Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -80-

QUOTE(shopingas @ 2011 01 01, 21:11)
Bet vieno dalyko nesuprantu ir neatsistebiu - kaip kai kurios pirmakart tokio tipo sepeteli isbande giria ji kaip lengvai ir graziai, o svarbiausia greitai ir bej okiu ruozu dengiasi (pries tai tik rankom ar kempinele tepe, apie tai kad yra spec. sepetelis isvis pirmakart isgirdo).

Man TBS pirmas ir vienintelis krempudros šepetėlis - išbandžiau ir labai patiko. Tepiau įvairaus skystumo pudras, nebuvo jokių ruožų, nesijaučiau brūžinanti odą. Kaip tik labai švelnus ir malonus per odą braukyti, man malonumas su juo tepliotis. Jaučiuosi geriau pasidažanti nei su pirštais smile.gif Manau, kad kiekvienam savo smile.gif Užtrunku ilgokai, bet ir su pirštais negreit pasidažau, stengiuosi labai smulkmeniškai visur tolygiai padengt pudrą.
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 01, 15:22)
Klausimas naudojančioms rasulo molį:

Ar tą košytę užsimaišote tik tam kartui, ar darote ilgesniam laikotarpiui, kelioms dienoms? Ir su kuo rasulą maišo sausiaodės? Molis+hidrolatas+lašas aliejaus?

Man kvapų namuose sakė, kad galima ir daugiau prisimaišyt, svarbu per savaitę sunaudoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 01 01, 20:53)
O kur tokius parduoda? g.gif Niekad nemačius ir negirdėjus.

Aš pirkau Eurokos. Va aprašymas:
Glotnūs, žvilgantys ir lengvai formuojami plaukai. Naujos kartos plaukų šepečiai su jonizuotais šereliais gerina plaukų struktūrą; stimuliuoja pažeistus plaukus; prailgina plaukų priežiūros priemonių poveikį; veikia plukus ir galvos odą atpalaiduojančiai; plaukai tampa minkštesni ir labiau žvilga.Plaukų šepečio šereliuose esantys „Shi-Zen“ kristalai iš Japonijos paskleidžia neigiamus jonus. Šukuojant šepečiu plaukai ne tik tausojami, bet ir nepažeidžiami.
Kaip visada aprašymas gražus. Ilgiau panaudojus bus matyt, ar yra kažkoks skirtumas, ar ne smile.gif
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif merginos pamenu gyrete kazkuri John masters veido prausikli,priminkit koki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 01 02, 16:37)

as irgi turiu toki ax.gif jau gyriausi plauku temoje.
visai nieko, patinka. bet aisku, ne kazkoks stebuklas. aisku, jei kiekviena diena sukuciau, gal ir rezultatas butu
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2011 01 03, 00:59)
as irgi turiu toki  ax.gif jau gyriausi plauku temoje.
visai nieko, patinka. bet aisku, ne kazkoks stebuklas. aisku, jei kiekviena diena sukuciau, gal ir rezultatas butu

Pastebėjai kažkokį skirtumą tarp paprasto ir šito šepečio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 01 03, 13:37)
Visada buvo mišri su užkimštom porom, paberiama, dabar jau beveik normali su išsiplėtusiom porom ir kartais paberiama smile.gif

Va mano didžiausia problema, galvoju išbandyti Citrininės verbenos hidrolatą. Gal yra jį naudojusių? nes aprašymas labai ir labai gundo 4u.gif

aprašymas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bahamos: 03 sausio 2011 - 13:45
QUOTE(bahamos @ 2011 01 03, 13:44)
Va mano didžiausia problema,  galvoju išbandyti Citrininės verbenos hidrolatą. Gal yra jį naudojusių? nes aprašymas labai ir labai gundo  4u.gif

aprašymas

as naudojau bet is AN. bet vat nepamenu poveikio. Mano riebiai odai vasara buvo OK. netraukdavo,nieko. Gaminau ir kremukus su juo, tiko.
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 01 03, 00:46)
labas vakaras 4u.gif merginos pamenu gyrete kazkuri John masters veido prausikli,priminkit koki  4u.gif

Išbandžiau tris JMO prausiklius smile.gif Mano odau labai sausa, jautri, linkusi į bėrimus.

John Masters Organics Linden Blossom Face Creme Cleanser - baltos spalvos, skyto pienelio konsistencijos prausiklis, skirtas sausai, ir tinkantis brandžiai odai. Šiaip tai yra labiausiai man nepatikęs JMO prausiklis. Neskaniai kvepia, prausiantis jausmas man irgi nelabai patiko, toks keistai lipnus, graužia akis, nors po prausimo oda minkšta ir padrėkinta, tačiau pastebėjau, kad čia visų JMO prausiklių savybė.

John Masters Organics Rose Foaming Face Wash - gana neutralaus kvapo, bespalvis ir taip pat labai skytas prausiklis, skirtas sausai, jautriai ir normaliai odai. Labai maloniai prausia, padrėkina odelę, prausiant akių makiažą galiu drąsiai atsimerkti - negraužia akių. Priekaištų jam neturiu.

John Masters Organics Jojoba & Ginseng Exfoliating Cleanser - be galo skaniai kvepiantis, geltonos spalvos prausiklis su smulkiais grūdeliais, tinkantis visiems odos tipams. Kadangi mano oda jautri, bijojau, kad tie smulkūs grūdeliai gali dirginti odą, tačiau nieko panašaus nebuvo. Pats prausiklis labai maloniai prausia, yra švelnus ir turbūt riebiausias iš visos trijulės, nes po jo oda jausdavosi komfortiškiausiai ir labiausiai padrėkinta.

Jeigu reikėtų sudėti juos į eilę pagal labiausiai patikusius, tai būtų pirmas būtų prausiklis su grūdeliais, tada rožių prausiklis ir paskutinėje vietoje tas smirdaliukiškas smile.gif

O šiaip visi prausikliai turi vieną labai gerą savybę - yra be galo skalsūs. Pvz 5ml mėginuko man užtekdavo 5 - 7 kartams taip labai netaupant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 03 sausio 2011 - 15:36
Isbandziau EUBIONA ranku krema.
Riebus labai, sunkiai susigeria, ilgai rankos lipnios. Gal nakciai ir nieko visai.

Siandien varysiu i ekosali (gavau kupona nuo Kaledu Senelio) ir pirksiu kokius Eubiona veido kremukus. Tik dar nzn kokius, nes atsiliepimu nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 03, 15:35)

Jeigu reikėtų sudėti juos į eilę pagal labiausiai patikusius, tai būtų pirmas būtų prausiklis su grūdeliais, tada rožių prausiklis ir paskutinėje vietoje tas smirdaliukiškas smile.gif

O man kaip tik nepatiko kvapas to su grūdeliais. smile.gif Pats prausiklis patiko,bet va jaučiu kažką neskanaus jame. Rožių visai nieko,jei apie kvapą,tai švelniai jaučiasi rožės ir jis jau yra putų pavidale,o to be grūdelių kvapas man labiausiai patiko ir pats prausiklis malonus odai. smile.gif

Ką esu bandžiusi ar naudoju iš JMO,tikrai pasakyčiau,kad skalsi kosmetika. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bahamos @ 2011 01 03, 14:44)
Va mano didžiausia problema,  galvoju išbandyti Citrininės verbenos hidrolatą. Gal yra jį naudojusių? nes aprašymas labai ir labai gundo  4u.gif

aprašymas

Man jis tiko ir patiko (naudojau tik veidui), tik aš vasarą jį naudojau, žiemai suabejočiau, ar odos netrauktų g.gif
Aš pirkusi iš AN 4u.gif
Atsakyti