QUOTE(Palomina @ 2010 12 29, 19:03)
ka dar gero suzinojai? labai idomu..
Sunku viską iš karto atsiminti..galbūt jums ne viskas bus nauja, kas man :ax
Man tai teko šiek tiek pakeisti įpročius ir tuo džiaugiuosi Pvz., kad darant makiažą nereikia tepti krempudros paakiuose ir ant vokų (tiesiog kempinėle švelniai tepti palei akiduobės lanką); kad vadinamuosius maskuotojus/koreguoklius (concealer'ius) geriau naudoti ne prieš dengiant veidą krempudrą, o kaip tik po to, kai jau bus padarytas minimalus makiažas..
Ai, dar labai fainai išmokė pamiršt visus akių apvedimus/plunksneles/pieštukus ir išsiversti su vienu tamsios spalvos šešėliu (t.y. imti pieštuką, kuris skirtas piešti lūpų kontūrui, toks plonytis plonytis, jį sušlapinti, tada pavolioti šešėliuose ir piešti akių apvedimą - gaunasi nerealiai gražiai! Ir kas svarbiausia, jei nors kiek ranka sudreba, tai linija nesigauna nei kreiva, nei dantyta, labai lengva pataisyti, jei visgi kažkas nusipiešė ne taip. Man akių kontūrą visada būdavo sunku nupiešti, o dabar man tai net patinka daryti ).
Išvis labai patiko požiūris, kad nereikia nežinia kiek priemonių, kad viską galima padaryti su minimaliu kosmetikos priemonių kiekiu ir t.t.
Jei dar ką prisiminsiu, tai parašysiu, tikrai sunku iškart surašyti ne vienos pamokos (ir ne vienos dienos) naujienas.