Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -80-

QUOTE(Amellie @ 2010 12 26, 13:32)
Merginos, ka daryt, vakar buvau uzsitepus Argile moli, siandien atsikeliau visa grazi - veidas raudonas ir istines! Jau antra karta taip, tik sikart baisiau, pirma karta maniau, gal del kremo, bet sikart tiksliau zinau, kad del to molio  doh.gif  verysad.gif  unsure.gif

O ką daugiau daryti - nenaudoti ir bandyti parduoti. Matyt, netinka. Gal oda labai jautri? Nes žalias molis gan stiprokas...
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 12 26, 16:34)
Merginos, o ar galima į hodrolatą lašinti jūrų šilką? Neprarūgs? Nes senose temose skaičiau, kad kurios į šampūną sulašino šilką, toms prarūgo po kiek laiko

Ir dar klausimas dėl fitokeratinų. Ar galiu juos dėti į rozmarinų hidrolatą ir purkšti plaukus bei tepti blakstienas, norėdama suteikti daugiau apimties ir sustiprinti? Ar fitokeratinų poveikis ilgalaikis ar tik tam kartui?

as lasinu i hidrolata ir silka ir AHA rugsreles ilasinu ir dar ko nors:) tik as laikau toki hidrolata saldytuve, nes man patinka vesiu apsipurksti veida:)
ir fitokeratinus idedu i rozmarinu hidrolata, gerai ispurtau. tik nepadaugink, nes jie kietina plaukus. Karta nepagailejusi imeciau, tai plaukai tokie kietoki buvo, bet apimtis tikrai padideja:) manau poveikis ilgalaikis, ne tik tam kartui.

QUOTE(skarpionuke @ 2010 12 26, 16:43)
Atsiprasau, ne i ta tema parasiau  blush2.gif

sveikinimai visada i tema:)
su sventemis, mergaites:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 12 26, 19:14)
ir fitokeratinus idedu i  rozmarinu hidrolata, gerai ispurtau. tik nepadaugink, nes jie kietina plaukus. Karta nepagailejusi imeciau, tai plaukai tokie kietoki buvo, bet apimtis tikrai padideja:) manau poveikis ilgalaikis, ne tik tam kartui.

Šitą savybę manau galima panaudoti norint suformuoti šukuoseną, kad veiktų panašiai kaip plaukų lakas, nes ir Monika rašo, kad mėgsta formuoti plaukus fitokeratinų pagalba.
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2010 12 23, 15:21)
Mergaites gal rekomenduotumete koki kremuka pedoms nuo nuovargio, nes po darbo taip jas skauda, labai issausejo kulnai....dairausi i hauschka fitnes arba rosmarino kremukus, gal butu kokiu truputi pigesniu alternatyvu 4u.gif

Dėl išsausėjimo - man labai patiko Martina Gebhardt mum being well cream ir baobab foot cream bei alva naturk. callus remedy cream, pirmieji du riebesni, bet visi puikiai susigeria, o tą būsimoms mamytėms aš pirksiu ir ateity - paliko gerą įspūdį, jis irgi kaip ir pavargusioms kojoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 12 26, 18:20)
Šitą savybę manau galima panaudoti norint suformuoti šukuoseną, kad veiktų panašiai kaip plaukų lakas, nes ir Monika rašo, kad mėgsta formuoti plaukus fitokeratinų pagalba.

kaip lakas, gal nelabai, bet tas plauku kietumas padaro plaukus paklusnesniais. Zodziu, nepameginusi pati, nesuprasi ka as cia kalbu:)
Atsakyti
Sveikos,Damos,as atsiprasau uz off topic,bet man labai reikia vieno telefono.Kazkada as cia skaiciau apie stebuklinga kosmetologe Elenyte,kuri su ekologiska kosmetika dirba Sv.Stepono gatveje virs kazkurios parduotuves,gal kas turite jos mobilaus numeri?Aciu! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shater: 26 gruodžio 2010 - 17:58
Elyte dirba sv. Stepono "zalia zalia", ten ir reikia skambinti ir uzsirasyti pas ja
pirmame, sios temos, puslapyje yra issamiau
Papildyta:
QUOTE(Galadrielė @ 2010 12 26, 19:06)
Ok, dėkui, jau žinau koks bus sekantis mano pirkinys smile.gif Tik gaila AN dabar neturi fitokeratinų...

jei esi vilniete ir atvaziuosi iki manes, ibersiu pameginimui, nes puikiai zinau , kaip laukimas ir smalsumas zudo:)
Atsakyti
O kaip toms, kurių plaukai riebūs, patinka Druide OP šampūnas? Saturai, kiek pamenu, patiko, Etamai ne itin... Gal dar kas bandė?
Blogą skaičiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitSalad: 27 gruodžio 2010 - 07:02
merginos, gal galite pakomentuoti sudeti?
Aqua, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Lupinus Angustifolius (Lupine) Peptide, Hydrolyzed Keratin, Polysorbate 20, Equisetum Arvense Extract, Ruscus aculeatus Root Extract, Niаcinamide, Polysorbate 80, Serenoa serrulata Fruit Extract, Trifolium Pratense Flower Extract, Angelica Archangelica Root Extract, D-Panthenol, Hydrolized soy protein, Propylene Glycol, Medicago Sativa Leaf Extract, Polygonum Multiflorum Root Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Ligusticum Chuanxiong Root Extract, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Diazolidinyl Urea, Methylisothiazolinone, Citric Acid, SC-СО2-extract Arctium Lappa (Burdock), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Essential Oil, Methylparaben, Thymus Vulgaris (Thyme) Essential Oil, Propylparaben.

nusipirkau plaukams seruma. reikia itrinti i saknis, tai galvoju ar daug chemijos itrinsiu? atrodo sudetis puse velnio.ne daug brudo yra.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 12 27, 10:53)
nusipirkau plaukams seruma. reikia itrinti i saknis, tai galvoju ar daug chemijos itrinsiu? atrodo sudetis puse velnio.ne daug brudo yra.

Juk yra čia kosmetikos ingredientų patikrinimas. Polysorbate abu ir Methylisothiazolinone įvertinamas blogai, parabenai irgi. Daug nežiūrėjau, tik šitie iškart į akis kliuvo.
Šiaip daug visokių ekstraktų ir pan., jei visiško natūralumo nesieki, tai gal ir nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitSalad: 27 gruodžio 2010 - 10:37
QUOTE(Nidulia @ 2010 12 26, 18:14)
as  lasinu i hidrolata ir silka ir AHA rugsreles ilasinu ir dar ko nors:) tik as laikau toki hidrolata saldytuve, nes man patinka vesiu apsipurksti veida:)

ir fitokeratinus idedu i  rozmarinu hidrolata, gerai ispurtau. tik nepadaugink, nes jie kietina plaukus. Karta nepagailejusi imeciau, tai plaukai tokie kietoki buvo, bet apimtis tikrai padideja:) manau poveikis ilgalaikis, ne tik tam kartui.

Nidulia, šilką i AHA lašini į kokį kiekį hidrolato? Ir per kiek laiko sunaudoji? 4u.gif

Su fitokeratinais purški per visą plaukų ilgį? Į šaknis irgi ar ne? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 27 gruodžio 2010 - 10:46
QUOTE(agnuta @ 2010 12 27, 11:46)
Nidulia, šilką i AHA lašini į kokį kiekį hidrolato? Ir per kiek laiko sunaudoji? 4u.gif

Su fitokeratinais purški per visą plaukų ilgį? Į šaknis irgi ar ne? 4u.gif

i hidrolata:) is akies. Su keratinais tai purskiu nuo saknu iki puses plauko, nes galai ir taip pasipute:) naudoju, kol nesunaudoju:) aha lasinu i veido hidrolatus ir plauku-visko prilasinu ir sedziu patenkinta:) ir viskas man gerai:)
Atsakyti