merginos,skaitau hidrolatų aprašymus ir daug kur pamineta,kad jie tinka,naudingi esant psoriazei,gal kuriai iš jūsų pavyko psoriazę numalšinti ar išnaikinti juos naudojant?
QUOTE(darvina @ 2011 01 03, 21:11)
Atsiprasau uz blondiniska klausima : kaip "uzeiti " i Palominos blog'a?
Nuoroda pirmoje temos žinutėje.
Gal kuri kada domėjosi Nude kosmetika?
Daugiau apie ją:
čia kartu ir internetinė pard ir čia
Kažkaip sudomino ji mane, niekaip neprisimenu, ar yra kuri ją nagrinėjusi, o gal ir bandžiusi?
Daugiau apie ją:
čia kartu ir internetinė pard ir čia
Kažkaip sudomino ji mane, niekaip neprisimenu, ar yra kuri ją nagrinėjusi, o gal ir bandžiusi?
QUOTE(Rkatyte @ 2011 01 03, 22:46)
Gal kuri kada domėjosi Nude kosmetika?
As esu turejusi Nude paakiu kremo meginuka.. Kremas visai neblogas, bet kai su kaina palygini tai manau, kad noretusi geresnio efekto.. as tiesa pasakius nepastebejau, kad kazka labai jau ten padarytu paakiams..
QUOTE(ernesin @ 2011 01 03, 22:57)
Šiandien pirmą kartą išbandžiau SENTEURS DU SUD paakių kremą-gelį su argano aliejumi, likau sužavėta, labai konfortabilus, paakiai švelnūs švelnūs
kiek kainuoja sis paakiu kremas? pirkai Nimfali? kazkaip niekad nemaciau jo
Aš šiandien išbandžiau šį produktą:
Aprašymas čia: http://www.kumele.lt...arts-50-ml.html
Kadangi mane patikino, kad tai gali būti puiki priemonė paakiams ir reikia tepti labai plonai, o nuplauti nebūtina, tai aš ir įsigijau Tiesa, kol kas tik 'miniuką', nes jau didesnio kiekio kaina tai įspūdinga, reik prieš tai įsitikint ar tas produktas išvi tinka.
Labai švelnus, subtilus, vos jaučiamas kvapas, maloni konsitencija, greitai ir gerai susigeria nepalikdamas jokių pašalinių pojūčių (lipnumo, blizgumo ir pan.), tai tūtelę sunaudosiu. Kad nusakyti poveikį, tai aišku reik ne vieną kartą pasitepti, bus matyt...
Aprašymas čia: http://www.kumele.lt...arts-50-ml.html
Kadangi mane patikino, kad tai gali būti puiki priemonė paakiams ir reikia tepti labai plonai, o nuplauti nebūtina, tai aš ir įsigijau Tiesa, kol kas tik 'miniuką', nes jau didesnio kiekio kaina tai įspūdinga, reik prieš tai įsitikint ar tas produktas išvi tinka.
Labai švelnus, subtilus, vos jaučiamas kvapas, maloni konsitencija, greitai ir gerai susigeria nepalikdamas jokių pašalinių pojūčių (lipnumo, blizgumo ir pan.), tai tūtelę sunaudosiu. Kad nusakyti poveikį, tai aišku reik ne vieną kartą pasitepti, bus matyt...
apsilankiau parduotuvej ir nezinojau ka pirkti
tai isigijau tik Lemurijos anyziniu muilu - nes man veidui labai patinka,
Eubiona naktini alaviju krema. Jau isbandziau. Tepasi maloniai, oda jauciasi maloniai, svelni.
Logona age protection veido kaukiu
Priemonė skirta maitinti ir drėkinti brandžią išsausėjusią veido odą. Gali būti naudojama nuo 25 metų. Natūrali veido priežiūros priemonė sertifikuota BDIH.
Naudojimas: rekomenduojame kartą per 10-20 dienų tepti riebiu sluoksniu švarią veido odą nakčiai, švelniai masažuoti. Po 25 minučių sudrėkinkite ir švelniai pamasažuodami nuvalykite drėgna servetėle arba nuplaukite drungnu vandeniu.
ir zaliojo molio...
tai isigijau tik Lemurijos anyziniu muilu - nes man veidui labai patinka,
Eubiona naktini alaviju krema. Jau isbandziau. Tepasi maloniai, oda jauciasi maloniai, svelni.
Logona age protection veido kaukiu
Priemonė skirta maitinti ir drėkinti brandžią išsausėjusią veido odą. Gali būti naudojama nuo 25 metų. Natūrali veido priežiūros priemonė sertifikuota BDIH.
Naudojimas: rekomenduojame kartą per 10-20 dienų tepti riebiu sluoksniu švarią veido odą nakčiai, švelniai masažuoti. Po 25 minučių sudrėkinkite ir švelniai pamasažuodami nuvalykite drėgna servetėle arba nuplaukite drungnu vandeniu.
ir zaliojo molio...
QUOTE(Palomina @ 2011 01 03, 22:01)
kiek kainuoja sis paakiu kremas? pirkai Nimfali? kazkaip niekad nemaciau jo
Jis kainuoja 75Lt(20ml) bet pirkau su 45% nuolaida, jis neseniai atsiradęs prekyboje, už tai dar internetineje parduotuveje jo nėra įkelta
Pirkau Panoramos Nimfalyje, bet ir Madoje manau turėtų būti
QUOTE(ernesin @ 2011 01 03, 22:57)
Šiandien pirmą kartą išbandžiau SENTEURS DU SUD paakių kremą-gelį su argano aliejumi, likau sužavėta, labai konfortabilus, paakiai švelnūs švelnūs
Man kaip tik reikia paakių kremo, gundai. O kaip tu tepi kremą paakiams? Tik aplink akis, t.y. akiduobių kaulą, o ne pačią paakių odą?
Ar kas nors bandėt Green People dantų pastas?