Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs būreliai, mokyklėlės Vilniuje

ape si kluba nieko gero negaliu pasakyt, uzejom, paziurejom, pakalbejom, nepatiko, tikrai isbande ne viena, tai yra su kuo lygint smile.gif
nebent dabar kas pasikeite, bet tada ir priemones ir zaislai viskas buvo labai nekokybiska, mokytojos su lenkisku akcentu snekancios doh.gif rusams ir lenkams gal ir gerai smile.gif uz tokia kaina tikrai galima kazka geriau rast wink.gif

-----------------------
Redaguota supermama.lt: ištrintas pacituotas reklaminis spam'as
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurėja: 09 lapkričio 2009 - 07:54
Matyt, labai prastas klubas, nes reklama siuntinėjama net per AŽ. Juokingiausia, kad man tai absoliučiai neaktualu ir tuo nesidomiu. Tiesiog noriu paviešinti, kad forume yra žmonių, kurie suinteresuoti reklamuoti šį klubą, spam'inio pobūdžio žinutėmis užkimšdami net pranešimų gaviklį.
Atsakyti
ačiū visiems už šią info, mes jau sureagavome ir tikimės, kad jūsų niekas daugiau netrukdys panašaus pobūdžio brukalais (spam'u).
Atsakyti
Nu bet ir keisti zmones, ko cia stebetis, kad klubas reklamuojamas, normalu juk. ir dar ivertint, kad labai blogas del to doh.gif kulturos pas mus tikrai truksta..

mes lankemes ivairiose mokyklelese ir siuo metu lankomes strazdaneles smile.gif baby clube irgi buvome, taciau mums nepatiko mokytoja, nes nesugebejo uzimti vaiku. as tieisog manau, kad visa tai is nepatyrimo, tad tikiuos, kad ten pagerejo ugdymas, manau pabandysim ir vel, kai mokyklele igaus patirties. pradzia visada nera lengva, tad linkeciau tik sekmes!
beje nemaciau ne vienos mokytojos ten is kidy gym. deja ....

Atsakyti
QUOTE(idida @ 2008 01 22, 14:58)
Labutis,

deja turiu pranešti liūdną žinią  verysad.gif  "Boružėlių" mokyklėlė užsidarė  verysad.gif

norejau paklausti gal radote nauja mokyklele g.gif , gaila, kad uzsidare verysad.gif , o gal kas zinote kur mokina dainuoti aplinkiniuose rajonuose
Atsakyti
s[/B]veika, nesupratau kokiame jus Vilniaus rajone. mažiukus dainuoti šokti, piešti moko vaikų ir jaunimo klube ,,Šatrija", Kalvarijų 156.. ten ,,Skruzdeliukų" mokyklėlė. lanko giminaitė šeštadieniais. 4u.gif biggrin.gif mirksiukas.gif , tel.2765672. bigsmile.gif [B]
Atsakyti
QUOTE(Baltaplauke @ 2009 11 14, 20:33)
s[/B]veika, nesupratau kokiame jus Vilniaus rajone. mažiukus dainuoti šokti, piešti moko vaikų ir jaunimo klube ,,Šatrija", Kalvarijų 156.. ten ,,Skruzdeliukų" mokyklėlė. lanko giminaitė šeštadieniais. 4u.gif  biggrin.gif  mirksiukas.gif , tel.2765672. bigsmile.gif [B]

aciu thumbup.gif ir kaina normali
Atsakyti
mes lankem si kluba menesi ir nieko gero apie ji pasakyti negalim g.gif per ta laika pasikeite 3 mokytojos- jokios sistemos, jokio nuoseklumo ir jokios naudos; paslaugu kokybe visiskai neatitinka akivaidziai per dideles kainos.
Gal didesniu vaiku grupese kitaip, bet trimeciu grupeje mokytoja nesugeba sudomint vaiku ir valanda klube tampa juodu darbu tevams, jei vis tik norisi is to gauti bent kazkokia nauda doh.gif

zodziu tuscias pinigu svaistymas schmoll.gif
Atsakyti
Mamytes, parasysim ir mes savo ispudzius! Uzsirasem i pirmaja pamokele, deklaruoja, kad pamokeles lietuviu, rusu, lenku kalbomis. Tai valio, super, bet kai mano vaikuciui, kuriam dar tik du metai, kurio kalba formuojasi, ir pan, pradeda lenkiskai rusisku akcentu kalbet, tai man NEPATIKO, todel, kad kalba netaisyklinga ir vaiko vystymuisi tai ne i gera. Toliau, surinko kruva vaiku 2-6m, maziesiems tai jau stresas, mes aisku i asaras, prie duru ir ne ne ne ne, tai ka dar gali tu ten veikt ir apie ka galvot, kad tavo vaikui stresas. Toliau, siaip ne taip ikalbejom, aisku tik ant ranku, patalpos nepritaikytos, ofisas, neprasilenksi kiek suaugusiu ir vaiku, ir tokiam dvimeciui meta kamuoliuka ir sako, mesk man atgal ir pasakyk savo varda. KOKI varda, jei mes dar nekalbam isskyrus, niam niam, di di , mama, tete. Zodziu, jau nesudomina, tada einam lipdyt boruze- 3-4 metu lialiui tai puiku, sedi, kazka daro, o mes? is viso ziuri mano ziugelis ir nesupranta, kur dididi, ka cia kisa. Zodziu, lankom mes dabar kita mokyklele, ir as dziaugiuosi, kad mes ten vaikstom ir leliukas mano patenkintas, laukia pamokeles. Ir lipdyt ir piest mes jau pradejom , o kaip patinka!!!nes kitas priejimas prie vaiko, o mums 2m ir men. Nors ir is tos mokykleles atsiliepimu visokiu, bet kai apsilankeme keliose, si mums pasirode prieinamiausia. Zodziu visiems linkiu susirasti, kas mums prieinamiausia ir tinkamiausia.
Atsakyti
QUOTE(Apeiron @ 2009 11 19, 13:47)
Mamytes, parasysim ir mes savo ispudzius! Uzsirasem i pirmaja pamokele, deklaruoja, kad pamokeles lietuviu, rusu, lenku kalbomis. Tai valio, super, bet kai mano vaikuciui, kuriam dar tik du metai, kurio kalba formuojasi, ir pan, pradeda lenkiskai rusisku akcentu kalbet, tai man NEPATIKO, todel, kad kalba netaisyklinga ir vaiko vystymuisi tai ne i gera. Toliau, surinko kruva vaiku 2-6m, maziesiems tai jau stresas, mes aisku i asaras, prie duru ir ne ne ne ne, tai ka dar gali tu ten veikt ir apie ka galvot, kad tavo vaikui stresas. Toliau, siaip ne taip ikalbejom, aisku tik ant ranku, patalpos nepritaikytos, ofisas, neprasilenksi kiek suaugusiu ir vaiku, ir tokiam dvimeciui meta kamuoliuka ir sako, mesk man atgal ir pasakyk savo varda. KOKI varda, jei mes dar nekalbam isskyrus, niam niam, di di , mama, tete. Zodziu, jau nesudomina, tada einam lipdyt boruze- 3-4 metu lialiui tai puiku, sedi, kazka daro, o mes? is viso ziuri mano ziugelis ir nesupranta, kur dididi, ka cia kisa. Zodziu, lankom mes dabar kita mokyklele, ir as dziaugiuosi, kad mes ten vaikstom  ir leliukas mano patenkintas, laukia pamokeles. Ir lipdyt ir piest mes jau pradejom , o kaip patinka!!!nes kitas priejimas prie vaiko, o mums 2m ir men. Nors ir is tos mokykleles atsiliepimu visokiu, bet kai apsilankeme keliose, si mums pasirode prieinamiausia. Zodziu visiems linkiu susirasti, kas mums prieinamiausia ir tinkamiausia.

Mano vaikas lanko šį klubą,jam 6metai,lankom šeštadienį,tai super pamokėlės.Lankom jau2 mėnesius.PUIKI MOKYTOJA.Vaikas laukia šeštadienio kaip šventės.Kiekvieną kart kažką naujo sužino,puikiai ruošia mokyklai,nepalyginti su darželiu. biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų rekomenduoti šokių, gimnastikos ir pan. būrelį pirmokui Antakalnyje ar aplink?
Atsakyti
O mokykla kokia lanko pirmokas? Gal ten yra bureliu? Maniskis lanko Volunges pradine, tai ten bene 10 bureliu. Yra ir mokamu, vadinasi, i juos galima eiti bet kam, nebutinai mokyklos vaikams- yra Petreikio sokiu studijos burelis vaikams bei siuolaikiniu sokiu burelis vaikams.

Antakalnio sporto klube vyksta karate uzsiemimai vaikams.

Dauksos vidurineje mokykloje vyksta keramikos burelis, i kuri priimami irgi visi norintys.

Keramikos studija yra ir prie Petro Povilo baznycios, kur galima lankyti ir darbo dienomis, ir savaitgaliais.

Antakalnyje yra Smaragdo miestas, kuriame ne vienas burelis tokio amziaus vaikams. Manau, pirmokui patiktu pvz., zongliravimo burelis.

Antakalnio vaiku poliklinikoje yra baseiniukas, i kuri kvieciami ir didesni vaikai. Nors jiems ten vietos ne per daug, mokyti splaukti uztenka..

galvoju, kas dar? g.gif Jei prisiminsiu, parasysiu
Atsakyti