QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 01 03, 00:46)
labas vakaras
merginos pamenu gyrete kazkuri John masters veido prausikli,priminkit koki
Išbandžiau tris JMO prausiklius
Mano odau labai sausa, jautri, linkusi į bėrimus.
John Masters Organics Linden Blossom Face Creme Cleanser - baltos spalvos, skyto pienelio konsistencijos prausiklis, skirtas sausai, ir tinkantis brandžiai odai. Šiaip tai yra labiausiai man nepatikęs JMO prausiklis. Neskaniai kvepia, prausiantis jausmas man irgi nelabai patiko, toks keistai lipnus, graužia akis, nors po prausimo oda minkšta ir padrėkinta, tačiau pastebėjau, kad čia visų JMO prausiklių savybė.
John Masters Organics Rose Foaming Face Wash - gana neutralaus kvapo, bespalvis ir taip pat labai skytas prausiklis, skirtas sausai, jautriai ir normaliai odai. Labai maloniai prausia, padrėkina odelę, prausiant akių makiažą galiu drąsiai atsimerkti - negraužia akių. Priekaištų jam neturiu.
John Masters Organics Jojoba & Ginseng Exfoliating Cleanser - be galo skaniai kvepiantis, geltonos spalvos prausiklis su smulkiais grūdeliais, tinkantis visiems odos tipams. Kadangi mano oda jautri, bijojau, kad tie smulkūs grūdeliai gali dirginti odą, tačiau nieko panašaus nebuvo. Pats prausiklis labai maloniai prausia, yra švelnus ir turbūt riebiausias iš visos trijulės, nes po jo oda jausdavosi komfortiškiausiai ir labiausiai padrėkinta.
Jeigu reikėtų sudėti juos į eilę pagal labiausiai patikusius, tai būtų pirmas būtų prausiklis su grūdeliais, tada rožių prausiklis ir paskutinėje vietoje tas smirdaliukiškas
O šiaip visi prausikliai turi vieną labai gerą savybę - yra be galo skalsūs. Pvz 5ml mėginuko man užtekdavo 5 - 7 kartams taip labai netaupant.