Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -80-

QUOTE(Palomina @ 2010 12 29, 19:03)
ka dar gero suzinojai?  ax.gif  4u.gif  labai idomu..

Sunku viską iš karto atsiminti..galbūt jums ne viskas bus nauja, kas man :ax
Man tai teko šiek tiek pakeisti įpročius ir tuo džiaugiuosi smile.gif Pvz., kad darant makiažą nereikia tepti krempudros paakiuose ir ant vokų (tiesiog kempinėle švelniai tepti palei akiduobės lanką); kad vadinamuosius maskuotojus/koreguoklius (concealer'ius) geriau naudoti ne prieš dengiant veidą krempudrą, o kaip tik po to, kai jau bus padarytas minimalus makiažas..
Ai, dar labai fainai išmokė pamiršt visus akių apvedimus/plunksneles/pieštukus ir išsiversti su vienu tamsios spalvos šešėliu (t.y. imti pieštuką, kuris skirtas piešti lūpų kontūrui, toks plonytis plonytis, jį sušlapinti, tada pavolioti šešėliuose ir piešti akių apvedimą - gaunasi nerealiai gražiai! Ir kas svarbiausia, jei nors kiek ranka sudreba, tai linija nesigauna nei kreiva, nei dantyta, labai lengva pataisyti, jei visgi kažkas nusipiešė ne taip. Man akių kontūrą visada būdavo sunku nupiešti, o dabar man tai net patinka daryti biggrin.gif ).
Išvis labai patiko požiūris, kad nereikia nežinia kiek priemonių, kad viską galima padaryti su minimaliu kosmetikos priemonių kiekiu ir t.t.

Jei dar ką prisiminsiu, tai parašysiu, tikrai sunku iškart surašyti ne vienos pamokos (ir ne vienos dienos) naujienas.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 12 29, 20:14)
Sunku viską iš karto atsiminti..galbūt jums ne viskas bus nauja, kas man :ax
Man tai teko šiek tiek pakeisti įpročius ir tuo džiaugiuosi smile.gif Pvz., kad darant makiažą nereikia tepti krempudros paakiuose ir ant vokų (tiesiog kempinėle švelniai tepti palei akiduobės lanką); kad vadinamuosius maskuotojus/koreguoklius (concealer'ius) geriau naudoti ne prieš dengiant veidą krempudrą, o kaip tik po to, kai jau bus padarytas minimalus makiažas..

Jei dar ką prisiminsiu, tai parašysiu, tikrai sunku iškart surašyti ne vienos pamokos (ir ne vienos dienos) naujienas.

o koki maskuotoja naudoji paakiams? ar visai nenaudoji?

aciu 4u.gif labai naudinga info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scurry @ 2010 12 29, 19:55)
nesu bandžiusi kempinėle, patogiausia būdavo išsispausti ant riešo ir nuo jo pritapšnoti po veidą ir išsklaidyti, bet mintis apie kempinėlę įdomi smile.gif
dėl plaukųm tai maniškiai kvailos spalvos - šaknys nuauga pilkos iki ausų, tada ima šviesėti ir kasa jau natūraliai šviesios blondinės. Tai lieka arba šaknis šviesinti, arba galus tamsinti, arba sruogomis (kas, sako, labiausiai kenkia plaukui). Tamsinant keletą kartų gavausi nuo ryškiai ryškiai ryžos iki ryžoooookos, tai man paranoja į šią spalvą biggrin.gif

Šitą ir aš esu girdėjusi, bet niekaip nesuprantu kodėl. Gal kas žino? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Scurry @ 2010 12 29, 19:55)

dėl plaukųm tai maniškiai kvailos spalvos - šaknys nuauga pilkos iki ausų, tada ima šviesėti ir kasa jau natūraliai šviesios blondinės.

Na va, o kitose temose panos klausia kaip tokį efektą išgauti ir kas gali taip nudažyti biggrin.gif ir tada deda visokių garsenybių foto kaip pavyzdį biggrin.gif O jūs naikint tą norit tongue.gif

Micefee klausė dėl Melvitos galiukų serumo: tai kol kas galutinės nuomonės nesusidariau, nes du paspaudimai ant sausų plaukų suriebino, vienas irgi, o ant šlapių vienas lyg ir nieko, bet jei einu kur nors bijau rizikuoti ir jo netepu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 12 29, 19:19)
o koki maskuotoja naudoji paakiams? ar visai nenaudoji?

Aš tai nenaudoju, nes mano paakiai gana normalūs, jei neserganti ir nepervargusi, tai nėra tamsūs. Bet šiaip tai turiu maskuoklius iš "Lily lolo" (žalsvą - paraudimams ir spuogeliams - labai vertinu ir tikrai man patinka, mano blyškiai odai labai tinkamas atspalvis) ir iš "Everyday Minerals" jau kūno spalvos (bet jie pirkti anksčiau nei keitė sudėtis).
Kosmetologė/visažistė pas kurią lankiau pamokas, tai siūlė labai vengti maskuoti paakius (davė daugiau bendro pobūdžio patarimus, kaip pailsinti akis, dėti 'atvėsintus' akinius, žolelių nuovirų kompresiukus ir pan., stengtis išsimiegoti ir pan., t.y. vengti tų tamsių ratilų aplink akis), nes labai dažnai moterys nelabai saikingai panaudoja maskuojančias priemones ir labai išryškina raukšleles. Plius sakė maskuotojai labai išsausina jautrią paakių odą..
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 12 29, 21:20)
Šitą ir aš esu girdėjusi, bet niekaip nesuprantu kodėl. Gal kas žino? blush2.gif

QUOTE(8 p.m. @ 2010 12 29, 21:22)
Na va, o kitose temose panos klausia kaip tokį efektą išgauti ir kas gali taip nudažyti  biggrin.gif  ir tada deda visokių garsenybių foto kaip pavyzdį  biggrin.gif  O jūs naikint tą norit  tongue.gif

Micefee klausė dėl Melvitos galiukų serumo: tai kol kas galutinės nuomonės nesusidariau, nes du paspaudimai ant sausų plaukų suriebino, vienas irgi, o ant šlapių vienas lyg ir nieko, bet jei einu kur nors bijau rizikuoti ir jo netepu  g.gif

man kirpėja sakė, kad plaukai ilgiau veikiami dažų nei įprastai arba didesnė dažų koncentracija. Kažkas tokio, bent jau mintis ši smile.gif

Cha, tai negi jos nori būti pelenų pilkom viršugalvėm ir geroooookai šviesesniais galais? Taigi bjaurų bjauriausiai atrodo..

Tai gal kas bandėte Sante balzamą su mangais ar bent jau sensitive linijos? blush2.gif ir gal kas patars dėl plaukų galiukų apsaugos.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scurry: 29 gruodžio 2010 - 19:59
QUOTE(Rasma @ 2010 12 29, 18:47)
Taip pagal taisykles reiktų ir daryti, kad neteršti odos[/color]) imu ir paskirstau ant kremu ir toniku padrėkinto veido g.gif
Siūlyčiau ir kitoms tai pabandyti, nes tada labai lygiai, labai natūraliai padengia veidą ir nėra 'kaukės' efekto ax.gif

ir man pradžiamokslis praverstų... ax.gif
Rasma,toniku pavalau veidą,tepu kremą ir krempudrą ant viršaus.Ar teisingas šis mano "odos padrėkinimas"?
Atsakyti

QUOTE(Scurry @ 2010 12 29, 20:56)

Cha, tai negi jos nori būti pelenų pilkom viršugalvėm ir geroooookai šviesesniais galais? Taigi bjaurų bjauriausiai atrodo..

Tai gal kas bandėte Sante balzamą su mangais ar bent jau sensitive linijos?  blush2.gif  ir gal kas patars dėl plaukų galiukų apsaugos.. doh.gif

Na kodėl, man irgi visai nieko: natur įvaizdis, pvz. user posted image

Dėl galiukų, tai dbr turiu Melvitos serumą, prieš tai turėjau Farfalla plaukų kaukę, kurią galima įmasažuoti į plaukų galiukus irgi. Sante balzamas man riebino plaukus. Šiaip naudojant aliejines kaukes ir šiaip plaukų kaukes reguliariai man kažkaip to galiukų serumo ir nebereikia: plaukai nebeskilinėja ax.gif
Atsakyti
tai čia šaknys tamsios, sakyčiau rudos beveik, o mano šviesiai pilkos, kaip pelenai, o galai daug šviesesni už foto. Brrr vaizdelis.
O sante visos kaukes riebino ar su mangais?
Farfalla šis? http://www.bce-europ...t...a hair mask
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scurry: 29 gruodžio 2010 - 20:21
Nu viskas aišku su tuo galiukų serumu, vadinasi, apsieisiu. Man pradėjus naudoti aliejines kaukes plaukai irgi nebesišakoja, paskutinį kartą spalio pabaigoj kirpykloj buvau ir dar nereikia kirpti, o šiaip jau po mėn reikėdavo. Be to, turiu savo aliejuką galams susimiksavusi, tik per daug jo irgi nepritepsi, riebina...
Atsakyti
QUOTE(Scurry @ 2010 12 29, 21:19)
tai čia šaknys tamsios, sakyčiau rudos beveik, o mano šviesiai pilkos, kaip pelenai, o galai daug šviesesni už foto. Brrr vaizdelis.
O sante visos kaukes riebino ar su mangais?
Farfalla šis? http://www.bce-europ...t...a hair mask

Yra ir taip nešiojančių, man tikrai visai nieko 4u.gif
Riebi su mangais, kitų nebandžiau.
Taip ši, kaukė, kurią dėčiau į savo pamėgtų sąrašą, tik kad kitiems gal poveikis nepatiktų: man plaukai tokie standesni nuo jos palikdavo, puresni, bet ne slidūs. Kadangi, aš to norėdavau, tai man super wub.gif

QUOTE(micefee @ 2010 12 29, 21:20)
Nu viskas aišku su tuo galiukų serumu, vadinasi, apsieisiu.

Na va, ir piniginei lengviau smile.gif Šiaip man irgi jo nereikėjo, per mėnesį panadojau 4 kartus ir tai labiau iš smalsumo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Scurry @ 2010 12 29, 18:55)
arba sruogomis (kas, sako, labiausiai kenkia plaukui).

O as visada isivaizdavau, kad taip maziausia kenkia, nes juk saknu nedazom g.gif
Atsakyti