Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -80-

Megaites,o kur galima isigyt Dr.hauschos skysta bronzata?
Atsakyti
Sveikos merginos, gal galite rekomenduoti kremuka sausai jautriai su issipletusiais kapiliarais odytei. Jau nebezinau ka betepti ant jos. Nuprausus oda sausa buna dar ir po valandos, jauciasi tempimo jausmas, o uztepus kremuka ar patepus aliejuku ji iskarto susiriebaluoja. Nesuprantu ko jai truksta doh.gif Odos maitinimui turiu ivairiu aliejuku, tai noreciau isigyti koki kremuka drekinimui, bet toki kuri uztepus jis susigertu i oda, o ne liktu riebalais ant jos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2010 12 22, 16:52)
Megaites,o kur  galima isigyt Dr.hauschos skysta bronzata?

Zalia Zalia (Stepono g.), Biosaloj (Europoj), Juaroj..
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2010 12 22, 17:30)
Sveikos merginos, gal galite rekomenduoti kremuka sausai jautriai su issipletusiais kapiliarais odytei. Jau nebezinau ka betepti ant jos. Nuprausus oda sausa buna dar ir po valandos, jauciasi tempimo jausmas, o uztepus kremuka ar patepus aliejuku ji iskarto susiriebaluoja. Nesuprantu ko jai truksta  doh.gif Odos maitinimui turiu ivairiu aliejuku, tai noreciau isigyti koki kremuka drekinimui, bet toki kuri uztepus jis susigertu i oda, o ne liktu riebalais ant jos  verysad.gif

Man labai patiko Dr. hauschkos drekinamasis kremukas, gerai drekina, iskart susigeria, malonus odelei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2010 12 21, 23:20)
gal kas nors bandet siuos seselius?
seseliai

idomu kaip kokybe? ar lengvai uzsitepa ar nesubega ir pan...

radau jusu bloge 3 nuomones, butu idomu isgirsti daugiau jeigu kazkam teko panaudoti  ax.gif

Turiu 5 spalvų paletę. Niekuo jie man neiskiria nuo nenatūralių. Man asmeniškai - puikiai tepasi ir visai nesubėga.
Bet jie man (kaip ir visi kiti šešėliai) gan greit susigeria, čia jau mano ypatumas toks doh.gif

"Nvey" šešėliai turi vieną trūkumą - man jie žiauriai pelija g.gif Ir supelijo vos nusipirkus, turbūt buvau tik kelias dienas naudojusi, po to per savaitgalį nesidažiau - atidarau pirmadienį...o mama mia - pelėsio net žolytė doh.gif
QUOTE(Ramintele 26 @ 2010 12 22, 00:52)
Agam Rasma isduok kokia cia superine mineraline, dar pasidovanosiu biggrin.gif

Mano atmintis vargana..dabar galvoju, kokia..aš jų n bandžius, n testatvus, tai dabar bandau prisiminti, kurią galėjau dar girti biggrin.gif
Atsakyti
O gal kuri gali patarti priemonę nuo plaukų elektrinimosi?
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2010 12 22, 17:30)
Sveikos merginos, gal galite rekomenduoti kremuka sausai jautriai su issipletusiais kapiliarais odytei. Jau nebezinau ka betepti ant jos. Nuprausus oda sausa buna dar ir po valandos, jauciasi tempimo jausmas, o uztepus kremuka ar patepus aliejuku ji iskarto susiriebaluoja. Nesuprantu ko jai truksta  doh.gif Odos maitinimui turiu ivairiu aliejuku, tai noreciau isigyti koki kremuka drekinimui, bet toki kuri uztepus jis susigertu i oda, o ne liktu riebalais ant jos  verysad.gif

Natura siberica jautriai odai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaites gal rekomenduotumete koki kremuka pedoms nuo nuovargio, nes po darbo taip jas skauda, labai issausejo kulnai....dairausi i hauschka fitnes arba rosmarino kremukus, gal butu kokiu truputi pigesniu alternatyvu 4u.gif
Atsakyti
Aš tai pasiskaičiau, kad jūs dažnai kalbate, jog labai gerai odos nakčiai niekuo netepti. Pabandžiau ir aš, daugiau taip nedarysiu verysad.gif Vakare gausiai odą išpurškiau morkų hidrolatu, o atsikėliau su tokiu pojūčiu, kad oda įtempta iki tokio lygio, kad tuoj trūks. Pasižiūrėjau į veidrodį, o ji nušerpetojusi, skruostai suskilę, oda lupasi, skauda, žodžiu siaubas doh.gif Mano oda baisiai sausa, todėl kremo, sviesto ar aliejaus reikia dažnai ir daug.
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 12 23, 17:02)
Aš tai pasiskaičiau, kad jūs dažnai kalbate, jog labai gerai odos nakčiai niekuo netepti. Pabandžiau ir aš, daugiau taip nedarysiu verysad.gif Vakare gausiai odą išpurškiau morkų hidrolatu, o atsikėliau su tokiu pojūčiu, kad oda įtempta iki tokio lygio, kad tuoj trūks. Pasižiūrėjau į veidrodį, o ji nušerpetojusi, skruostai suskilę, oda lupasi, skauda, žodžiu siaubas doh.gif Mano oda baisiai sausa, todėl kremo, sviesto ar aliejaus reikia dažnai ir daug.

Manau, paryškinti du žodžiai daug ką paaiškina. Maniškė oda yra normali-mišri, na retkarčiais pasausėja, tačiau nakčiai beveik niekada kremu netepu, o tiesiog veidą nuprausiu ir apipurškiu arba toniku, arba tiesiog žaliąja arbata, tam reikalui ir hidrolatų bandysiu įsigyti. Tokiu pačiu būdu mėgstu ir dienos metu odą atgaivinti [kremu arba, pavyzdžiui, šiuo metu ir kokosų aliejuku tepuosi tik rytais]... Man to užtenka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2010 12 23, 19:07)
Manau, paryškinti du žodžiai daug ką paaiškina. Maniškė oda yra normali-mišri, na retkarčiais pasausėja, tačiau nakčiai beveik niekada kremu netepu, o tiesiog veidą nuprausiu ir apipurškiu arba toniku, arba tiesiog žaliąja arbata, tam reikalui ir hidrolatų bandysiu įsigyti. Tokiu pačiu būdu mėgstu ir dienos metu odą atgaivinti [kremu arba, pavyzdžiui, šiuo metu ir kokosų aliejuku tepuosi tik rytais]... Man to užtenka  rolleyes.gif

O mano viso kūno tokia sausa, tai daugaiu neeksperimentuosiu jos niekuo netepdama smile.gif

Beje, atradau įdomią svetainę, ajurvedinė kosmetika, gal senbuvės pakomentuos patikima čia produkcija ar nelabai
Ayur.ltMy Webpage
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 12 23, 13:40)
nelabai, tik kainos parduotuvese skiriasi. Pas vienus vieni produktai pigiau, pas kitus kiti.

O kur tarkim tušas pigiausias, tu kiek pastebėjau labai daug jų produkcijos naudoji mirksiukas.gif
Atsakyti