Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -80-

QUOTE(Scurry @ 2010 12 29, 18:58)
o jūs tamsinate plaukus?

taip siek tiek tamsinu.. seniau dazydavau sokoladine spalva (ne natur. dazais), bet po truputi vis sviesejau sviesejau, kol pasiekiau savo naturalia spalva (lietuviska), tai dabar vienu tonu tamsesnius isigyjau, kad spalva israiskingesne butu..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 12 29, 20:03)
taip siek tiek tamsinu.. seniau dazydavau sokoladine spalva (ne natur. dazais), bet po truputi vis sviesejau sviesejau, kol pasiekiau savo naturalia spalva (lietuviska), tai dabar vienu tonu tamsesnius isigyjau, kad spalva israiskingesne butu..

o gal turite nuotrauką, kaip atrodo plaukų spalva? Lietuvišką įsivaizduoju kaip pelenų-pilką, būtent tokie ir manieji, bet aš šviesinu, nes tamsūs man nelabai tinka, tai galvoju, gal jūsiškis var ir man būtų geras smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Scurry @ 2010 12 29, 19:14)
o gal turite nuotrauką, kaip atrodo plaukų spalva? Lietuvišką įsivaizduoju kaip pelenų-pilką, būtent tokie ir manieji, bet aš šviesinu, nes tamsūs man nelabai tinka, tai galvoju, gal jūsiškis var ir man būtų geras smile.gif  blush2.gif

va kokia mano spalva dabartine..
user posted image
sakyciau, kad siek tiek ryzoki biggrin.gif mano naturalus labiau pilkesni.. bet, kad sunku rasti tokius dazus is tikruju, kad idealiai atitiktu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 29 gruodžio 2010 - 18:28
QUOTE(Palomina @ 2010 12 29, 20:27)
va kokia mano spalva dabartine..
sakyciau, kad siek tiek ryzoki  biggrin.gif  mano naturalus labiau pilkesni.. bet, kad sunku rasti tokius dazus is tikruju, kad idealiai atitiktu..

nuotraukoje tai neatrodo ryžoki, atrodo tokie šiaudų/šieno spalvos, na man tai natūraliai, kaip tamsesnė blondinė thumbup.gif o kokiais dažote? Kaip suprantu natūraliais, tai be amoniako ir peroksido bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2010 12 29, 19:33)
naturaliai biskuti jie tamsesni nei cia nuotraukoj, bent man siandien taip atrode  ax.gif

Vienaip ziurisi kai lauke, ir kitaip kai patalpoj.. smile.gif Ziurejau nuotraukas fotografuotas kambary, tai isvis tamsiaplauke as lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Scurry @ 2010 12 29, 19:33)
nuotraukoje tai neatrodo ryžoki, atrodo tokie šiaudų/šieno spalvos, na man tai natūraliai, kaip tamsesnė blondinė  thumbup.gif o kokiais dažote? Kaip suprantu natūraliais, tai be amoniako ir peroksido  bigsmile.gif

iki siol dazydavau nenaturaliais dazais.. Loreal Casting.. pirkdavau tiksliai nepamenu, bet gal light brown spalva.. g.gif visada ziuriu kad butu ash atspalvis.. ir kad nebutu labai tamsus dazai, nes kai nusidazau kuri laika vistiek tamsoki buna, o po to apsiplauna..
jei tu sviesini plaukus, tai is manes ne kokia patareja butu biggrin.gif man labai sviesus netinka.. vasara jau buvau pasisviesinus, tai po to po savaites daziau savo plaukus tamsesne spalva lotuliukas.gif

va dabar (penktadieni) bandysiu tuos Naturigins dazus (be amoniako, parabenu ir kt.) pirma karta.. bet kaip Rasma rase, jie nera visiskai naturalus, chemijos yra taip pat.. tik gal maziau kenksminga..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 29 gruodžio 2010 - 18:50
QUOTE(Deissy @ 2010 12 28, 20:18)
ar yra is ekologisku krempudru, kad graziai pasitengtu, neitu gumuliukais?
Naudoju dabar Annemarie Borlind, tai nekartociau  schmoll.gif  bet uztat juodas piestukas, pasaka  thumbup.gif

Kiek bandžiau ekologiškų krempudų, tai nė viena nėjo gumuliukais ("Annemarie Borlind" ne išimtis), bet čia gal dėl to, kad krempudros pirma išspaudžiu ant rankos, t.y. plaštakos viršaus (tarp smiliaus ir nykščio), o jau tada drėgna kempinėle (kempinėles perku "Droge", "Eurokose" po maišelį (20 vnt ir kaina apie 6-7 Lt) ir kas antrą dieną keičiu nauja. Vieną dieną veidą tepu viena kempinėlės puse, kitądien - kita ir daugiau nebenaudoju, išmetu. Taip pagal taisykles reiktų ir daryti, kad neteršti odos) imu ir paskirstau ant kremu ir toniku padrėkinto veido g.gif
Siūlyčiau ir kitoms tai pabandyti, nes tada labai lygiai, labai natūraliai padengia veidą ir nėra 'kaukės' efekto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 12 29, 19:47)
Siūlyčiau ir kitoms tai pabandyti, nes tada labai lygiai, labai natūraliai padengia veidą ir nėra 'kaukės' efekto ax.gif

o kaip graziau ziurisi krempudra ant veido kai padengi kempinele ar pirstais?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 12 29, 20:52)

nesu bandžiusi kempinėle, patogiausia būdavo išsispausti ant riešo ir nuo jo pritapšnoti po veidą ir išsklaidyti, bet mintis apie kempinėlę įdomi smile.gif
dėl plaukųm tai maniškiai kvailos spalvos - šaknys nuauga pilkos iki ausų, tada ima šviesėti ir kasa jau natūraliai šviesios blondinės. Tai lieka arba šaknis šviesinti, arba galus tamsinti, arba sruogomis (kas, sako, labiausiai kenkia plaukui). Tamsinant keletą kartų gavausi nuo ryškiai ryškiai ryžos iki ryžoooookos, tai man paranoja į šią spalvą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 12 29, 18:52)

Kad tolygiai neperdozuojant padengt krempudrą pirštais reik turėt nemažai įgudimo, pvz. būt visažiste ir jau būt darius nemažai makiažų ax.gif Šis būdas turi savų minusų: pirma, galima nemokšiškai kaskart tampyt veido audiniu/odą, antra - krempudrą tepant pirštais veidas gali greičiau riebaluotis, įgauti blizgesio ir pan. Ir trečia - aišku higiena, jau rankos turi būti idealiai švarios, nes galima 'išsėti' ir spuogelius, ir užnešti infekciją nuo rankų.
Iš tikrųjų namų sąlygomis, darant pačiai, man daug gražiau kai dengiama sudrėkinta vandeniu (ir aišku išgręžta po to) kempinėle. Dabar tiesa, nauja mada, naudoti sepc. šepetėlius krempudrai. Tačiau tam irgi reikia įgūdžių (treniruotis prieš veidrodį), nes galima netyčia labai dirbtiną veidą (ar 'dryžuotą' veidą) nusipiešt ax.gif
Aš atlankiau individualias makiažo pamokas, tai tikrai sužinojau ir išmokau man naujų dalykų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Scurry @ 2010 12 29, 19:55)
dėl plaukųm tai maniškiai kvailos spalvos - šaknys nuauga pilkos iki ausų, tada ima šviesėti ir kasa jau natūraliai šviesios blondinės. Tai lieka arba šaknis šviesinti, arba galus tamsinti, arba sruogomis (kas, sako, labiausiai kenkia plaukui). Tamsinant keletą kartų gavausi nuo ryškiai ryškiai ryžos iki ryžoooookos, tai man paranoja į šią spalvą biggrin.gif

as pries kelis metus "turejau proto" kirpykloj nusidazyti spalva raudonai ruda.. na tiko spalva labai man prie veido.. bet atsibodo labai greitai, tai nuo to laiko negaliu ziuret i plauku spalva su ryzumais biggrin.gif o dar koks vargas buvo kol pasinaikino man tas ryzumas is plauku.. gal metus (jei ne daugiau) vis dazydavau plaukus dazais kurie su ash atspalviu.. tai siaip ne taip pasinaikino, zinoma ir nusikirpo dalis plauku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 12 29, 21:01)
as pries kelis metus "turejau proto" kirpykloj nusidazyti spalva raudonai ruda.. na tiko spalva labai man prie veido.. bet atsibodo labai greitai, tai nuo to laiko negaliu ziuret i plauku spalva su ryzumais  biggrin.gif o dar koks vargas buvo kol pasinaikino man tas ryzumas is plauku.. gal metus (jei ne daugiau) vis dazydavau plaukus dazais kurie su ash atspalviu.. tai siaip ne taip pasinaikino, zinoma ir nusikirpo dalis plauku  biggrin.gif

kažkodėl greitai paryžėt išeina, o panaikint ryžumą - niekaip doh.gif
Rasma, dabar naudosimės kempinėle tada drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 12 29, 19:59)

Aš atlankiau individualias makiažo pamokas, tai tikrai sužinojau ir išmokau man naujų dalykų ax.gif

ka dar gero suzinojai? ax.gif 4u.gif labai idomu..
Atsakyti