Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -80-

QUOTE(micefee @ 2010 12 27, 21:23)
Kaip Essential Care kosmetika? Gal esat ką bandę?

Turėjau jų rožių kremuką, malonus toks, patiko, bet neužkabino taip, kad norėtųsi vis kartoti, kaip pvz. Hauschka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 12 24, 16:13)
Ar gerai supratau, kad geriau naudoti hialurona nei glicerina?

Geriau smile.gif
Nors aišku dar geriau, jei hialurono r. tenka žmogaus vidui. Bet net ir kremuose esantis hialuronas yra žymiai geriau nei glicerinas.

QUOTE(Galadrielė @ 2010 12 24, 18:44)
o jeigu į hidrolatus palašinti jūrų šilko, ar veiktų odą drėkinančiai ir raminančiai?

Nesinori labai daug rašyti ta tema, nes tikrai negaliu pasigirti perskaičiusi kažkokios rimtos mokslu pagrįstos inf-jos ta tema.
Nežinau tikslios 'jūrų šilko' formulės, bet net teko skaityti, kad tai labiausiai panaši į celiuliozę medžiaga iš jūros dumblių. Kitur šį tokio gražaus pavadinimo produktą vadina tiesiog hidrolizuotais augaliniais proteinais (baltymais), kas man atrodo teisingiausia ir tai man sufleruoja tik viena, kad tai daug geriau plaukams nei odai.
Aš pati jo turiu, bet kaip ir sakiau, naudoju plaukams, veido odai yra geresnių alternatyvų.
Tiesiog būtų keista naudoti fitokeratinus, hidrolizuotus baltymus ar silikoną veidui, o tarkim hialuroną ar vaisių rūgštis plaukams. Bet dar sykį noriu pabrėžti, tai mano nuomonė smile.gif

QUOTE(Mantilė @ 2010 12 25, 13:42)
rasma-gal galit pavadinimą parašyti papildų su hialurono rūgštimi?

Iš tikrųjų, vieni iš geriausių, kuriuos man teko laimė bandyti - šie "Vivania".
Jų vienu metu nebuvo LT ir buvau nuliūdusi, bet dabar vėl pasirodė, tik panašu, kad pasikeitė pakuotės dizainas.

Kokius hialurono papildus benorėtumėt pasirinkti, siūlau atkreipti dėmesį tik į vieną - hialurono r. koncentraciją ir kiekį mg. Žinant, kad org-mas iš papildų ir pvz. hialuronu turtingo maisto pasisavina tik aštuntadalį šios medžiagos, tai mažiau nei geriamos grynos 40-50 mg hialurono r. neduos absolučiai jokios naudos.

Pvz. "Biocell" yra 70 mg. hialurono r., tik mažai kas atkreipia dėmesį, jog jos konc. 9 proc. - tai tas pats kas nieko.
QUOTE(Saphia @ 2010 12 26, 00:35)
pati asmeniskai haliurono papildu negeriau, bet kiek teko skaityti ivairiu straipsniu ir ziureti reportazu, tai visi teige, kad papildai odai nieno neduoda.

Išvis esu itin atsargi dėl papildų ir pripažįstu (todėl karts nuo karto - tikrai ne kasdienybė piliulių sauja schmoll.gif ), naudoju tik du papildus - silicį ir hialurono r.
Nekalbu apie visus papildus, kuriuose pridėta nuo alaus mielių, biotino iki paprasčiausių karotinoidų ir teigiama, kad jau bus stebuklai - ragai, nagai, plaukai žels, oda skaistės, gražės, lygės. Nė velnio biggrin.gif

Nesakykit skeptiškai apie hialurono papildus cool.gif Apie juos tikrai negalima sakyti 'nieko neduoda', jei tik pasirinksit tinkamus mirksiukas.gif
QUOTE(`delfine` @ 2010 12 26, 11:25)
o cia visi eko seseliai taip ar tik Nevy?  g.gif
nu dar neteko girdeti kad seseliai pelija  unsure.gif

Man tai tik "Nvey", kiti šešėliai ("Lily Lolo", "Dar. Hauschka" laikomi šalia ir nieko g.gif ). Bet gal man kliuvo nelabai kokybiški, nes pelyja labiausiai tai violetinė spalva blink.gif Kitos spalvytės toje pačioje paletėje laikosi geriau...

QUOTE(Palomina @ 2010 12 26, 14:38)
siaip nemanau, kad ir Nvey visi seseliai palija.. kiek pamenu, Rasma rase, kad saviskius seselius laike vonios kambaryje, taigi, manau, kad pelijimui tai galejo tureti itakos..

Aš visą dekoratyvinę kosmetiką laikau vonios spintelėje ax.gif
QUOTE(ingaul @ 2010 12 27, 18:35)
Mergaites,gavau Hauschos molio kauke,o kaip ja naudot?Su vandeniu skiest  ir kiek laikyt?

Ar suprantat anglų kalba? Čia apie Dr. Hauschka molio kaukės naudojimą:
"Problem skin should have the mask treatment once a week, and the mask treatment shouldl follow a steam treatmment using Facial Steam Bath.
Mix the mask before the steam treatment so that you can apply it immediately afterwards.
Mix one heaped teaspoon of powder to about one and a half teaspoons of water to create a soft paste. (1 arb. šaukštelį molio kaukės sumaišyti su 1,5 a.š. vandens)
Apply the mask to your skin using a mask brush or your fingers, avoiding the immediate eye area.
Sensitive skin should leave the mask on for 3-5 minutes; dry and normal skin should leave it on for 5-10 minutes; oily and impure skin should leave it on for 10-15 minutes. (jautriai odai laikyti 3-5 min., sausai/normaliai odai - 5-10 min., riebiai/užterštai odai - 10-15 min.)
Remove the mask with lots of warm water, then splash with cool water. Apply Facial Toner or Clarifying Toner, and your usual moisturiser.

Hints and Tips
You can personalise the mask mixture by adding a small amount of your day care product - for example, oily skin should add a few drops of the Normalising Day Oil; sensitive skin should add some Rose Day Cream and dry skin should add some Moisturising Day Cream.
Once applied do not let the mask dry out. keep damp by gently compressing a flannel over the top as necessary, until you want to remove the mask."
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 12 27, 20:37)
Išvis esu itin atsargi dėl papildų ir pripažįstu (todėl karts nuo karto - tikrai ne kasdienybė piliulių sauja schmoll.gif ), naudoju tik du papildus - silicį ir hialurono r.
Nekalbu apie visus papildus, kuriuose pridėta nuo alaus mielių, biotino iki paprasčiausių karotinoidų ir teigiama, kad jau bus stebuklai - ragai, nagai, plaukai žels, oda skaistės, gražės, lygės. Nė velnio biggrin.gif

Gal atsimenat kurių ten vitaminų smegenims/atminčiai nerekomendavot? 4u.gif Berods su ginkmedžiu.
O gal galit kokius rekomenduot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 12 27, 21:23)
Kaip Essential Care kosmetika? Gal esat ką bandę?

Turejau roziu krema, nekartociau antra karta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2010 12 27, 20:40)
Gal atsimenat kurių ten vitaminų smegenims/atminčiai nerekomendavot? 4u.gif Berods su ginkmedžiu.
O gal galit kokius rekomenduot? blush2.gif

O, priminėt..kaip tik šiandien apie tai skaičiau mokslinį straipsnį su krūva statistinių duomenų. Mokslininkai kelis metus vykdė didelės apimties tyrimą ir nustatė, kad ginkmedis absoliučiai neįtakoja atminties pagerėjimo ir nemažina tikimybės įgyti senatvinę demenciją (silpnaprotystę), todėl ginkmedžio papildų vartojimo efektyvumas kaip ir lieka moksliškai nepagrįstas..

O nerekomendavau gal tų, kurių sudėtyje pvz. buvo nenurodyti GMO, kaip "Memortop" ir pan. g.gif Arba rašydama 'nerekomendaciją' gal turėjau mintyse labai labai senai (gal prieš keletą metų) skaitytą straipsnį, jog ginkmedis turėtų būti prieštaringai vertinamas, nes buvo gauta duomenų, jog be teigiamo poveikio, jis turi ir neigiamą, t.y. gali ardyti nervines ląsteles. Aš jau nebepamenu tos konkrečios situacijos kada rašiau blush2.gif
Išvis, maisto papildus reikia rinktis labai labai atsakingai, nes viskas, ką mes suvartojame - tiesiogiai mums ir atsiliepia. Tad reikia žiūrėti ne tik į veikliąsias medžiagas, bet gerai patyrinėti ir pagalbines, dažniausiai taip ir būna, kad būtent iš pagalbinių medžiagų nustatomos, kaip neleistinai naudojamos. O veikliosios medžiagos būna arba nepakankamai (tada tiesiog mokami pinigai už neveiksmingą papildą) arba per daug (kas maisto papildą jau paverčia vaistu).

Atminčiai? Tik nesupykit. Bet tinkama mityba, fizinė veikla, sveikas ir pakankamas miegas, ir kryžiažodžiai smile.gif Niekas labiau nelavina atminties ir nepagerina smegenų darbo kaip 'iššūkiai', t.y. protinis darbas.
Kartais žmonės fizinį ar tiesiog lėtinį nuovargį kai nepaisoma režimo, pripuolamai bet kaip valgoma, išgyvenami stresai, nepakankamas miegas, negebėjimas susikoncentruoti ir t.t., ir pan.) sutapatina su 'susilpnėjusia' smegenų veikla, atminties pablogėjimu. Aš tokiu atveju (jei jau labai jaučiamas silpnumas, apatija gyvenimui, išsiblaškymas, užmaršumas, sunkumai mokantis ir pan.), tiesiog pasirinkti įprastus vitaminų/mineralinių medžiagų papildus ir juos pavartoti, kaip ir sakiau - nepamirštant kitų šimtąkart girdėtų akcentuojamų dalykų apie meilę sau smile.gif
Atsakyti
O ką manot apie tokius vitaminus plaukams? Ketinu įsigyti.

Kviečių gemalų aliejus (Wheat germ oil), sorų ekstraktas (Millet extract), Vit. B. (Pantothenic Acid) ir L-Cystine.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 12 27, 21:37)
Geriau smile.gif
Nors aišku dar geriau, jei hialurono r. tenka žmogaus vidui. Bet net ir kremuose esantis hialuronas yra žymiai geriau nei glicerinas.

tai vadinasi neprasoviau su pasirinkimu biggrin.gif

o kokiems tikslams silicis naudojamas?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 12 27, 22:11)
o kokiems tikslams silicis naudojamas?

Plaukams, nagams, odai. mirksiukas.gif

http://www.silicea.c...icea_balsam.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 27 gruodžio 2010 - 21:15
QUOTE(Rasma @ 2010 12 27, 20:59)
Atminčiai? Tik nesupykit. Bet tinkama mityba, fizinė veikla, sveikas ir pakankamas miegas, ir kryžiažodžiai smile.gif  Niekas labiau nelavina atminties ir nepagerina smegenų darbo kaip 'iššūkiai', t.y. protinis darbas.
Kartais žmonės fizinį ar tiesiog lėtinį nuovargį kai nepaisoma režimo, pripuolamai bet kaip valgoma, išgyvenami stresai, nepakankamas miegas, negebėjimas susikoncentruoti ir  t.t., ir pan.) sutapatina su 'susilpnėjusia' smegenų veikla, atminties pablogėjimu. Aš tokiu atveju (jei jau labai jaučiamas silpnumas, apatija gyvenimui, išsiblaškymas, užmaršumas, sunkumai mokantis ir pan.), tiesiog pasirinkti įprastus vitaminų/mineralinių medžiagų papildus ir juos pavartoti, kaip ir sakiau - nepamirštant kitų šimtąkart girdėtų akcentuojamų dalykų apie meilę sau smile.gif

Tikrai nepykstu 4u.gif
Greičiausiai reikia susirūpinti bendra sveikata... Čia mna visada tokios mintys apie vitaminus prieš sesiją užeina.
Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
koki zinot nebloga paakiu krema? Baigiu savo "chemini", ieskau pakaitalo, galvoju natur pabandyt biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 27 gruodžio 2010 - 22:22
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 12 27, 21:50)
Turejau roziu krema, nekartociau antra karta 4u.gif

Ir aš turėjau rožių kremą, labai nepatiko smile.gif
Atsakyti
o niekas nenaudojat Eubiona veido kremu? Kazkaip beveik nera atsiliepimu.
Idomus atsiliepimai apie alaviju naktini krema.
Atsakyti