Rasma, labai aciu uz informacija O hialurono papildus kiek laiko reiketu vartoti? Ar tiesiog oda stebeti?
Gal galetumete pasiulyti koki smapuna nuo pleiskanu 2 metu vaikui?
QUOTE(Rasma @ 2010 12 24, 13:46)
Tai glicerino geriau visai nenaudoti ar riebiai - normaliai odai jis tinkamas?
kazkurioje temoje skaiciau, kad akne labai veiksmingai gydo alijosiaus gelis ir pelargoniju ea. Pati dabar tepuosi siuo misiuniu kokia savaite, bet pagerejimo nesimato. Gal kas esate isbande ir galite pakomentuoti.
QUOTE(micefee @ 2010 12 27, 21:05)
O ką manot apie tokius vitaminus plaukams? Ketinu įsigyti.
Kviečių gemalų aliejus (Wheat germ oil), sorų ekstraktas (Millet extract), Vit. B. (Pantothenic Acid) ir L-Cystine.
Kviečių gemalų aliejus (Wheat germ oil), sorų ekstraktas (Millet extract), Vit. B. (Pantothenic Acid) ir L-Cystine.
Jei tai pilna sudėtis, tai ji normali ir sudaryta atsižvelgiant į tai ko reikia plaukams. Individualiai reik atsižvelgt tik į tai, ar vit. B5 nealergizuoja, ar nėra padidėjusio skrandžio rūgštingumo (nes sorų ekstraktas jį dar labiau didinti gali). L-cisteino amino rūgštis nėra nepakeičiama, ji sintetinama pačiame org-me ir todėl jos trūkumas pakankamai retas reiškinys, bet jei jau įdėta į papildą - tai nepamaišys. O kviečių gemalų aliejus tikra vitaminų ir kt. naudingų org-mui medžiagų bomba.
QUOTE(Palomina @ 2010 12 27, 21:11)
o kokiems tikslams silicis naudojamas?
Na, micefee, jau atrašė ir dar įdėjo nuorodą būtent į tą silicį, kurį aš ir vartoju . Man periodiškai suvartojamas geriamas silicis žiauriai sustiprina nagus... nerealiai. Jokiom kitom priemonėm tokio efekto nepasiekiu. Odai ir plaukams kažkokio ypatingo efekto nesu pastebėjusi.
Dar beje, teigiama, kad beveik 25 proc. sumažina senatvinės silpnaprotystės riziką, tik va, kad tai pakomentuot, reik bent kokių 2057 metų sulaukt, kai bus 80 metelių
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 12 27, 22:05)
Tikrai nepykstu
Greičiausiai reikia susirūpinti bendra sveikata... Čia mna visada tokios mintys apie vitaminus prieš sesiją užeina.
Ačiū už info
Greičiausiai reikia susirūpinti bendra sveikata... Čia mna visada tokios mintys apie vitaminus prieš sesiją užeina.
Ačiū už info
Taip, svarbiausia rūpintis bendra sveikata, poilsiu ir užsikrėsti pozityviom mintim
Svarbiausia, kad visos sesijos ateina ir praeina, ir visi studentai gyvena tuo pačiu ir išgyvena Aišku labai norisi kuo geresnių rezultatų, bet meilė sau duos daugiau nei maisto papildai
Mano žiniomis ir asmeniniu vertinimu, tai labiausiai reikia vengti kištis į kelias 'sritis', t.y. hormoninę sistemą ir smegenų veiklą. Todėl visus hormoninių preparatų ir vaistų/netgi papildų smegenims skyrimą patikėčiau tik didžiausiams profesionalams, kurie žino ką daro.
QUOTE(hurricane @ 2010 12 28, 11:28)
Rasma, labai aciu uz informacija O hialurono papildus kiek laiko reiketu vartoti?
Šiaip kiekvieną papildą reiktų vartoti atsižvelgiant į gamintojo rekomendacijas, bet yra ir viena bendra taisyklė galiojanti absoliučiai visiems maisto papildams - ne mažiau vieną mėnesį ir ne ilgiau 3 mėn. Labai retai papildus reiktų vartoti ilgiau nedarant bent mėnesio pertraukos.
Bet jeigu pastebit, kad odos būklė pagerėjo po mėnesio, tai kam persistengti?
Visuomet prisiminkite, kad šalia teigiamo poveikio visada gali būti kažkokių neigiamų įtarimų. Pvz. mokslininkai labai rimtai bando susieti per didelį gaunamą hialurono r. kiekį su krūties vėžio rizika ir tai turbūt ne be pagrindo.
Lygiai taip pat žinoma, kad jei oda/sąnariai/akelės signalizuoja, jog trūksta hialurono r., tai praktiškai 'automatiškai' žmogui trūks ir cinko, taip pat nepamaišys ir gauti daugiau magnio. O pvz. vit. C su hialurono r. visiškai nedraugauja, todėl geriant hialurono r. papildus, juos geriau gausiai užgerti vandeniu, nei sultimis.
QUOTE(FruitSalad @ 2010 12 28, 15:06)
Tai glicerino geriau visai nenaudoti ar riebiai - normaliai odai jis tinkamas?
Nieko blogo normaliai/riebiai odai neturėtų padaryti, bet šiaip glicerinas nėra labai vertingas ingridientas.
QUOTE(Galadrielė @ 2010 12 28, 15:12)
Rasma, labai ačiū, pateikei begalę naudingos informacijos
QUOTE(Mantilė @ 2010 12 28, 17:34)
Rasma-dėkui už atsakymą labai daug vertingos info pateikei
Nėr už ką Tiesiog, jei kažkuo domėjusis ir žinau, tai tada galiu ir daugiau papasakoti.
QUOTE(micefee @ 2010 12 27, 21:13)
o kur tą nurodytą silcį galima įsigyti? Su nagais baisiai nekas... nors mama gyrėsi kad nusipirkus indaplovę jie jai susitvarkė, bet man dar to nenusimato... O ir pirštines nevisada užsidedu keliems puodeliams išplauti...
QUOTE(Cefeidė @ 2010 12 28, 20:12)
o kur tą nurodytą silcį galima įsigyti?
Kiekvienoj vaistinėj. Nepigus, 1 mėn buteliukas apie 50lt kainuoja, bet kartais pasitaiko akcijų.
Merginos, kas pirkot "Melvita" plaukų galiukų skystį, kokie atsiliepimai?
išbandžiau žalio lapo tušą.
aš savom blakstėm nesiskundžiu, turiu pakankamai tankias ir ilgas.
jei būčiau tepus vieną sluoksnį, tai būčiau nepatenkinta kuom matau, bet aš išorinio akies kampo blakstienas su tušu "šukuoju" n kartų, kol blakstienų tankiu būnu patenkinta.
pailgino kažkiek blakstienas, patankino žinoma, nesulipo, nebyra. Šiaip nepasakyčiau, kad jis kažkuo skirias nuo nenatūralių.
tubelė be galo man graži
ar jis turi būt sausas ar šlapias labiau?
aš savom blakstėm nesiskundžiu, turiu pakankamai tankias ir ilgas.
jei būčiau tepus vieną sluoksnį, tai būčiau nepatenkinta kuom matau, bet aš išorinio akies kampo blakstienas su tušu "šukuoju" n kartų, kol blakstienų tankiu būnu patenkinta.
pailgino kažkiek blakstienas, patankino žinoma, nesulipo, nebyra. Šiaip nepasakyčiau, kad jis kažkuo skirias nuo nenatūralių.
tubelė be galo man graži
ar jis turi būt sausas ar šlapias labiau?
ar yra is ekologisku krempudru, kad graziai pasitengtu, neitu gumuliukais?
Naudoju dabar Annemarie Borlind, tai nekartociau bet uztat juodas piestukas, pasaka
Naudoju dabar Annemarie Borlind, tai nekartociau bet uztat juodas piestukas, pasaka
Sveikos
Gal kas bandėte CIEL D'AZUR iššukavimą lengvinantį balzamą, šampūną su moliu normaliems plaukams su moliu (tą, kurį Palomina savo bloge aprašė, tik aš nežinau, kokio tipo jos plaukučiai) ir Druide BODY & SHINE šampūną? Mano plaukai sausi, sunkiai šukuojami, veliasi, reikia drėkinimo, maitinimo.
Gal kas bandėte CIEL D'AZUR iššukavimą lengvinantį balzamą, šampūną su moliu normaliems plaukams su moliu (tą, kurį Palomina savo bloge aprašė, tik aš nežinau, kokio tipo jos plaukučiai) ir Druide BODY & SHINE šampūną? Mano plaukai sausi, sunkiai šukuojami, veliasi, reikia drėkinimo, maitinimo.
QUOTE(Scurry @ 2010 12 28, 22:08)
Sveikos
Bandziau body&shine sampuna - visiskai nieko ypatingo. Paprastas, eilinis sampunas kurio antra karta tikrai nekartociau.
Mano plaukai tokie patys - ir labiausiai tikes/patikes sampunas - Laveros roziu.