Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -80-

QUOTE(Deissy @ 2010 12 20, 21:45)
merginos priminkit man koks hidrolatas be morku tinkantis sausiai, jautriai odai?  ax.gif

Levandų, liepų, rugiagėlių

QUOTE(Nidulia @ 2010 12 20, 21:48)
negaila tau Monoi plaukams?? kokosai grynais galima gi, jie zymiai pigesni:)

Neturiu kokoso, tai ištepiau monoi biggrin.gif O grynu kokosu efektas tas pats būtų? Nors dabar pagalvojau, kad monoi juk ir yra ištrauka kokoso aliejuje, vadinasi efektas turėtų būti toks pats?
Atsakyti
aga, kokosus myli plaukai:) as irgi visa diena issitepliojusia jais vaikstau:) merginos tai net miegoti eina su tokia kauke. Kokosu bonkele 250 mll-24 litai, o monoi brangokas:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 12 20, 23:03)
aga, kokosus myli plaukai:) as irgi visa diena issitepliojusia jais vaikstau:) merginos tai net miegoti eina su tokia kauke. Kokosu bonkele 250 mll-24 litai, o monoi brangokas:)

Oho koks kainų skirtumas, monoi 60ml 29lt kainuoja.
O tada dar klausimas- ar kokosas sušilęs tampa visai skystas, ar lieka tokios kreminės konsistencijos, na, kaip sviestmedis? Nes pastarasis tai net ir per didžiausius karščius man lieka toks kreminis.
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 12 20, 22:15)
O tada dar klausimas- ar kokosas sušilęs tampa visai skystas, ar lieka tokios kreminės konsistencijos

Skystas aliejus lieka, ne kreminis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 12 20, 22:03)

o kur cia perkat? ax.gif
Atsakyti
Sveikuose produktuose tokia kaina yra
Atsakyti
Sveikos,

gal užmatėt iš kur būtų galima parsisiųst Inika pudrą su nedideliu siuntimo mokesčiu? Žiūrėjau jų puslapy ir naturisimo.com, bet siuntimo kainos nežmoniškos doh.gif O kituose puslapiuose Out of stock verysad.gif Žiauriai prisireikė man jos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 12 20, 22:15)
O tada dar klausimas- ar kokosas sušilęs tampa visai skystas, ar lieka tokios kreminės konsistencijos, na, kaip sviestmedis?

is karto ant odos lydosi, kaip ir monoi, skystukas pasidaro:)

QUOTE(Honey @ 2010 12 20, 22:34)
Skystas aliejus lieka, ne kreminis mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Deissy @ 2010 12 20, 22:51)
o kur cia perkat?  ax.gif

as pirkdavau arba panoramoje, arba akropolyje. Megstu abu - arba Olmuhle firmos user posted image,
arba toki visai laukini )raw)
user posted image

,pastarasis tik praleistas pro grubu filtra, tad turi siek tiek grudeliu, bet abu man nuostabus, o kvapas-dieviskas:)
nus dar nemaciau niekur, kad ylang ylang eterinio aliejaus 10 ml kainuotu tik 14 litu. Sitas tikrai ne ekologiskas bus. As si perku garinimui, tsi 23 moku, bet cia 14, tiksliai fokusai
http://www.naturthec...ejus-Elpis.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 20 gruodžio 2010 - 22:39
QUOTE(Redgrape @ 2010 12 20, 22:09)
Sveikos,

gal užmatėt iš kur būtų galima parsisiųst Inika pudrą su nedideliu siuntimo mokesčiu? Žiūrėjau jų puslapy ir naturisimo.com, bet siuntimo kainos nežmoniškos  doh.gif O kituose puslapiuose Out of stock  verysad.gif  Žiauriai prisireikė man jos  doh.gif

https://www.chemistdirect.co.uk
Pačios krempudros kaina 24.50 GBP ir + siuntimas į LT 5.59 GBP, viso kainuoja 30.09 Naturisimo pati krempudra pigesnė ,t.y. 22 GBP, bet nemačiau, kad siųstų į LT, taisau žinutę..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 20 gruodžio 2010 - 23:14
QUOTE(Nidulia @ 2010 12 20, 23:36)

Šitą turiu, jau baigiu sunaudoti, patinka man jis. thumbup.gif Tik neturiu su kuo palyginti, tai mano pirmasis kokosų aliejus. Pas mus Norgėj toks 200g indelis ~35lt kainuoja. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 20 gruodžio 2010 - 23:26
Sveikos merginos,
niekada nesidomejau eko kosmetika, tiesiog ja ignoravau nes mane uzveike tiesiog jos bumas....
o viskas prasidejo nuo to kad pagalvojau jog dekoratyvineje kosmetikoje ko gero slamstu slamstas sudetas, ir pradejau narsyti interneta organic deko kosmetikai
ir pataikiau pas jus i tema smile.gif

norejau paklausti - ar naudojate eko dekoratyvine kosmetika (jei galima placiau kokia...atsiliepimai ir t.t.)

o kitas klausimelis butu - ar kas nors turite oda su issipletusiais kapiliarais, kuriai reiketu priemoniu kapiliaru sienelims stiprinti
kokia naturalia kosmetika renkates tokiai odai?
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2010 12 21, 09:31)
norejau paklausti - ar naudojate eko dekoratyvine kosmetika (jei galima placiau kokia...atsiliepimai ir t.t.)

o konkretūs klausimai kokie?
Atsakyti