Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs būreliai, mokyklėlės Vilniuje

Sveiki,
gal kas zino pasilaiciuose kokius burelius berniukui 3,5 metuku Noreciau baseina, kovos menai, gal ir gimnastika tiktu... nezinau patarkite.. ka jusu vaikuciai lanko ax.gif

gal darzelyje ar mokykloje vyksta uzsiemimai ... pas mus darzelyje tokiu bureliu nera unsure.gif
Atsakyti

! 
1.  Reklaminiai skelbimai iš šio skyrelio bus trinami be perspėjimo! Temose nepageidaujami: užsiėmimų kainų aptarinėjimai, reklaminiai tekstai ir m-kėlių/būrelių skelbimai, kviečiantys ateiti į užsiėmimus, registruotis,  apklausos, kontaktų bei interneto svetainių nuorodos.

Išimtis - legali apmokėta reklama, dėl kurios kreipkitės el.paštu: reklama@supermama.lt

2. Forume netoleruojamas dvigubų vartotojo vardų (nick'ų) turėjimas (ypač siekiant sudaryti palaikymą savo kitam vartotojui, norint pagirti m-klėlę, pakviesti ją lankyti);
Tokiu atveju Forumo administracija turi teisę  neleisti dalyvauti supermama.lt Forume nei vienu, nei kitu vartotojo vardu.

Netinkami komentarai bei reklama ištrinta. Čia laukiame tikrų, o ne dirbtinai sukurtų dalyvių, kurių vaikučiai iš tiesų lankė/-o mokyklėlę, kurie gali papasakoti neišgalvotų įspūdžių iš pamokėlių/treniruočių, duoti patarimų, pavardyti pliusų-minusų, papasakoti apie vaikučių pažangą, pasiekimus ir pan.
Atsakyti
O kur daugiau informacijos galima rasti? Lyg Moksleiviu rumuose vyks sestadienines pamokeles? Kazkokie prasti atsiliepimai. Gal yra moksleiviu rumuose lankiusiu?

Hm, radau ju tinklapi, bet vis tiek nesuprantu kur pamokeles vyksta? http://www.ziogelios...t/lt/Uzsiemimai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mariposa: 29 rugpjūčio 2009 - 17:57
QUOTE(Mariposa @ 2009 08 29, 18:55)
O kur daugiau informacijos galima rasti? Lyg Moksleiviu rumuose vyks sestadienines pamokeles? Kazkokie prasti atsiliepimai. Gal yra moksleiviu rumuose lankiusiu?

Hm, radau ju tinklapi, bet vis tiek nesuprantu kur pamokeles vyksta? http://www.ziogelios...t/lt/Uzsiemimai

Ju saite parasyta kad Planetariume
Atsakyti
turiu beveik dvieju suneli, jau senokai domiuosi,kur ji nuo rudens bent kiek uzimt,nes labai aktyvus. Labai apsidziaugiau,kai suzinojau,kad Sypsenele nuo spalio tures ir dvimeciu grupe. Esu tikrai nemazai geru atsiliepimu girdejusi apie sia mokyklele,apie vadoviu poziuri i tai,ka daro. Profesionalu ir šilta. Tad bent jau man nera abejoniu,kad suneli vesime ten.Ir vieta labai gera. Be to,ten teveliams kiek pasakojo drauges dar visokie uzsiemimai organizuojmi,man tai isvis super thumbup.gif
Atsakyti
dairausi po truputi i mokykleles ir as. O gal yra sm "senbuviu" kurie Sypsenele lanke ir papasakotu? ax.gif sorry, bet man daug geru atsiliepimu is "naujoku" vienoj vietoj net itarima sukele blush2.gif gal as ir klystu.
Atsakyti
mano krikstasunis lanke sia mokyklele, as ji kartais vesdavau i pamokeles. galeciau pasakyti tik tiek, kad baldai klasese tikrai nera patys moderniausi (noretusi siuolaikiskesniu), bet daugiau viskas buvo super. mano sesuo buvo labai patenkinta ir krikstasunis ejo i mokyklele noriai. labiau patiko piesti, nei sokti, bet cia tikriausiai priklauso nuo vaiko. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mūsų 4-metis sūnus lankė šią mokyklėlę praeitais metais. Jam labai patiko. Į mokyklėlę važiuodavo su tėčiu, o man grįžęs rodydavo padarytus darbelius, pasakodavo įspūdžius, mokindavo mane dainelių. Iš visų sūnaus pasakojimų, darbelių ir išmoktų dainelių supratau, kad mokyklėlėje dirba profesionalai, išmanantys vaiko ugdymą, mokantys vaiką motyvuoti ir paskatinti ir, be to, labai kūrybiški ir šilti žmonės. Mes su vyru labai džiaugiamės, kad sūnus lankė ir šiais metais ŽINOMA lankys vėl (taip pasakė jis pats, kai paklausiau, ar šiemet norės lankyti mokyklėlę) ŠYPSENĖLĘ.
Man dar buvo labai linksma ir truputi juokinga žiūrėti, kaip mano mažylis įsijautęs rimtai ir atsakingai ruošiasi eiti į mokyklėlę, maždaug taip "dalykiškai" kaip tėtis eina į darbą, o brolis į mokyklą thumbup.gif
Atsakyti
Kiek kartu vyksta sie uzsiemimai per savaite ir pan, ir kiek tai kainuoja men?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciukaslt@: 19 rugsėjo 2009 - 10:51
Ar kieno nors vaikučiai lankosi čia: http://www.mgenijus....dex.php?site=mg
Mano vaikui 10 metų, norėčiau čia nuvesti: "Aš galiu save valdyti" 10-12 metų paaugliams, asmenybės ugdymo psichologinė programa.
Atsakyti
4u.gif ax.gif
iš ties tame klube ,,Šatrija" mano sesers dukryte lankys ,,Skruzdėliukų" mokyklėle. ar kas lankėte..- ją gyrė, dar ten ir dailė mažiems vaikams gera yra .ar kas lankėte- parašykite atsiliėpimus..lauksiu. thumbup.gif thumbup.gif sad.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltaplauke @ 2009 09 26, 21:50)
4u.gif  ax.gif
iš ties tame klube ,,Šatrija" mano sesers dukryte lankys ,,Skruzdėliukų" mokyklėle. ar kas lankėte..- ją gyrė, dar ten ir dailė mažiems vaikams gera yra .ar kas lankėte- parašykite atsiliėpimus..lauksiu. thumbup.gif  thumbup.gif  sad.gif  tongue.gif

Siūlyčiau pasidomėti BABY CLUB Ulonų gatvėje,Priima vaikus 2-6 metų.Vyksta lavinimo pamokėlės,mokomasi raidžių,skaityti,skaičiuoti.Yra ir šeštadieninės grupės. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti