Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -80-

QUOTE(prokruste @ 2010 12 23, 20:49)
tusas zalia zalia pigus. Man patinka ju produkcija.

Užklausiu apie tušą. Koks jo šepetėlis, mat aš ieškau, kad būtų su trumpais šereliais? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 12 23, 18:08)
Beje, atradau įdomią svetainę, ajurvedinė kosmetika, gal senbuvės pakomentuos patikima čia produkcija ar nelabai
Ayur.ltMy Webpage

ar taip sunku paspausti ant ingredients ir peržvelgti sudėtį? wink.gif

štai pirma raudonoji Dabur pasta:

Calcium carbonate, Aqua, Glycerin, Sodium lauryl sulfate, Gum carrageenan, Sodium silicate, Piper longum, Piper nigrum, Zingiber officinale, Xanthoxylum alatum, Camphor bhimseni, Caryophyllus aromaticus, Mentha piperita.
Atsakyti
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 12 27, 13:02)
Užklausiu apie tušą. Koks jo šepetėlis, mat aš ieškau, kad būtų su trumpais šereliais? unsure.gif

Niekuo neisiskiriantys sereliai ax.gif sakyciau vidutinio ilgumo.
Atsakyti
O kaip šituos suprasti:
White soft paraffin, Propyl paraben sodium.
Čia iš to paties puslapio. Ar iš esmės tas pats kaip ir be paraudonintų žodžių, ar kažkas geriau?
Atsakyti
tas pats, tokių jau niekuo neįmanoma pagerinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 12 27, 14:07)
ar taip sunku paspausti ant ingredients ir peržvelgti sudėtį? wink.gif

Satura, viskas jau buvo apkalbėta, kad nėra ten ką žiūrėti, atsakymą radau jau
Atsakyti
Mergaites,gavau Hauschos molio kauke,o kaip ja naudot?Su vandeniu skiest ir kiek laikyt?
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 12 25, 22:46)
ieskau kaip pasigamint veido sveitikli? Poroms ir negyvai odai nusveist.
rasulo moli su vand susimaisyk ir tiek g.gif

QUOTE(FruitSalad @ 2010 12 27, 07:01)
O kaip toms, kurių plaukai riebūs, patinka Druide OP šampūnas? Saturai, kiek pamenu, patiko, Etamai ne itin... Gal dar kas bandė?
Blogą skaičiau.

patiko ir man, savaime suprantama plaukai kiek greiciau sukrito, bet turint galvoje, kad plauti galva turiu kasryt, siaip ar taip, tai kasdienai OP man ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 12 27, 08:01)
O kaip toms, kurių plaukai riebūs, patinka Druide OP šampūnas? Saturai, kiek pamenu, patiko, Etamai ne itin... Gal dar kas bandė?
Blogą skaičiau.

Man šis šampūnas netiko, trūko plaukams purumo, tokie kaip permaitinti buvo, pas mane linkę riebaluotis plaukai 4u.gif
Atsakyti
Tiek laiko skaičiau jūsų atsiliepimus apie Suki, kai užsakinėjau laką iš Lovelulos, paėmiau keletą Suki mėginukų ir taip užsikabinau blink.gif labai gerą įspūdį paliko išbandytos priemonės, tai sumasčiau, kad reikia nusipirkti normaliais kiekiais ir pratestuoti, o ieškodama iš kur užsisakyti, radau tokius neblogus pasiūlymus: Suki prausiklis su 2 mėginukais už patrauklią kainą bei užsisakius už 50 £, - dovanų kelioninis rinkinys
Gal yra kas irgi gundėsi, ir dabar susigundys kaip ir aš 4u.gif
Atsakyti
Kaip Essential Care kosmetika? Gal esat ką bandę?
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 12 27, 10:36)
Juk yra čia kosmetikos ingredientų patikrinimas. Polysorbate abu ir Methylisothiazolinone įvertinamas blogai, parabenai irgi. Daug nežiūrėjau, tik šitie iškart į akis kliuvo.
Šiaip daug visokių ekstraktų ir pan., jei visiško natūralumo nesieki, tai gal ir nieko.

o kaip ten reikia patikrinti sudėtį?
Atsakyti