QUOTE(Mantilė @ 2010 12 29, 20:09)
Rasma,toniku pavalau veidą,tepu kremą ir krempudrą ant viršaus.Ar teisingas šis mano "odos padrėkinimas"?
Aha, teisingai, taip ir reikia. Aš tik pirma rašydama nesilaikiau eiliškumo.
Ir dar, ką buvau pamiršusi. Jei įmanoma, tai kadienybėje sakė geriau pamiršti krempudrą kokia ji tobula, gera, natūrali bebūtų ir vietoj jos naudoti toninį kremą. Taupančioms ir nenorinčioms apsistatyti buteliukais, bet mėgstančioms vienu šūviu nušauti du zuikius, t.y. naudoti ir toninį kremą, ir krempudrą (kai to reikia) buvo pasiūlyta puiki išeitis - turimą krempudrą 'skiesti' įprastai naudojamu dieniniu kremu
Bet ne iš karto primakaluoti ilgam laikui, o tam kartui: išspauti nedidelį kiekį krempudros ant rankos ir šalia dieninio kremo, sumaišyti ir tolygiai pasitepti veiduką.
QUOTE(Babi* @ 2010 12 29, 21:05)
Noriu jūsų patarimo: koks šepetys geresnis tiesiems, vidutinio ilgio, plonokiems plaukams? Renkuosi tarp nat. šerių (baisiai bijau, kad neelektrintų plaukų) ir medinio (skaičiau, kad ąžuoliniai nuima elektrinimąsi). Ar išvis nei vienas, nei kitas nėra geras pasirinkimas?
Aš turiu ir medinius šepečiu, ir su natūraliais šeriais. Šiuo metų laiku medinis šepetys man labiau įelektrina plaukus nei natūralių šerių.
Aš asmeniškai labiau esu už natūr.šerių šepetį, nes toks man mažiau drasko plaukus, ypač kai tenka šukuoti skubant dar kiek drėgnus po plovimo
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 12 29, 21:12)
biskeli susimaisiau - pries tai minejai, kad geriau krempudros ant akiu voku ar paakiu netepti, tai jei ir maskuoklio netepu, tai kaip tie paakiai atrodys
Man irgi šis patarimas iš pradžių atrodė keistas
(juo labiau, kad dar nežinote viso finalo - po dengimo krempudra ir akių vokų dažymo šešėliais rekomendavo drėgnu vatos diskeliu tuos paakius švelniai pavalyti nuo dulkelių, kurio nubyra dažantis , bet patikėkit manim - atrodo gerai ir jokio odos spalvos skirtumo nė neįžvelgsi. Tiesiog reikia bent ekperimentiniais tikslais išdrįsti pabandyti ir palyginti skirtumus kaip būna dažant ir kaip būna nedažant. Nepatiks, tai galėsit savo įpročių nekeisti
Paakiai atrodo puikiai, tiesiog visas vaizdas lengvas ir gaivus. Bet visą makiažą užbaigiu lengva biria permatoma pudra, o to jau kliūna visam veidui
Aišku, jei jau tie paakiai labai problematiški, labai jau tamsūs ir tai yra ne savęs netausojimo pasekmė, tai maskuoklį tepti galima, tiesiog įspėjo, tai daryti labai labai saikingai. Tiesiog išsakė pastebėjimus, jog dažniausiai moterys susikuria savotišką 'kompleksą', kad tie paakiai pas jas blogi, o dažniausiai maskuoklio tikrai nereikia..
Aš nesimokinau makiažo paslapčių pas savamoklę moterėlę, tad žinokit tikrai buvo labai įdomu mokytis ir šiek tiek net laužyti nusitovėjusius stereotipus
(meistrė pas kurią lankiausi apibūdinama "profesionali visažistė, grimerė, kosmetologė. Televizijos, scenos veidų, MIS Lietuva, Pelenė ir kt. grožio konkursų ir fotosesijų meistrė, seminarų ir straipsnių autorė"