Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs būreliai, mokyklėlės Vilniuje

QUOTE(vvylle @ 2013 09 13, 14:33)
Mano mergaitei 1.5 metuku, prasideda ruduo, vakarai ilgeja, galvojam ir mes kazka lankyti :ax:siaip labai patinka vanduo, bet ar buna tokiems maziukams kokios pamokos su vandeniu? o be jamahos mokykleles tokiems maziukams daugiau nieko nera?gal kas ka gali parekomenduoti vilniaus mieste? mirksiukas.gif

Sveiki, mes i pasaku vaikai einame. mano lanko dziudo su teveliu ir muzika/daile. ju tinklapis www.pasakuvaikai.lt

o su vandeniu tai tik baseinas, bandeme seniau lankyti darzelyje vandenis, bet vis susirgdavo po vieno atsilankymo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(0omonciuxo0 @ 2013 09 16, 21:28)
www.kristinoss.lt- sokiai ir gimnastika maziukam centre, Zirmunuose ir Justiniskese salia spaudos rumu 4u.gif

ar kas nors lankot?
man idomu kas per programa, ka ten veikia, nes pirmos nemokamos pamokeles tai nesiulo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilute 12 @ 2013 09 17, 12:14)
Gal kas lankote LOGOGO mokyklele? Kokie atsiliepimai?

kaina 150lt uz 4 sestadienius rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif

Gal yra lankanciu Capoeira For Kids ? Domina atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(0omonciuxo0 @ 2013 09 16, 20:28)
www.kristinoss.lt- sokiai ir gimnastika maziukam centre, Zirmunuose ir Justiniskese salia spaudos rumu 4u.gif

QUOTE(`delfine` @ 2013 10 02, 20:42)
ar kas nors lankot?
man idomu kas per programa, ka ten veikia, nes pirmos nemokamos pamokeles tai nesiulo  g.gif

aha mane irgi labai domina, nes is tikro jie vieninteliai Zirmunu mikrorajone siulo kazka maziukam normaliu laiku, o ne 18 val. doh.gif
Atsakyti
SVeiki,

Domiuosi, ką manote apie Vilniaus būrelius, skirtus 1-4 metų vaikučiams? Ko jiems trūksta, ko norėtųsi? Kokių paslaugų trūksta?
Atsakyti
Pasiula didziule, sunkiausia su laikais: diena, pavakarys, savaitgalis 4u.gif

merginos, gal kas lankos Satrijos klube baleto studija
http://www.satrijosk...t...94&Itemid=0

mano mazoji nori sokti ir vieta man tiktu, ir net laika sugebeciau i grafika ipaisyti biggrin.gif noretusi atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte.J @ 2013 10 21, 11:10)
SVeiki,

Domiuosi, ką manote apie Vilniaus būrelius, skirtus 1-4 metų vaikučiams? Ko jiems trūksta, ko norėtųsi? Kokių paslaugų trūksta?

galiu pasakyti ko trūksta, požiūrio, kad vaikai kažką sugeba, ateini į būrelį, ir tada oi ciu ciu , lia lia, mažiukas vos ne pažaist ateina, pažaist jis su manim gali ir namie, o pažaidžiant kažką padaryti jau norisi , kai pinigus moki smile.gif, įsitrinam pas vyresnius į būrelius, nes vaikas gabus, visi stebisi, oi kaip čia jus priėmė, juk priima tik nuo 6m. ... bet jei net vaikui nuobodu mažųjų būrelyje... norėtųsi ir piešti, bet rimčiau, o ne vos ne mokytoja nupiešia viską, o tu spalvink kaip sugebi... žodžiu, kol kas matau pinigus prioritetu, ne vaiko lavinimą , aišku tai būrelis... bet kam tada jis skirtas?
Atsakyti
Nu zodziu apibendrinant, bureliai turi buti su gerais pedagogais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2013 10 21, 15:05)
Nu zodziu apibendrinant, bureliai turi buti su gerais pedagogais biggrin.gif

na, man trūksta to tokio požiūrio į vaiką biškį rimtesnio, ar kaip čia išsireikšt, maždaug jei tau tik keturi metai, tai ką tu čia moki...neverta kažką kito ir daryti pažaisk...o aš norėčiau. Buvau vienoj stovykloj, kaip fainai dailės būrelis buvo, patys vaikai sau gaminosi lėles, vaikai apžavėti buvo, padarė kas kaip sugebėjo, bet jiems nebuvo jos padarytos, o belikę tik nuspalvinti, bet su mokytojos pagalba, parodymu jie patys terliojosi ir darė thumbup.gif
mano pana labai gimnastikon norėjo, pasakai kiek metų, nu ir rauko nosis mokytojos, ką ji mokės, o kai nuėjom įsiprašę, ir vienur ir kitur priėmė, nes pamatė, kad vaikas gali wink.gif o svarbiausia nori, taip,kad visgi tą požiūrį gal pakeisti reiktų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindaiva: 21 spalio 2013 - 15:01
QUOTE(Bardana @ 2013 10 09, 01:01)
aha mane irgi labai domina, nes is tikro jie vieninteliai Zirmunu mikrorajone siulo kazka maziukam normaliu laiku, o ne 18 val. doh.gif

Eisiu pirmą kartą šį trečiadienį Gedimino prodspekte, papasakosiu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas lankote Nykštukų mokyklėlę Lietuvos vaikų ir jaunimo centre smile.gif
Gal galite papasakoti smile.gif
Domintų šeštadieniniai užsiėmimai
Atsakyti