu bandžius natūralias (Weledos druskinę, dar kažkokią), man neišvalo pakankamai gerai, lieka apnašų, net stomatologė tai pastebėjo verysad.gif Kai naudoju chemines dantų pastas, viskas gerai, bet taip nesinori tos chemijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2011 01 05, 13:38)
Sveikos,
Gal galėtumėte patarti kokią gerai valančią dantų pastą, nes kiek esu bandžius natūralias (Weledos druskinę, dar kažkokią), man neišvalo pakankamai gerai, lieka apnašų, net stomatologė tai pastebėjo verysad.gif Kai naudoju chemines dantų pastas, viskas gerai, bet taip nesinori tos chemijos  ax.gif

keista, kad druskinė nevalo nieko g.gif Pamėgink aloedent (yra vaistinėse), bent man tai išvalo kaip reikiant.
Atsakyti
Dėl techninių kliūčių, rytoj (sausio 6 d.) Nimfali Madoje nedirbs (nevažiuokit be reikalo, jei planuojat smile.gif ) Dirbs nuo sausio 7 iki 12 d.
Atsakyti