tusas zalia zalia pigus. Man patinka ju produkcija.Esu jau pora kremu isbandziusi, veido prausikliui Althea didelis pliusas, ushira tonikas man labai tiko, vakare po jo net jokio aliejaus nereikia (nors mano vienai draugei jis dirgino oda).Seseliai akims labai patiko. Vyrui galvos odos psoriaze, tai as jam perku sampuna pitta, nedirgina odos.
Is kaukiu tikejausi didesnio efekto, pacios pagamintos kaukes su moliu geriau veikia. Na ir krempudra liuks.
QUOTE(prokruste @ 2010 12 23, 19:49)
tusas zalia zalia pigus. Man patinka ju produkcija.Esu jau pora kremu isbandziusi, veido prausikliui Althea didelis pliusas, ushira tonikas man labai tiko, vakare po jo net jokio aliejaus nereikia (nors mano vienai draugei jis dirgino oda).Seseliai akims labai patiko. Vyrui galvos odos psoriaze, tai as jam perku sampuna pitta, nedirgina odos.
Is kaukiu tikejausi didesnio efekto, pacios pagamintos kaukes su moliu geriau veikia. Na ir krempudra liuks.
O produktus renkiesi pagal tuos ajurvedinius tipus?
QUOTE(prokruste @ 2010 12 23, 20:49)
o kuo prausiklis patinka? nesausina odos? prausiklis kokio pavidalo (gelis ar kreminis koks nors?)?
QUOTE(prokruste @ 2010 12 23, 20:49)
Vyrui galvos odos psoriaze, tai as jam perku sampuna pitta, nedirgina odos.
Apie kurį čia šampūną kalbate?
QUOTE(ernesin @ 2010 12 23, 20:55)
O produktus renkiesi pagal tuos ajurvedinius tipus?
Ne. Bandau viska is eiles Siaip vata tipo produktai labiausiai tinka. Nors pitta skirta jautriai odai, bet man produktai nelabai. Nuo kalendros kaukes visa vakara vaiksciojau su raudonu veidu, nors ryte oda gan svelni buvo.
QUOTE(Palomina @ 2010 12 23, 21:02)
o kuo prausiklis patinka? nesausina odos? prausiklis kokio pavidalo (gelis ar kreminis koks nors?)?
Prausiklis kreminis. Labai svelnus, visiskai nedirgina akiu. Tusa irgi neblogai nuplauna. Nesausina.
QUOTE(micefee @ 2010 12 23, 21:22)
Apie kurį čia šampūną kalbate?
apie pittos Gotu cola. As pati dabar turiu vatos Dhup. Neblogai, bet ir nieko stebuklingo.
QUOTE(Babi* @ 2010 12 23, 21:48)
Ką tik išbandžiau AloeDent dantų pastą. Įspūdžiai tokie: niekuo nesiskiria nuo sintetinių, labai taupi, palieka gaivumo jausmą, gerai valo
Kurią pirkai?
O ten sudėtys normalios? Nes mačiau jie pardavinėja amla aliejų, kuris tikrai nėra natūralus. Aš tai nerizikuočiau pirkti. Sudėčių internete nerašo... Katė maiše.
QUOTE(Galadrielė @ 2010 12 23, 17:02)
Aš tai pasiskaičiau, kad jūs dažnai kalbate, jog labai gerai odos nakčiai niekuo netepti. Pabandžiau ir aš, daugiau taip nedarysiu Vakare gausiai odą išpurškiau morkų hidrolatu, o atsikėliau su tokiu pojūčiu, kad oda įtempta iki tokio lygio, kad tuoj trūks. Pasižiūrėjau į veidrodį, o ji nušerpetojusi, skruostai suskilę, oda lupasi, skauda, žodžiu siaubas Mano oda baisiai sausa, todėl kremo, sviesto ar aliejaus reikia dažnai ir daug.
na, jei jau tokia sausa oda, ko gero sis variantas nepraeis au. O hirdolata pasigerinai glicerinu?? Matyt sis budas tinkamas ne tokiai sausai odai ir netinkamas ziema,kuomet namie sildymas ijungtas, net normali oda sauseja.
va,paskaityk , koki buda Monika siulo:
Esant sausai odai pasiūlyčiau pasidaryti paprastą, bet veiskmingą 2 sluoksnių kaukę: ant švaraus veido užtepkite storą sluoksnį alavijo gelio ir ant viršaus dar gausiai užtepkite naudojamą savo gamybos ar pirktą kremą. Palaikius 30 min- 1 h veidą nuvalykite.
http://www.aromanatu...vijo-gelis.html
QUOTE(ernesin @ 2010 12 23, 23:32)
Kur?
Ai, tai dabar supratau, čia jūs apie Lakshmi kalbėjot, o aš maniau, kad apie Galadrielės ajurvedinę parduotuvę. Galadrielė, nieko gero ten.
QUOTE(Nidulia @ 2010 12 24, 00:43)
O hirdolata pasigerinai glicerinu?? Matyt sis budas tinkamas ne tokiai sausai odai ir netinkamas ziema,kuomet namie sildymas ijungtas, net normali oda sauseja.
Esant sausai odai pasiūlyčiau pasidaryti paprastą, bet veiskmingą 2 sluoksnių kaukę: ant švaraus veido užtepkite storą sluoksnį alavijo gelio ir ant viršaus dar gausiai užtepkite naudojamą savo gamybos ar pirktą kremą. Palaikius 30 min- 1 h veidą nuvalykite.
Ne, nedėjau glicerino, nes apie tokį būdą va pirmą kartą išgirdau Bet kaip tik turiu jo, tai pabandysiu
Nidulia, dėkui už receptą, alavijo irgi turiu, po švenčių pasitepliosiu
QUOTE(micefee @ 2010 12 24, 00:51)
Ai, tai dabar supratau, čia jūs apie Lakshmi kalbėjot, o aš maniau, kad apie Galadrielės ajurvedinę parduotuvę. Galadrielė, nieko gero ten.
Vadinasi neperkam iš ten nieko