Merginos, kas naudoja Sante nagų lakus ar jums jie laikosi? Turiu bespalvį, vakare nulakavus jau ryte matosi tokie kaip sutrūkimai ant nagų, labai negražiai atrodo, o pats lakas nelaiko daugiau kaip dieną- viską tie sutrūkimai gadina, nes paskui nuo jų lakas ima luptis. Ar čia visoms taip ar tik maniškis toks nevykęs?
Palomina, kas čia per tokios nekokios mintys naujametinės galima blog'ą tik pildyt Tikrai naudingas
Turiu sviestmedį iš Akomos, tvarkoj, o kokosai nelabai patiko (kvapas nepatiko, bet nežinau, ar nebūna jų ten skirtingų).
Turiu sviestmedį iš Akomos, tvarkoj, o kokosai nelabai patiko (kvapas nepatiko, bet nežinau, ar nebūna jų ten skirtingų).
QUOTE(Palomina @ 2011 01 01, 14:43)
kad sitos NKG temos tai vistiek trinamos po truputi (jau pirmuju temu net nebera, o ten tiek ivairiu atsiliepimu ir info budavo ).. [/color]
nei vienos temos neištryniau.
QUOTE(Honey @ 2010 12 30, 10:30)
Pasiginčysiu čia, nes turint tinkamą ir kokybišką šepetėlį viskas labai lengva, greita ir natūraliai veidas atrodo Ir dryžiais išsitept lengviau naudojant kempinėlę, nei šepetėlį, padaugint galima net ir pirštais tepant, todėl čia kaip ir nelabai šepetėlių problema, o apskritai reik išmokt dozuot pudros kiekį. Be to, šepetėlį galima (ir reikia ) po kiekvieno naudojimo plauti, tai ir susitaupo. Aš ilgą laiką (kokius 6 metus) naudojau drėgną kempinėlę, tai net nepalyginama su šepetėliais
Turiu ir ne vieną šepetėlį, ir krempudrą naudoju kiekvieną darbo dieną jau n metų, tai visokių dažymosi būdų išbandžiusi (ir net per makiažo pamokas įvairiai prisieksperimentavom, net su produktais, kurių nėsyk nebuvau mačiusi, pvz. makiažo baze (t.y. ne kremuku veidui, o labai koncentruotu krempudros variantu), bet tikrai krempudros tepimą šepetėliu nepalyginčiau pačiu lengviausiu būdu tai padaryti natūraliai ir gražiai Čia tik youtube filmukuose ir profesionalų rankose jis taip gerai valdomas, o niekad to nedarius, tai mozojamas veidas ilgai ir nuobodžiai
Nežinau koks pas jus šepetėlis, bet aš turiu du..vieną 'papigiaiską', kažkoks 'Alia kioskas", o kitą iš "The body shop". Kažkoks košmaras, pirkau už beveik 70 Lt ir nežinau kur kišt Pirma, aišku nuo krempudros jis tampa drėgnas ir aliejingas (tad po kiekvieno pasidažymo reik plauti su muilu ar šampūnu ir tai ne visada gerai išplauna), natūraliai per parą taip ir neišdžiūsta. Net ant radiatoriaus paguldytas ilgai kankinasi. Tiesiog per daug rūpesčių kiekvienam rytui, ką su drėgna vienkartine kempinėle gali atlikt per pusę minutės ir nebesukt galvos.
Bet aišku, kiekviena randa sau priimtinus metodus Aš tik nebandžiusioms siūlau išbandyti viską ir palyginti kokie bus skirtumai dažantis pirštais, sausa ir drėgna kempinėle, šepetėliu ir t.t., ir pan.
QUOTE(Babi* @ 2010 12 30, 13:13)
Nusipirkau plaukų šepetį, bet pirkau su jonizuotais šeriai.
O kur tokius parduoda? Niekad nemačius ir negirdėjus.
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 01, 13:22)
Klausimas naudojančioms rasulo molį:
Ar tą košytę užsimaišote tik tam kartui, ar darote ilgesniam laikotarpiui, kelioms dienoms? Ir su kuo rasulą maišo sausiaodės? Molis+hidrolatas+lašas aliejaus?
Ar tą košytę užsimaišote tik tam kartui, ar darote ilgesniam laikotarpiui, kelioms dienoms? Ir su kuo rasulą maišo sausiaodės? Molis+hidrolatas+lašas aliejaus?
molis +vanduo?..
ilgiau 3 dienu (saldytuve laikyto) nenaudociau.
QUOTE(Rasma @ 2011 01 01, 20:53)
bet tikrai krempudros tepimą šepetėliu nepalyginčiau pačiu lengviausiu būdu tai padaryti natūraliai ir gražiai Čia tik youtube filmukuose ir profesionalų rankose jis taip gerai valdomas, o niekad to nedarius, tai mozojamas veidas ilgai ir nuobodžiai
As turiu tik purskiama pudra (is flakonelio kaip dezodorantas purskiasi) ir kremus su spalva, tai esu bandzius sepeteliu tept ir man labai lengvai ir greitai gavosi, jokiu ruozu, bet pirstais vistiek man smagiau. Sepeteliu kudai padengia (na gal butent mano naudotu), tai norint daugiau pudros riekia ilgiau uztrukt. O sepeteli tepimui naudojau ELF plokscia (manau tokio tipo arba kaip MAC 187 lyngviau tept nei su ploksciais krempudros sepeteliais):
QUOTE(Scurry @ 2011 01 01, 16:32)
Viena narė iškėlė klausimą dėl Akoma porduktų (tarkim, sviestmedžio) kokybės. Kolkas girdėjau tik du atsiliepimus, gal kas dar bandėte? Nerafinuoti, viskas su jais tvarkoje?
Aš irgi turiu tą indelyje, geras jis.
QUOTE(shopingas @ 2011 01 01, 19:59)
Sepeteliu kudai padengia (na gal butent mano naudotu), tai norint daugiau pudros riekia ilgiau uztrukt. O sepeteli tepimui naudojau ELF plokscia (manau tokio tipo arba kaip MAC 187 lyngviau tept nei su ploksciais krempudros sepeteliais):
Bet manyčiau, kad jūsų šepetėlis ne skystai kreminei pudrai skirtas Ar bent jau nuotraukoje jis man atrodo, kaip skirtas tepti biriai pudrai (iš šerelių purumo sprendžiu)
"The body shop" šepetėlis būtent krempudrai ir atvirai pasakius - visiškas š****, bent man (nes ne visas krempudras gerai paskirsto, tik nebent visišką birzgaliuką..jei kiek riebesnė, tai tas pats kas šaltą sviestą ant puraus batono tepti, kraupiai dengia ):
Ir šiaip man toks krempudros dengimas atrodo iš siaubo srities Viešpatie, aš su oda vos ne šventai elgiuos, man toks trynimas - siaubingas :
http://www.youtube.c...feature=related
QUOTE(Rasma @ 2011 01 01, 21:53)
Bet manyčiau, kad jūsų šepetėlis ne skystai kreminei pudrai skirtas Ar bent jau nuotraukoje jis man atrodo, kaip skirtas tepti biriai pudrai (iš šerelių purumo sprendžiu)
"The body shop" šepetėlis būtent krempudrai ir atvirai pasakius - visiškas š****, bent man (nes ne visas krempudras gerai paskirsto, tik nebent visišką birzgaliuką..jei kiek riebesnė, tai tas pats kas šaltą sviestą ant puraus batono tepti, kraupiai dengia ):
Ir šiaip man toks krempudros dengimas atrodo iš siaubo srities Viešpatie, aš su oda vos ne šventai elgiuos, man toks trynimas - siaubingas :
Man ta foto gal kiek pasiliejus, net nezinau (cia is interneto) - as kolkas nedaug dar savo si sepeteli naudojau, tai gana standus ir tikrai nera purus. Jis skirtas pudrai, daugiau biriai/presuotai manau, bet su skystimais puikiai atlieka savo darba. Tiesiog norejau parodyt tokio tipo sepeteli ir kad tikrai padaro ka reikia. Pvz MAC 187 sepetelis skirtas jau daugiau skystiems produktams, bet puikiai naudojasi ir biriems/presuotiems. Tad pritaikymas jau fantazijos reikalas.
Vat butent tokio tipo kaip jusiskis ir turejau omeny sakydama krempudros sepetelis - nu tikrai nera paprasta juo lygiai issidazyt: mano rodytu, tai imi ir tepi paprastai, pasuki ratais ir tt, o su siuo grynai reikia aukstyn-zemyn, kairen-desinej ir skersai-isilgai tepliot Nu vargas man atrodo ir tiek....
QUOTE(shopingas @ 2011 01 01, 21:03)
Vat butent tokio tipo kaip jusiskis ir turejau omeny sakydama krempudros sepetelis - nu tikrai nera paprasta juo lygiai issidazyt: mano rodytu, tai imi ir tepi paprastai, pasuki ratais ir tt, o su siuo grynai reikia aukstyn-zemyn, kairen-desinej ir skersai-isilgai tepliot Nu vargas man atrodo ir tiek....
Būtent
Ir kadangi bet kaip, kaip išeina, nepasukiosi, tai jau makiažas gaunasi ne koks, jei neprastovėsi ilgai prie veidrodžio. Tad to šepetėlio ir nenaudoju, nėr man laiko su juo vargti
QUOTE(Rasma @ 2011 01 01, 22:08)
Bet vieno dalyko nesuprantu ir neatsistebiu - kaip kai kurios pirmakart tokio tipo sepeteli isbande giria ji kaip lengvai ir graziai, o svarbiausia greitai ir bej okiu ruozu dengiasi (pries tai tik rankom ar kempinele tepe, apie tai kad yra spec. sepetelis isvis pirmakart isgirdo).
QUOTE(shopingas @ 2011 01 01, 21:11)
Bet vieno dalyko nesuprantu ir neatsistebiu - kaip kai kurios pirmakart tokio tipo sepeteli isbande giria ji kaip lengvai ir graziai, o svarbiausia greitai ir bej okiu ruozu dengiasi
Čia ir man amžiaus klausimas
Kalbant apie šepetėlius, tai tempiausi pas visažistę visus turimus ir labiausiai buvo išgirti "Everyday minerals" (iš turimų "Kanebo", "The body shop", "Everyday minerals", "Shiseido").