Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairūs būreliai, mokyklėlės Vilniuje

QUOTE(Linulemamule @ 2013 08 28, 14:30)
Sveikos, gal kas galite parekomenduoti užsiėmimų 2 ir 4 metukų vaikams Karoliniškėse?

Yra "Mazieji stebuklai" uz Maximos. 2 k i savaite po 3 val. Pernai taip buvo.
Atsakyti
QUOTE(Anavar @ 2013 07 15, 13:14)
mes kol negavo darzelio vedem i ziogelio studija, ten man atrodo nuo 3 metu, bet jei vaikas drasesnis ir gali buti be tevu, priima ir jaunesnius. mums irgi nepilni 3 buvo. ten 3 pamokeles po 40 min. o vyresniems atrodo 4 pamokeles. mums patiko smile.gif

drasumu mano mergaite oj kaip nesiskundzia, mamos nereikia jei vaiku yra lotuliukas.gif tikiuosi ir mums patiks
Atsakyti
Išleidau savo dvi dukras į šokius- www.sokiomenas.lt. Viena lanko jau antrus metus, kita pradėjo tik šiemet. Esu patenkinta, rekomenduoju. 4u.gif
Atsakyti
Mano mergaitei 1.5 metuku, prasideda ruduo, vakarai ilgeja, galvojam ir mes kazka lankyti :ax:siaip labai patinka vanduo, bet ar buna tokiems maziukams kokios pamokos su vandeniu? o be jamahos mokykleles tokiems maziukams daugiau nieko nera?gal kas ka gali parekomenduoti vilniaus mieste? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vvylle @ 2013 09 13, 14:33)
Mano mergaitei 1.5 metuku, prasideda ruduo, vakarai ilgeja, galvojam ir mes kazka lankyti :ax:siaip labai patinka vanduo, bet ar buna tokiems maziukams kokios pamokos su vandeniu? o be jamahos mokykleles tokiems maziukams daugiau nieko nera?gal kas ka gali parekomenduoti vilniaus mieste? mirksiukas.gif

"sypseneles" mokytoju namuose, bet ten sestadieniais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2013 09 13, 16:08)
"sypseneles" mokytoju namuose, bet ten sestadieniais smile.gif

Galit cia pabandyti. Brangoka, bet mums patinka.
http://www.saviraiskos-studija.lt/
Atsakyti
Taigi yra ir Strazdaneles, ir Menu terapijos centras, kur su maziukais piesia, ir Kindermusik, na su vandeniu tai nebent baseinas
Atsakyti
QUOTE(stauskute @ 2013 09 13, 16:50)
Galit cia pabandyti. Brangoka, bet mums patinka.
http://www.saviraiskos-studija.lt/

o kur jų kainos?kiek kainuoja?
Atsakyti
www.kristinoss.lt- sokiai ir gimnastika maziukam centre, Zirmunuose ir Justiniskese salia spaudos rumu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas lankote LOGOGO mokyklele? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
pabandem logogo ir patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilute 12 @ 2013 09 25, 19:22)
pabandem logogo ir patiko 4u.gif

Kiek kainuoja šios pamokėlės? Labai gražiai jų puslapyje aprašyta viskas, bet kainų neradau.
Atsakyti