ar kas nors naudojo Sante geli misriai ir riebiai odai? is LOTOSŲ IR BALTOSIOS ARBATOS LINIJA
Drėkinamasis gelis 40 ml, 44 Lt
Stimuliuojantis ir drėkinantis odą gelis suteikia gaivumo ir lengvumo, gerai įsigeria, nepalieka riebalų sluoksnio. Subtili emulsija iš arganų ir simondsijų aliejų odą paverčia aksomine ir švytinčia. Lotosų ir baltosios arbatos ekstraktai apsaugo odą nuo išorinės agresijos ir priešlaikinio senėjimo. Rekomenduojame naudoti kaip dieninį kremą mišriai ir riebiai odai.
nezinau koki krema pasirinkti misriai odai.. vis skaitau ir skaitau aprasymus internete...
Sakykit, ar plauku perplovimas vandeniu su citrinu sultimis nesausina plauku?
Sausina citrina.
QUOTE(Eve-line @ 2010 12 20, 15:33)
ar kas nors naudojo Sante geli misriai ir riebiai odai? is LOTOSŲ IR BALTOSIOS ARBATOS LINIJA
Stimuliuojantis ir drėkinantis odą gelis suteikia gaivumo ir lengvumo, gerai įsigeria, nepalieka riebalų sluoksnio. Subtili emulsija iš arganų ir simondsijų aliejų odą paverčia aksomine ir švytinčia. Lotosų ir baltosios arbatos ekstraktai apsaugo odą nuo išorinės agresijos ir priešlaikinio senėjimo. Rekomenduojame naudoti kaip dieninį kremą mišriai ir riebiai odai.
nezinau koki krema pasirinkti misriai odai.. vis skaitau ir skaitau aprasymus internete...
Eve-line, nebijotum žiemai drėkinančio lengvo kremuko?.. Mano mišri, bet žiemai imu "sunkesnius" - Hauschka rožių, sviestmedis, riebesnis Burts bee's kremas. Nebent jei neinu iš namų - tada įprastinius lengvesnius. Žiūrėk, kad blogiau nepasidarytum su tais drėkinančiais
Vakar plaukus ištepiau Monoi ir palaikiau 5 valandas, o paskui išploviau Avalon Organics citrininiu šampūnu. Šiandien savo plaukus įsimylėjau iš naujo Purūs, minkšti, blizgatys, slidūs, nu pasaka, man taip seniai nebuvo. Patiko man tas Monoi labai.
Beje, Avalon Organics citrininis kiek pasausina plauką, nedaug, bet pasausina, o tada automatiškai plaukai puresni būna, ypač tinkamas po aliejinių kaukių. Neatsimenu kuri norėjo, kad šampūnas pasausintų, ar tik ne Etama?
Beje, Avalon Organics citrininis kiek pasausina plauką, nedaug, bet pasausina, o tada automatiškai plaukai puresni būna, ypač tinkamas po aliejinių kaukių. Neatsimenu kuri norėjo, kad šampūnas pasausintų, ar tik ne Etama?
QUOTE(Galadrielė @ 2010 12 20, 16:45)
Neatsimenu kuri norėjo, kad šampūnas pasausintų, ar tik ne Etama?
As, as esu taip sakiusi
QUOTE(Mitsė @ 2010 12 20, 17:43)
Eve-line, nebijotum žiemai drėkinančio lengvo kremuko?.. Mano mišri, bet žiemai imu "sunkesnius" - Hauschka rožių, sviestmedis, riebesnis Burts bee's kremas. Nebent jei neinu iš namų - tada įprastinius lengvesnius. Žiūrėk, kad blogiau nepasidarytum su tais drėkinančiais
siaip ryte naudoju drekinamaji krema Siberica Natura. tai man jis tinka. naudoju tik del to, kad pudra geriau teptusi. o kai bunu namie isvis nieko nenaudoju.. nereikalauja oda...
vat ir nezinau dabar...
QUOTE(Galadrielė @ 2010 12 20, 17:45)
Vakar plaukus ištepiau Monoi ir palaikiau 5 valandas, o paskui išploviau Avalon Organics citrininiu šampūnu. Šiandien savo plaukus įsimylėjau iš naujo Purūs, minkšti, blizgatys, slidūs, nu pasaka, man taip seniai nebuvo. Patiko man tas Monoi labai.
skaitau skaitau ir vis nesuprantu kas tas Monoi, pasakykit man blondinei
QUOTE(sindirela @ 2010 12 20, 18:20)
skaitau skaitau ir vis nesuprantu kas tas Monoi, pasakykit man blondinei
google zino My Webpage
merginos priminkit man koks hidrolatas be morku tinkantis sausiai, jautriai odai?
QUOTE(Galadrielė @ 2010 12 20, 17:45)
negaila tau Monoi plaukams?? kokosai grynais galima gi, jie zymiai pigesni:)
o as apakusi likau nuo Laveros mangu kaukes plaukams-issitepu sia kaike plaukus sekmadieni ir pravaikstau visa diena, rezultatas- nuostabus plaukai (ko seniai nebuvo) visa savaite, plaunt kas antra diena, nebetepant kauke, efektas toks pats-svelnus net nuspure nuo dazymo plaukai
Pasakykite, man, pusiau blondinei, koks ingridientas iskvepina saldainiais LaverE kremus? Na nera tokio eterinio, kad toki kvapa suteiktu.
QUOTE(Galadrielė @ 2010 12 20, 16:45)
sveikos, ar avalon organics yra naturali kosmetika?