Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -80-

QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 04, 13:44)
Matyt labai jautri oda, nors manoji irgi tokia ir dar linkusi į alergijas g.gif Vat rozmarinų šampūnas po ilgesnio naudojimo sukėlė galvos niežėjimą, kurį net nežinau kaip panaikinti, nors FIN šampūno nenaudoju jau gerą mėnesį. Dabar naudoju Sante Brilliant Jojoba ir vis tiek niežti tą galvą g.gif Žinoma, kažkiek jau net ir įprtis atsirado kasytis. Pirmą dieną po plovimo viskas būna gerai, o antrąją kasausi kaip nežinau kas. Ir aliejines kaukes darau, ir bandau drėkinti galvos odą, naudoju  mažai priemonių plaukams, bet vis vien kažkas ne taip. Nežinau kaip su tuo kovoti... Ką patarsit?

O pleiskanų neatsirado? Man viskas susitvarkė po kelių kartų išplovus kitu šampūnu (Laveros mangų tuo metu naudojau), tai net nežinau, ką patarti unsure.gif Tikriausiai mėginčiau keisti šampūną dar kartą kuriam laikui, gal ir Sante jums netinka, kad taip ilgai niežulys išliko.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 01 04, 13:10)
O kodėl? Juk jeigu ekologiškas, tai gal nieko tokio?  g.gif

Ačiū u atsiliepimus, apsieisim be GP pastos. biggrin.gif

Cattier prausiklį irgi turiu užsirašiusi. Bet turbūt pabandysiu tą Bioturm.

Man Argital thumbup.gif Be galo taupus, svelnus, kvepia
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2011 01 04, 14:57)
O pleiskanų neatsirado? Man viskas susitvarkė po kelių kartų išplovus kitu šampūnu (Laveros mangų tuo metu naudojau), tai net nežinau, ką patarti unsure.gif Tikriausiai mėginčiau keisti šampūną dar kartą kuriam laikui, gal ir Sante jums netinka, kad taip ilgai niežulys išliko.

Ne, pleiskanų neturiu ir neturėjau niekada. Galvoju kokį riebesnį šampūną panaudoti, kad dar geriau padrėkintų galvos oda, akys krypsta būtent į Laveros šampūnus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 04, 14:32)
Ne, pleiskanų neturiu ir neturėjau niekada. Galvoju kokį riebesnį šampūną panaudoti, kad dar geriau padrėkintų galvos oda, akys krypsta būtent į Laveros šampūnus smile.gif

Pamėgink Laveros mangų, jis labai gerai drėkina, bet šaknys nesulimpa ir nesukrenta mirksiukas.gif Dar iš labiau maitinančių yra Druide ožkos pieno šampūnas, mėginau tik kartą jį, bet nepatiko, nes šaknys liko riebaluotos jau kitą rytą, bet čia tik mano asmeninė patirtis tokia, kaip žinia, visų plaukus šampūnai veikia skirtingai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 04 sausio 2011 - 13:45
QUOTE(Palomina @ 2011 01 03, 22:50)
As esu turejusi Nude paakiu kremo meginuka.. Kremas visai neblogas, bet kai su kaina palygini tai manau, kad noretusi geresnio efekto.. as tiesa pasakius nepastebejau, kad kazka labai jau ten padarytu paakiams..  g.gif

Aha, vadinasi stebuklų nėra ax.gif
Kadangi esi bandžiusi ir Suki, tai Suki turbūt geresnį įspūdį paliko? 4u.gif
Atsakyti
Kazkada trumpai kalbejom apie sampuna, kurio sudetis, kiek pamenu, vien indiskos zoles (shikakai ir pan) ir molis. Neatsimenu, kuri is musu ji pirko ir bande, bet, atrodo, pirktas buvo Lietuvoje. Gal kas prisimins jo pavadinima ar sudeti? Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2011 01 04, 14:58)
Kazkada trumpai kalbejom apie sampuna, kurio sudetis, kiek pamenu, vien indiskos zoles (shikakai ir pan) ir molis. Neatsimenu, kuri is musu ji pirko ir bande, bet, atrodo, pirktas buvo Lietuvoje. Gal kas prisimins jo pavadinima ar sudeti? Aciu!

as naudojau si http://www.eliah-sah...m/products.html
viskas butu gerai jei nesausintu mano ir taip labai sausu plauku. Antra karta nepirkciau
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2011 01 04, 13:02)
viskas butu gerai jei nesausintu mano ir taip labai sausu plauku. Antra karta nepirkciau

Heeey! sitas! Aciu! thumbup.gif
Papildyta:
Tikiu, kad sausina, man sitos zoles irgi sausina.
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2011 01 04, 15:02)

o kur pirkt ir kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2011 01 04, 14:47)
Aha, vadinasi stebuklų nėra  ax.gif
Kadangi esi bandžiusi ir Suki, tai Suki turbūt geresnį įspūdį paliko?  4u.gif

Suki paakiu kremo nebandziau.. (bet tas priemones kur bandziau tai buvo super.. ir planuoju isigyti veliau normalaus dydzio).. as John Masters Organics geli paakiams bandziau.. visai patiko, aisku irgi ne stebuklas..
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 01 04, 16:57)
o kur pirkt ir kiek kainuoja?

Senesnėse SM temose skaičiau, kad buvo VCUP'e, bet neaišku ar yra dabar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 04 sausio 2011 - 16:48
Sveikos merginos 4u.gif
Ateinu su atsiliepimais apie Inika smile.gif isbandziau viska taigi atsiliepimai smile.gif
Primeris - superinis thumbup.gif konsistencija kaip riebesnio kremuko, baltas, kvapu primena hauschka, pries ji sakyciau nebutinas joks kremukas, mineraline gule labai lygiai, vienodai, per naujus issilaike iki pat ryto nenuplauke nuo veido smile.gif
Kabukis- mazokas sakyciau bet mineralinei tiko, labai svelnus... pudryte paskirsto gerai, tolygiai bet tikejausi didesnio, kaip kabukio
Mineralines pudrytes - emiau 2 spalvytes. 1) Nurture 13- tiko idealiai, spalvyte sviesi smeline turi perlamutro, kurio nesimato ant veido bet odele palieka skaiscia, maskuoja labai gerai, skalsi, atrodo labai naturaliai, nesausina, manyciau geriausia tureta mineraline, o turejau BE, EM
kita spalvyte Unity 10 - stipriai per sviesi, ryte pries darba dirbtinej sviesoj greit pasidaziau mergos darbe sako gal sergi, perbalus kaip lavonas, pasiziuriu rimtai doh.gif
Bronzantas Sunkissed 02 - fainas, spalvyte tokia ruda/auksine su perlamutru, labai graziai ziurisi su Nurture mineraline, tepiau tik skruostus, ziuresim kaip ziuresis pamodeliavus visa veiduka smile.gif

Atsakyti