Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -80-

QUOTE(Scurry @ 2010 12 28, 22:08)
Sveikos 4u.gif
Gal kas bandėte ..  šampūną su moliu normaliems plaukams su moliu (tą, kurį Palomina savo bloge aprašė, tik aš nežinau, kokio tipo jos plaukučiai) ..? Mano plaukai sausi, sunkiai šukuojami, veliasi, reikia drėkinimo, maitinimo.

mano plaukai normalus ir nesiveliantys, kad juos suvelt tai dar pasistengt reikia.. is natur. sampunu man atrodo man plaukus vele tik Bema sampunas..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 12 28, 22:28)
mano plaukai normalus ir nesiveliantys, kad juos suvelt tai dar pasistengt reikia.. is natur. sampunu man atrodo man plaukus vele tik Bema sampunas..

O man beveik visi sante sampunai ir ypac laveros basic sausiems plaukams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Scurry @ 2010 12 28, 22:34)
atvėsau nuo "noriu noriu noriu" (čia taip veikia nuolaidos). Dabar abejoju ir dėl molio šampūno..

Jei del nuolaidu Nimfalyje, tai as susigundziau ir nusipirkau OP sampuna - plaukai visai svelnus po jo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 12 27, 22:22)
sveikos,
koki zinot nebloga paakiu krema? Baigiu savo "chemini", ieskau pakaitalo, galvoju natur pabandyt  biggrin.gif  4u.gif  4u.gif

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 12 28, 23:00)

Turiu mazai patirties siuose kremuose, bet siuo metu naudoju NS geli paakiams ir esu patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 12 28, 22:04)
Turiu mazai patirties siuose kremuose, bet siuo metu naudoju NS geli paakiams ir esu patenkinta  4u.gif

isgirdot mano sauksma biggrin.gif Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif O NS tai Natura Siberica ar as klystu blush2.gif
Papildyta:
Dar klausimas - kuris kokosu aliejus malonesnis, geresnis ar net nezinau - esnis??? blush2.gif blush2.gif Kvapu namu ir aromaNatural? nes kainos tai labai skirias....
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 12 28, 23:53)
isgirdot mano sauksma  biggrin.gif Aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  O NS tai Natura Siberica ar as klystu  blush2.gif

Taip Natura siberica 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 12 28, 23:53)
isgirdot mano sauksma  biggrin.gif Aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  O NS tai Natura Siberica ar as klystu  blush2.gif

suprask, merginos gali tik pasakyti ka naudoja. Kas tinka vienai-visai netinka kitai. As nemegstu geliu, bet vis susigindau turtinga sudetimi ir nusiperku, dabar teks ispardavineti. Taip ir tu-rasi sau tinkancia paakiu priemone tik meginimu keliu:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 12 28, 23:50)
suprask, merginos gali tik pasakyti ka naudoja. Kas tinka vienai-visai netinka kitai. As nemegstu geliu, bet vis susigindau turtinga sudetimi ir nusiperku, dabar teks ispardavineti. Taip ir tu-rasi sau tinkancia paakiu priemone tik meginimu keliu:)

suprantu, todel ir klausiu ka jos bande esa smile.gif Kiek pati ieskojau, paakiams kremu ner toks didelis pasirinkimas kaip veidui ir kunui ax.gif
Atsakyti
Sveikos, aš vėl su klausimu smile.gif
Gal kas bandėte Sante plaukų balzamą su mangais ar paprastąjį? Galvoju užsisakyti, čia kaip suprantu nenuplaunami.. Norėčiau tokio po plaukų plovimo, nenuplaunamo. O gal ką geriau pasiūlysit? ir ar tiktų jis galiukų šakojimosi prevencijai? Arba susisuko galva,arba nerandu specialaus ekologiško aliejuko plaukų galiukams ...
P.S., užsisakinėju dabar sau iš http://www.bce-europe.com, gal kas norit jungtis Kaune, pigiau bus už siuntimą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scurry: 29 gruodžio 2010 - 17:45
Siandien nusipirkau Naturigins plauku dazus.. Penktadieni bandysiu biggrin.gif
Dar maciau Herbatints ir Tints of Nature plauku dazus.. Is siu dvieju kazkurie labai brangus - apie 70 lt.. kazin kaip sie dazai (apie abejus klausiu)?
Naturigins pirkau, nes jau buvau skaicius atsiliepimu.. O tu nezinomu pabijojau blush2.gif biggrin.gif Nes jau ko labai bijau tai, kad ryza nesigauciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 12 29, 19:56)
Siandien nusipirkau Naturigins plauku dazus.. Penktadieni bandysiu  biggrin.gif
Dar maciau Herbatints ir Tints of Nature plauku dazus.. Is siu dvieju kazkurie labai brangus  - apie 70 lt.. kazin kaip sie dazai (apie abejus klausiu)?
Naturigins pirkau, nes jau buvau skaicius atsiliepimu.. O tu nezinomu pabijojau  blush2.gif  biggrin.gif  Nes jau ko labai bijau tai, kad ryza nesigauciau  lotuliukas.gif

o jūs tamsinate plaukus?
Atsakyti