Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -80-

QUOTE(Scurry @ 2010 12 29, 22:17)

o koks jūsų plaukų tipas?

Žemiau menčių, šviesinti, sausoki plaukai smile.gif
Atsakyti
aišku, ačiū už patarimus dėl mangų kaukės smile.gif Nusprendžiau nepirkti, vietoj jo Sante asis sensitive ir dar ką nors iš kūno priežiūros ( nes siuntimo mokestis toks pat, tai reikia apsiprekint ilgam laikui) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2010 12 29, 21:33)
O as visada isivaizdavau, kad taip maziausia kenkia, nes juk saknu nedazom  g.gif

jei sruogas sviesinat, naudojami sviesinimo milteliai, o tai pats kenksmingiausias dazymo budas, bet jei sruogytes tamsinat, tepat tik dazais ( nors mano praktikoj nera buve, kad tamsintu taip) tai tada nekenkia taip kaip visu plauku dazymas.o siaip plauku sviesinimas labiau kenkia nei tamsinimas
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 12 29, 19:59)
Dabar tiesa, nauja mada, naudoti sepc. šepetėlius krempudrai. Tačiau tam irgi reikia įgūdžių (treniruotis prieš veidrodį), nes galima netyčia labai dirbtiną veidą (ar 'dryžuotą' veidą) nusipiešt ax.gif

Pasiginčysiu čia, nes turint tinkamą ir kokybišką šepetėlį viskas labai lengva, greita ir natūraliai veidas atrodo mirksiukas.gif Ir dryžiais išsitept lengviau naudojant kempinėlę, nei šepetėlį, padaugint galima net ir pirštais tepant, todėl čia kaip ir nelabai šepetėlių problema, o apskritai reik išmokt dozuot pudros kiekį. Be to, šepetėlį galima (ir reikia biggrin.gif ) po kiekvieno naudojimo plauti, tai ir susitaupo. ax.gif Aš ilgą laiką (kokius 6 metus) naudojau drėgną kempinėlę, tai net nepalyginama su šepetėliais schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 30 gruodžio 2010 - 10:31
QUOTE(Scurry @ 2010 12 30, 10:54)
Nusprendžiau nepirkti, vietoj jo Sante asis sensitive

Kas per Sante Basis?
Yra tik Sante Brilliant Care:
user posted image

Ir Lavera Basis:
user posted image

Abu geri, daug kas giria.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitSalad: 30 gruodžio 2010 - 11:10
QUOTE(FruitSalad @ 2010 12 30, 13:09)
Kas per Sante Basis?
Yra tik Sante Brilliant Care:
Ir Lavera Basis:
Abu geri, daug kas giria.

Teisingai jūs parašėte, man jau visai galvelė susisuko doh.gif Ačiū už pataisymą. bigsmile.gif
Atsakyti
Nusipirkau plaukų šepetį, bet pirkau su jonizuotais šeriai. Pažiūrėsim, kaip šukuos ir ar bus kažkoks skirtumas nuo paprasto bigsmile.gif

Ar AO plaukų kondicionieriai taupiai naudojasi? ax.gif
Atsakyti
gal kas nors esate bandę EMAMI OIL OF ALMONDS veido kremą? Rašo, kad ekologiškas, bet niekur atsiliepimų nerandu..
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 12 30, 14:13)
Ar AO plaukų kondicionieriai taupiai naudojasi? ax.gif

labai taupiai kai kurie.. saviski AO GPB naudojau 9 menesius.. o va Green Tea suejo man atrodo per 3 men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 30 gruodžio 2010 - 15:37
Sveikos, nusipirkau šią krem pudrą... unsure.gif
user posted image

Nu ir nelabai... Labai sunkiai tepasi. Maišiau su kremu, ir vistiek sunkiai. Tai visa diena bijau kad atrodau, kaip impresionistinis paveikslas. Daugiau nepirksiu. O gi pagalvojau, kad bus pigiau nei dr. Hauschka.. na skūpa smoka du kartus. Dabar neapsisprendžiu ar kankintis su ja, ar kažkam perparduot po pigiau... O ji dabar įėjinėja ir rinka ir ja domimasi. Tušas tiesa patiko.
Beje Honey spalva man žiemai atrodo tamsoka, nors ji populiari... Jaučiuos nenatūraliai. Gal ir bereikalo aš čia minorinėm natom, bet visgi.

Gal kas turit parekomenduoti kokią kreminę pudrą, kuri teptųsi geriau? g.gif
Esu tik dr. Hauschka turėjus nr. 01 .. bet žiemai man irgi tamsoka jaučiu.
Atsakyti
Aš dabar laukiu tokios:
user posted image

pasiskaičiau, kad atsiliepimai neblogi, rašo, kad ji tokia lengva ir tuo pačiu priduoda truputį maskavimo. g.gif
Nu žiūrėsim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 12 30, 16:46)
[b]Gal kas turit parekomenduoti kokią kreminę pudrą, kuri teptųsi geriau?  g.gif

Jei nereik maskavimo, tai aš rinkčiausi nvey krempudrą. Vieną kartą mėginau, tai iš mano mėgintų natūralių (Laveros, Hauschkos), ji skysčiausia ir geriausiai tepėsi. Tik kad maskavimo man mažai, tiksliau jo išvis nėr kaip ir su visom nat. pudrom. Dar elysambre fluid'as, man atrodo, iš lengvesnių.
Atsakyti