Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -80-

QUOTE(Honey @ 2010 12 30, 15:58)
Jei nereik maskavimo, tai aš rinkčiausi nvey krempudrą. Vieną kartą mėginau, tai iš mano mėgintų natūralių (Laveros, Hauschkos), ji skysčiausia ir geriausiai tepėsi. Tik kad maskavimo man mažai, tiksliau jo išvis nėr kaip ir su visom nat. pudrom. Dar elysambre fluid'as, man atrodo, iš lengvesnių.

Na to paskavimo kaip kada, buna prireikia, bet nesinori vaikščiot panašiai į kaukę smile.gif
Kažkur esu mačius tą nvey eco... bet kur niekaip nepamenuv doh.gif Akyse buteliukas stovi smile.gif
Papildyta:
prisiminiau kur mačiau, palominos bloge smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 12 30, 16:46)
Gal kas turit parekomenduoti kokią kreminę pudrą, kuri teptųsi geriau?  g.gif
Esu tik dr. Hauschka turėjus nr. 01 .. bet žiemai man irgi tamsoka jaučiu.

Nvey krempudra tepasi labai gerai..

QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 12 30, 16:54)
Aš dabar laukiu tokios:

pasiskaičiau, kad atsiliepimai neblogi, rašo, kad ji tokia lengva ir tuo pačiu priduoda truputį maskavimo.  g.gif
Nu žiūrėsim ax.gif

idomus bus atsiliepimai.. pries kelias dienas sese manes klausinejo ar ka nors zinau apie sia pudra, bet as nieko nezinau blush2.gif tai ir nepirko..

QUOTE(srauni_upe @ 2010 12 30, 17:11)
Na to paskavimo kaip kada, buna prireikia, bet nesinori vaikščiot panašiai į kaukę smile.gif
Kažkur esu mačius tą nvey eco... bet kur niekaip nepamenuv doh.gif Akyse buteliukas stovi smile.gif
Papildyta:
prisiminiau kur mačiau, palominos bloge smile.gif

Nvey uz Hauschka labiau maskuoja (na cia salynginis pasakymas biggrin.gif nes siaip nera ji maskuojanti) ir matiskesne.. aisku ne visiskai matine, bet lyginant su Hauschka tai maziau blizga..
o pirkti yra VCUP'e 3 aukste ten uzsislepusioj kazkokioj ekopardej (pavadinimo niekaip neisimenu).. beje siuo metu maciau yra 20 proc nuolaidos Nvey krempudrai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 30 gruodžio 2010 - 16:35
QUOTE(Palomina @ 2010 12 30, 16:33)
Nvey krempudra tepasi labai gerai..
idomus bus atsiliepimai.. pries kelias dienas sese manes klausinejo ar ka nors zinau apie sia pudra, bet as nieko nezinau  blush2.gif tai ir nepirko..
Nvey uz Hauschka labiau maskuoja (na cia salynginis pasakymas  biggrin.gif  nes siaip nera ji maskuojanti) ir matiskesne.. aisku ne visiskai matine, bet lyginant su Hauschka tai maziau blizga..
o pirkti yra VCUP'e 3 aukste ten uzsislepusioj kazkokioj ekopardej (pavadinimo niekaip neisimenu).. beje siuo metu maciau yra 20 proc nuolaidos Nvey krempudrai..

m reikės kaipnors nukakt smile.gif
Na kolkas man to maskavimo daug nereik, kad paakiai taip nešvistų, kad raudonumu nebūtų... kokių ten puogų ar pan tai vistiek nieka snemaskuoja, o jei užmaskuoja, tai na ir matos "čia užmaskuotas spuogas" tai koks tada skirtumas... smile.gif
Ech kaip pavydžiai žiūriu kartais į kokias penkiolikametes smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 12 26, 12:32)
Merginos, ka daryt, vakar buvau uzsitepus Argile moli, siandien atsikeliau visa grazi - veidas raudonas ir istines! Jau antra karta taip, tik sikart baisiau, pirma karta maniau, gal del kremo, bet sikart tiksliau zinau, kad del to molio  doh.gif  verysad.gif  unsure.gif
Mano manymu tau jis perstiprus rolleyes.gif

QUOTE(Eve-line @ 2010 12 27, 09:53)
merginos, gal galite pakomentuoti sudeti?
Aqua, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Lupinus Angustifolius (Lupine) Peptide, Hydrolyzed Keratin, Polysorbate 20, Equisetum Arvense Extract, Ruscus aculeatus Root Extract, Niаcinamide, Polysorbate 80, Serenoa serrulata Fruit Extract, Trifolium Pratense Flower Extract, Angelica Archangelica Root Extract, D-Panthenol, Hydrolized soy protein, Propylene Glycol, Medicago Sativa Leaf Extract, Polygonum Multiflorum Root Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Ligusticum Chuanxiong Root Extract, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Diazolidinyl Urea, Methylisothiazolinone, Citric Acid, SC-СО2-extract Arctium Lappa (Burdock), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Essential Oil, Methylparaben, Thymus Vulgaris (Thyme) Essential Oil, Propylparaben.

nusipirkau plaukams seruma. reikia itrinti i saknis, tai galvoju ar daug chemijos itrinsiu? atrodo sudetis puse velnio.ne daug brudo yra.

Netepčiau savo plaukų schmoll.gif Daugiau naudos būtų nieko netepant, nei tokią chemiją.

QUOTE(Mantilė @ 2010 12 27, 20:33)
o kaip ten reikia patikrinti sudėtį?
Įvedi pirmas tris ingridiento raides ir spaudi enter, kaip išmes sąrašą ieškai savo ingridiento ir žiūri teigiamos ar neigiamos šypsenėlės mirksiukas.gif Tik kiek pamenu Satura minėjo, jog šiuo puslapiu negalima pasitikėti 100%

QUOTE(micefee @ 2010 12 28, 19:25)
Merginos, kas pirkot "Melvita" plaukų galiukų skystį, kokie atsiliepimai?  ax.gif

Aš turiu ne skysti, o serumą, kitaip tariant aliejuką. Man jis labiau patinka už paprastus aliejus, ir sudėtis įvairesnė ir toks lengvas efektas, neapsunkinantis galų. Vienas paspaudimas, ant drėgnų plaukų man pats tas. Naudoju jau apie mėnesį, džiaugiuosi jį įsigijusi, atsigavo plaukų galiukai smile.gif

QUOTE(Scurry @ 2010 12 28, 21:08)
Sveikos 4u.gif
Gal kas bandėte CIEL D'AZUR iššukavimą lengvinantį balzamą,

Pamenu ievvvva rašė jog jei nuo jo vis tiek veldavosi plaukai, nors ji tiesiaplaukė, tik kad jos kasos iki užpakalio mirksiukas.gif

QUOTE(bonza @ 2010 12 28, 22:00)

Daug kartų rašiau ir šimtąjį pasikartosiu kad mano pirmasis iš nat.(išskyrus mėginukus) neobio su vyšniomis, labai lengvas ir neapsunkinantis, bet kartu "paiilsinantis" paakius mirksiukas.gif Ir labai skalsus, jau metai kaip naudoju, apie ketvirtadalį nuspaudusi mamai ir dar kokiems trims mėnesiams užteks mirksiukas.gif

QUOTE(bonza @ 2010 12 28, 22:53)
Dar klausimas - kuris kokosu aliejus malonesnis, geresnis ar net nezinau - esnis???  blush2.gif  blush2.gif Kvapu namu ir aromaNatural? nes kainos tai labai skirias....

Dar iš Sveikų produktų šis nebrangus ir tikrai labai geras 4u.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 12 30, 13:13)
Nusipirkau plaukų šepetį, bet pirkau su jonizuotais šeriai. Pažiūrėsim, kaip šukuos ir ar bus kažkoks skirtumas nuo paprasto bigsmile.gif

Ar AO plaukų kondicionieriai taupiai naudojasi? ax.gif
Būtinai parašyk atsiliepimus panaudojusi jį ilgesnį laiką mirksiukas.gif

Taupiai, net aš kuri saujomis mėgstu kondicionierius dėti, GBP jau koks aštuntas mėnuo naudoju(didžiausią pakuotę) smile.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 12 30, 15:36)
labai taupiai kai kurie.. saviski AO GPB naudojau 9 menesius.. o va Green Tea suejo man atrodo per 3 men.

O Green Tea lengvesnis už GBP, gal esi dar kokius naudojusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 31 gruodžio 2010 - 00:19
QUOTE(ernesin @ 2010 12 31, 01:15)
O Green Tea lengvesnis už GBP, gal esi dar kokius naudojusi mirksiukas.gif

is AO tik siuos du esu naudojusi.. Taip Green Tea daug lengvesnis uz GPB, todel ir susinaudoja daug greiciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 12 31, 01:15)
Būtinai parašyk atsiliepimus panaudojusi jį ilgesnį laiką mirksiukas.gif

Ok smile.gif

O gal galit palygint AO GBP su Sante Brilliant Care arba Lavera Basis Sensitive? ax.gif

O kas negerai su tuo ingredientų tikrinimo puslapiu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Scurry @ 2010 12 31, 11:50)
man veikia puslapėlis..

Veikti veikia, tik nereikia aklai pasitikėti smile.gif Geriausia - patikrinti per kelias vietas, kai neaišku - klausti čia merginų, plius atsirinkinėti info per sveiko proto filtrą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 12 31, 11:05)
Ok smile.gif

O gal galit palygint AO GBP su Sante Brilliant Care arba Lavera Basis Sensitive?  ax.gif

O kas negerai su tuo ingredientų tikrinimo puslapiu? blush2.gif

aš tai tik Sante Brilliant Care naudojus. Tai man jis per stiprus buvo. Bet ... kai plaukai buvo išsausėję, kai tik pradėjau nat kosmetiką naudot. Tai pradžioj man jis gelbėjo. O po to kažkiap jau nebereikė, nes plaukai labai greit susiriebaluoja. Ir dabar jokio kondicionieriaus nenaudoju, nes jei naudoju šampūną normaliem plaukam tai reik kasdien plaut. Aišku plaukai plaukam nelygu. Mano nedažyti.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 12 31, 12:05)
O gal galit palygint AO GBP su Sante Brilliant Care arba Lavera Basis Sensitive?  ax.gif

Abu esu naudojusi.. AO GPB dar riebesnis uz Sant BC. Su Sante jei nepadaugini balzamo, tai siek tiek puresni plaukai buna.. o su AO glotnesni..
Atsakyti
Jau isbandziau Naturigin plauku dazus.. Kol kas visai gerai plaukai atrodo.. Daziau 6 nr. - Dark Golden Copper Blond. Tai vienintele vidutinio tamsumo spalva kuri nebuvo ryza.. Bet kai nusidaziau vistiek siek tiek ryzumo iziuriu (o gal man vaidenasi lotuliukas.gif )..
Siaip vaizdas visai neblogas.. Plaukai po dazymo nenukrito.. Zvilga, svelnus.. Ziuresiu kaip atrodys po poros savaiciu ir kaip spalva laikysis..

Dar isbandziau siandien Logona purskiama priemone su bambukais, kuri pagal aprasyma siek tiek fiksuoja plaukus ir dar apsaugo nuo karscio (dziovintuvo).. Nezinau ar ka uzfiksavo man tas purskiklis, bet labai gerai, kad nelipino plauku.. Siaip visai patiko priemone, savo kirpcius suvaldziau biggrin.gif nereikejo net tiesintuvo traukti is stalciaus..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 12 31, 14:12)
Jau isbandziau Naturigin plauku dazus.. Kol kas visai gerai plaukai atrodo.. Daziau 6 nr. - Dark Golden Copper Blond. Tai vienintele vidutinio tamsumo spalva kuri nebuvo ryza.. Bet kai nusidaziau vistiek siek tiek ryzumo iziuriu (o gal man vaidenasi  lotuliukas.gif )..
Siaip vaizdas visai neblogas.. Plaukai po dazymo nenukrito.. Zvilga, svelnus.. Ziuresiu kaip atrodys po poros savaiciu ir kaip spalva laikysis..

Dar isbandziau siandien Logona purskiama priemone su bambukais, kuri pagal aprasyma siek tiek fiksuoja plaukus ir dar apsaugo nuo karscio (dziovintuvo).. Nezinau ar ka uzfiksavo man tas purskiklis, bet labai gerai, kad nelipino plauku.. Siaip visai patiko priemone, savo kirpcius suvaldziau  biggrin.gif nereikejo net tiesintuvo traukti is stalciaus..

mmm kažkada žiūrinėjau tą priemonę bet nepirkau, o turėjau turėjau seniai... lyg logonos laką... jau nepamenu, tai jis lipindavo biškutėlį.

O dažeis pati, ar kokia kirpėja su savo dažais priėmė?...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 12 31, 15:36)
O dažeis pati, ar kokia kirpėja su savo dažais priėmė?...

pati daziausi.. smile.gif
Atsakyti