QUOTE(Amellie @ 2010 12 26, 12:32)
Mano manymu tau jis perstiprus
QUOTE(Eve-line @ 2010 12 27, 09:53)
merginos, gal galite pakomentuoti sudeti?
Aqua, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Lupinus Angustifolius (Lupine) Peptide, Hydrolyzed Keratin, Polysorbate 20, Equisetum Arvense Extract, Ruscus aculeatus Root Extract, Niаcinamide, Polysorbate 80, Serenoa serrulata Fruit Extract, Trifolium Pratense Flower Extract, Angelica Archangelica Root Extract, D-Panthenol, Hydrolized soy protein,
Propylene Glycol, Medicago Sativa Leaf Extract, Polygonum Multiflorum Root Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Ligusticum Chuanxiong Root Extract, Persea Gratissima (Avocado) Oil,
Diazolidinyl Urea,
Methylisothiazolinone, Citric Acid, SC-СО2-extract Arctium Lappa (Burdock), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Essential Oil,
Methylparaben, Thymus Vulgaris (Thyme) Essential Oil,
Propylparaben.
nusipirkau plaukams seruma. reikia itrinti i saknis, tai galvoju ar daug chemijos itrinsiu? atrodo sudetis puse velnio.ne daug brudo yra.
Netepčiau savo plaukų
Daugiau naudos būtų nieko netepant, nei tokią chemiją.
QUOTE(Mantilė @ 2010 12 27, 20:33)
o kaip ten reikia patikrinti sudėtį?
Įvedi pirmas tris ingridiento raides ir spaudi
enter, kaip išmes sąrašą ieškai savo ingridiento ir žiūri teigiamos ar neigiamos šypsenėlės
Tik kiek pamenu
Satura minėjo, jog šiuo puslapiu negalima pasitikėti 100%
QUOTE(micefee @ 2010 12 28, 19:25)
Merginos, kas pirkot "Melvita" plaukų galiukų skystį, kokie atsiliepimai?
Aš turiu ne skysti, o serumą, kitaip tariant aliejuką. Man jis labiau patinka už paprastus aliejus, ir sudėtis įvairesnė ir toks lengvas efektas, neapsunkinantis galų. Vienas paspaudimas, ant drėgnų plaukų man pats tas. Naudoju jau apie mėnesį, džiaugiuosi jį įsigijusi, atsigavo plaukų galiukai
QUOTE(Scurry @ 2010 12 28, 21:08)
Sveikos
Gal kas bandėte CIEL D'AZUR iššukavimą lengvinantį balzamą,
Pamenu
ievvvva rašė jog jei nuo jo vis tiek veldavosi plaukai, nors ji tiesiaplaukė, tik kad jos kasos iki užpakalio
QUOTE(bonza @ 2010 12 28, 22:00)
Daug kartų rašiau ir šimtąjį pasikartosiu kad mano pirmasis iš nat.(išskyrus mėginukus)
neobio su vyšniomis, labai lengvas ir neapsunkinantis, bet kartu "paiilsinantis" paakius
Ir labai skalsus, jau metai kaip naudoju, apie ketvirtadalį nuspaudusi mamai ir dar kokiems trims mėnesiams užteks
QUOTE(bonza @ 2010 12 28, 22:53)
Dar klausimas - kuris kokosu aliejus malonesnis, geresnis ar net nezinau - esnis???
Kvapu namu ir aromaNatural? nes kainos tai labai skirias....
Dar iš Sveikų produktų
šis nebrangus ir tikrai labai geras
QUOTE(Babi* @ 2010 12 30, 13:13)
Nusipirkau plaukų šepetį, bet pirkau su jonizuotais šeriai. Pažiūrėsim, kaip šukuos ir ar bus kažkoks skirtumas nuo paprasto
Ar AO plaukų kondicionieriai taupiai naudojasi?
Būtinai parašyk atsiliepimus panaudojusi jį ilgesnį laiką
Taupiai, net aš kuri saujomis mėgstu kondicionierius dėti, GBP jau koks aštuntas mėnuo naudoju(didžiausią pakuotę)
QUOTE(Palomina @ 2010 12 30, 15:36)
labai taupiai kai kurie.. saviski AO GPB naudojau 9 menesius.. o va Green Tea suejo man atrodo per 3 men.
O Green Tea lengvesnis už GBP, gal esi dar kokius naudojusi